/
  • دور زدن php.ini !!!

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی دور زدن php.ini !!!
    نویسنده پیام
    mojtabakhaloo آفلاین
    یاشار
    ***

    ارسال‌ها: 59
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 12 تشکر در 10 ارسال )
    ارسال: #1
    دور زدن php.ini !!!
    با سلام

    در یک صفحه ، از تابع fopen استفاده می کنیم ولی متاسفانه شرکت خدمات دهنده ی هاستینگ امکان allow_url_fopen را خاموش (off) کرده است. با توجه به اینکه این خصوصیت را نمی شود با تابع set_ini تنظیم کرد آیا روشی برای استفاده از تابع fopen ( و یا هر تابع جایگزین ) به ذهنتان می رسد ؟

    به طور کلی امکان استفاده از توابع fopen و یا fread و غیره وجود ندارد و می خواهیم به هر روش ممکن بتوانیم محتویات یکسری فایل را ( فایل ها ، صفحات RSS سایتهای دیگر هستند ) را بخوانیم.

    با تشکر.
    __________________________________________________________________________
    ایران سرزمین من است ، سرزمین پدران من است.
    به خاکش سوگند ، برایش خون هم خواهم داد.
    ۱۳۹۱ آذر ۵ ۱۰:۴۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    vejmad آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,460
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۱
    اعتبار: 23
    تشکرها : 484
    ( 1247 تشکر در 611 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: دور زدن php.ini !!!
    اگر سوکت رو نبسته باشن با برنامه نویسی سوکت هم میتونید همون کار رو انجام بدید. سخت نیست.
    __________________________________________________________________________
    God knows
    ۱۳۹۱ آذر ۵ ۱۱:۱۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : farhadfery
    mojtabakhaloo آفلاین
    یاشار
    ***

    ارسال‌ها: 59
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 12 تشکر در 10 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: دور زدن php.ini !!!
    از کجا می شه بسته بودن یا باز بودن سوکت رو متوج شد ؟
    من از تابع
    کد PHP:
    $fp fsockopen("www.example.com"80$errno$errstr30); 
    استفاده کردم ولی باز هم خطای انجام نشدن تابع رو داد !
    __________________________________________________________________________
    ایران سرزمین من است ، سرزمین پدران من است.
    به خاکش سوگند ، برایش خون هم خواهم داد.
    ۱۳۹۱ آذر ۵ ۱۱:۵۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    vejmad آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,460
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۱
    اعتبار: 23
    تشکرها : 484
    ( 1247 تشکر در 611 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: دور زدن php.ini !!!
    اینو امتحان کن:
    کد:
    <?php

    $service_port = getservbyname('www', 'tcp');

    $target='hamidreza-mz.tk';
    $fake_ip='1.1.1.1';

    $address = gethostbyname($target);

    $socket = socket_create(AF_INET, SOCK_STREAM, SOL_TCP);
    if ($socket < 0) {
    echo "socket_create() failed: reason: " . socket_strerror($socket) . "\n";
    }

    $result = socket_connect($socket, $address, $service_port);
    if ($result < 0) {
    echo "socket_connect() failed.\nReason: ($result) " . socket_strerror($result) . "\n";
    }

    $in = "GET /real_ip.php HTTP/1.1\r\n";
    $in .= "Host: $target\r\n";
    $in .= "X-FORWARDED-FOR: $fake_ip\r\n";
    $in .= "X_FORWARDED_FOR: $fake_ip\r\n";
    $in .= "CLIENT-IP: $fake_ip\r\n";
    $in .= "CLIENT_IP: $fake_ip\r\n";
    $in .= "Connection: Close\r\n\r\n";
    $out = '';

    socket_write($socket, $in, strlen($in));

    header('Content-type: text/plain');

    while ($out = socket_read($socket, 2048)) {
    echo $out;
    }

    socket_close($socket);

    ?>
    اگر خطا داد پیام خطاش رو بذار.
    __________________________________________________________________________
    God knows
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ آذر ۵ ۰۲:۱۷ عصر، توسط vejmad.)
    ۱۳۹۱ آذر ۵ ۰۲:۱۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    asdb20 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 122
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ تير ۲۲
    اعتبار: 1
    تشکرها : 68
    ( 64 تشکر در 44 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: دور زدن php.ini !!!
    کد PHP:
    if(extension_loaded('sockets')){
        
    //sockets code;

    لیست اکستنشنهای فعال
    کد PHP:
    print_r(get_loaded_extensions()); 
    ۱۳۹۱ آذر ۵ ۰۲:۱۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : vejmad
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,024
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2718 تشکر در 1692 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: دور زدن php.ini !!!
    نقل قول: می خواهیم به هر روش ممکن بتوانیم محتویات یکسری فایل را ( فایل ها ، صفحات RSS سایتهای دیگر هستند ) را بخوانیم.
    file_get_contents
    curl
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۱ آذر ۵ ۰۴:۳۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : undefined
    mojtabakhaloo آفلاین
    یاشار
    ***

    ارسال‌ها: 59
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 12 تشکر در 10 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: دور زدن php.ini !!!
    با استفاده از توابع curl درستش کردم.
    ممنون از راهنمایی تمام دوستان.
    __________________________________________________________________________
    ایران سرزمین من است ، سرزمین پدران من است.
    به خاکش سوگند ، برایش خون هم خواهم داد.
    ۱۳۹۱ آذر ۵ ۰۷:۳۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1394 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: دور زدن php.ini !!!
    اگر اشتباه نکنم allow_url_fopen مربوط به سایت مقصد هست نه مبدا.
    ۱۳۹۱ آذر ۶ ۱۱:۴۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS