/
  • دستور SQL

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 4
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی دستور SQL
    نویسنده پیام
    bigane آفلاین
    سایه
    **

    ارسال‌ها: 22
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۲۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 10
    ( 8 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #1
    دستور SQL
    به نام خدا

    سلام ! من یه دستور sql می خوام برای این مسئله :
    من یه جدول دارم شمانل این فیلدها : شماره دانشجویی ، شماره درس و نمره ای که دانشجو تو اون درس گرفته ...
    یه دستور می خوام که تعداد دانشجوهایی که توی همه ی درس ها قبول شدن رو بهم بده .
    ۱۳۸۸ ارديبهشت ۱۲ ۰۲:۳۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    AHMADBADPEY آفلاین
    احمد بادپی
    ***

    ارسال‌ها: 113
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۱
    اعتبار: 1
    تشکرها : 35
    ( 43 تشکر در 19 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: دستور SQL
    ببین این کد به کارت میاد :
    کد PHP:
    $all_students=mysql_query("select `std_no` from table",$conn);
    $count=0;
     for (
    $i=0;$i<mysql_num_rows($all_students);$i++){
       
    $query=mysql_query("selcet * from table where `std_no`=".mysql_result($all_students,$i,0)." and `nomreh`<10");
       if (
    mysql_num_rows($query)==0){
        
    $count++;
       }
     }
     print(
    "count of passed student= $count"); 
    __________________________________________________________________________
    1stwebdesigner.ir

    learningjquery.ir
    ۱۳۸۸ ارديبهشت ۱۲ ۰۹:۳۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : oia
    bigane آفلاین
    سایه
    **

    ارسال‌ها: 22
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۲۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 10
    ( 8 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: دستور SQL
    سلام ! ممنونم ... ولی کد پی اچ پی نمی خوام . یه دستور sql می خوام . خودم همچین چیزی به فکرم رسید :
    select count(distinct stdno) where grade>=10;
    ولی این یه مشکلی داره . حتی اگه دانشجویی توی یه درسی قبول شده باشه و توی درس دیگه افتاده باشه ، باز هم اون دانشجو رو می شمره ، در صورتی که نباید توی شمارش بیاد .
    ۱۳۸۸ ارديبهشت ۱۳ ۰۱:۰۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    game100 آفلاین
    محمدعلی میرحامد
    ***

    ارسال‌ها: 214
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ شهريور ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 111
    ( 137 تشکر در 83 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: دستور SQL
    خیلی خوب بود

    من این مطلب رو دوست داشتم
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۲ آبان ۹ ۱۲:۰۳ عصر، توسط game100.)
    ۱۳۹۲ آبان ۹ ۱۲:۰۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mamali_rush
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,479
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: دستور SQL
    خیلی ساده س
    کد:
    SELECT * FROM table WHERE grade >= 10 GROUP BY stdno
    __________________________________________________________________________
    هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۲ آبان ۹ ۱۲:۳۷ عصر، توسط hamid_80386.)
    ۱۳۹۲ آبان ۹ ۱۲:۳۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : M.J
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS