/
  • در دسترس بودن سایت

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی در دسترس بودن سایت
    نویسنده پیام
    king_net آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 62
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ اسفند ۲۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 91
    ( 9 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #1
    در دسترس بودن سایت
    درود. دوستان راهی ، روشی ، چاره ای ، چیزی واسه بدست آوردن وضعیت سایت دارن ؟
    الان من خودم برای اینکه چک کنم سایت در چه حالیه از get_headers استفاده می کنم اما مشکلش اینه که کند می باشد آیا روشی برتر جز این سراغ دارید ؟ Tongue
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۶ ۰۸:۱۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,750
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4840 تشکر در 2207 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: در دسترس بودن سایت
    fsocketopen
    exec('ping
    exec('nslookup
    gethostbyaddr
    curl
    ...
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ ارديبهشت ۶ ۰۹:۵۳ عصر، توسط Y.P.Y.)
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۶ ۰۹:۵۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : king_net ali786
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS