/
  • دسترسی به فایلهای خارج از وب سرور با php

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی دسترسی به فایلهای خارج از وب سرور با php
    نویسنده پیام
    parsbin آفلاین
    امیرحسین تیموری
    ***

    ارسال‌ها: 120
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آبان ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 26
    ( 7 تشکر در 7 ارسال )
    ارسال: #1
    دسترسی به فایلهای خارج از وب سرور با php
    سلام
    چطوری میشه به فایلها و فلدرهای خارج از روت وب سرور دسترسی داشت؟
    با تنظیمی در آپاچی آیا میشه این کار رو کرد؟
    برای مثال فایلهایی که در etc هستند یا در پوشه های دیگه؟
    __________________________________________________________________________
    وب سایت
    آموزش VOIP - Asterisk - Freeswitch
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۹ ۰۹:۳۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1360
    ( 6194 تشکر در 3437 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: دسترسی به فایلهای خارج از وب سرور با php
    منظورت /etc هست؟ اگر هاستت امن باشه اجازه نمیده اگر هم نباشه که با توابع کار با فایل میشه
    __________________________________________________________________________
    http://mydolphin.ir
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۹ ۱۰:۲۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : parsbin
    parsbin آفلاین
    امیرحسین تیموری
    ***

    ارسال‌ها: 120
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آبان ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 26
    ( 7 تشکر در 7 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: دسترسی به فایلهای خارج از وب سرور با php
    از لحاظ امنیت مشکلی نیست.یک سرور هستش که برنامه تحت وب روش ران هستش
    راهمایی میکنین با کدوم توابع و با چه تنظیماتی؟
    روی سرور centos نصب هست
    __________________________________________________________________________
    وب سایت
    آموزش VOIP - Asterisk - Freeswitch
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۹ ۱۰:۲۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1360
    ( 6194 تشکر در 3437 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: دسترسی به فایلهای خارج از وب سرور با php
    همه توابع کار با فایل
    fopen
    file
    file_get_contents
    file_put_contents
    همه توابع کار فایل دیگه
    __________________________________________________________________________
    http://mydolphin.ir
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۹ ۱۰:۳۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parsbin آفلاین
    امیرحسین تیموری
    ***

    ارسال‌ها: 120
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آبان ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 26
    ( 7 تشکر در 7 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: دسترسی به فایلهای خارج از وب سرور با php
    درسته ولی فقط به فایلهایی که در www هستند دسترسی میدن
    به فایلهای با آدرس های بالاتر چطوری میشه دسترسی داشت؟
    چه تنظیمی در وب سرور باید انجام بگیره تا بشه دسترسی داشت؟
    __________________________________________________________________________
    وب سایت
    آموزش VOIP - Asterisk - Freeswitch
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۹ ۱۰:۳۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1360
    ( 6194 تشکر در 3437 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: دسترسی به فایلهای خارج از وب سرور با php
    توسط php دسترسی دارین.
    چه اخطاری بهتون میده؟
    __________________________________________________________________________
    http://mydolphin.ir
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۹ ۱۰:۴۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    vejmad آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,459
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۱
    اعتبار: 23
    تشکرها : 482
    ( 1246 تشکر در 610 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: دسترسی به فایلهای خارج از وب سرور با php
    هر کاربر در سیستمهای گنو/لینوکس یک دایرکتوری خانگی داره.
    مثلا اگر نام کاربری شما pars باشه دایرکتوری خانگی شما میشه /home/pars.
    شما به فایلهای داخل دایرکتوری خانگی خودت دسترسی داری. www هم یکی از دایرکتوری های داخل دایرکتوری خانگی شماست. پس به بالاترش هم تا سطح دایرکتوری خانگی دسترسی دارید.
    اما بالاتر از دایرکتوری خانگی دسترسی نداری.
    __________________________________________________________________________
    God knows
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۹ ۱۰:۴۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parsbin آفلاین
    امیرحسین تیموری
    ***

    ارسال‌ها: 120
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آبان ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 26
    ( 7 تشکر در 7 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: دسترسی به فایلهای خارج از وب سرور با php
    اروری نمیگیرم.اصلا نشون نمیده انگار که وجود نداره بالاتر از www
    چطوری میشه تعیین کرد که صفحه وب با کاربر روت اجرا بشه تا به داخل etc هم دسترسی داشته باشه؟
    تنها یک برنامه وب روی یک سرور هستش که باید اجرا بشه.هر دسترسی ای هم لازم باشه از لحاظ امنیتی اشکالی نداره.بهترین راه حل چی هست ؟
    __________________________________________________________________________
    وب سایت
    آموزش VOIP - Asterisk - Freeswitch
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۹ ۱۰:۴۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1360
    ( 6194 تشکر در 3437 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: دسترسی به فایلهای خارج از وب سرور با php
    (۱۳۹۱ ارديبهشت ۹ ۱۰:۴۵ عصر)vejmad نوشته شده توسط:  هر کاربر در سیستمهای گنو/لینوکس یک دایرکتوری خانگی داره.
    مثلا اگر نام کاربری شما pars باشه دایرکتوری خانگی شما میشه /home/pars.
    شما به فایلهای داخل دایرکتوری خانگی خودت دسترسی داری. www هم یکی از دایرکتوری های داخل دایرکتوری خانگی شماست. پس به بالاترش هم تا سطح دایرکتوری خانگی دسترسی دارید.
    اما بالاتر از دایرکتوری خانگی دسترسی نداری.

    اگر منظورت اینه که هر کاربری فقط به پوشه های خانگی خودش دسترسی داره اصلا هم اینطور نیست
    __________________________________________________________________________
    http://mydolphin.ir
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۹ ۱۰:۵۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    vejmad آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,459
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۱
    اعتبار: 23
    تشکرها : 482
    ( 1246 تشکر در 610 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: دسترسی به فایلهای خارج از وب سرور با php
    خب بعضی جاها که دیگه استثناء هست. مثل /tmp
    root هم که طبیعتا به همه جا دسترسی داره.
    ممکنه جاهای خاصی باشه که همه بتونن دسترسی داشته باشن. ولی اون چیزی که کاربرد داره برای کاربران وب دایرکتوری خانگی و تمپ هست دیگه. کمتر جای دیگه ای دسترسی و کاربردی سراغ دارم. مثال بزن.
    __________________________________________________________________________
    God knows
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۹ ۱۰:۵۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS