/
  • دریافت و ذخیره در دیتابیس

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی دریافت و ذخیره در دیتابیس
    نویسنده پیام
    farzadshami45 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 1
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ اسفند ۲۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    Exclamation دریافت و ذخیره در دیتابیس
    سلام و درود
    میخواستم یه کد php باشه داده های یک سایت رو بگیره و در فیلد های مختلف دیتابیسم قرار بده
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    ۱۳۹۴ اسفند ۲۷ ۰۱:۱۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ayoubsys آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 120
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ آذر ۱۵
    اعتبار: 9
    تشکرها : 897
    ( 80 تشکر در 58 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: دریافت و ذخیره در دیتابیس
    سلام و وقت بخیر

    در این رابطه میتونین توسط curl یا file_get_contents داده ها را از url مربوطه تحلیل و جداسازی کنین و سپس در دیتابیس ذخیره کنین.
    لطفا لینک های زیر رو بررسی کنین:

    http://webgoo.ir/151/a
    http://www.tarhche.ir/?p=565

    http://php.net/manual/en/function.file-get-contents.php
    http://php.net/manual/en/book.curl.php

    موفق باشید
    ۱۳۹۴ اسفند ۲۷ ۰۷:۵۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS