• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دریافت اطلاعات از یک سایت بدون استفاده از rss و webservice
#1
سلام دوستان.

میشه بدون استفاده از وب سرویس و rss از یک سایت اطلاعات نمایشیشو برداشت؟؟؟؟

با ذکر مثال لطفا
تشکر شده توسط :
#2
سلام

می تونید سورس سایت رو با یه درخواست Http بگیرید و با regex محتوایی که نیاز دارید رو داخلش پیدا کنید اما روش stable ی نیست.
تشکر شده توسط :
#3
(۱۳۹۶ فروردین ۰۷, ۰۷:۱۵ ب.ظ)payam نوشته: سلام

می تونید سورس سایت رو با یه درخواست Http بگیرید و با regex محتوایی که نیاز دارید رو داخلش پیدا کنید اما روش stable ی نیست.

آره-از خیلیا شنیدم-اما نمیدونم چطوری
تشکر شده توسط :
#4
http://php.net/manual/en/function.file-get-contents.php
http://php.net/manual/en/domdocument.loadhtml.php
تشکر شده توسط : Reza
#5
داداش الان انصافا خودت تازه کار باشی با این مثال های ناجور سایت php چیزی میفهمی؟؟؟؟

بابا خوودت اگه میشه یه مثال بذار که ساده باشه
تشکر شده توسط :
#6
کد پی‌اچ‌پی:
<?php
echo file_get_contents('http://rezaonline.net'); 
وبلاگ rezaonline.net/blog
سفارش برنامه نویسی reza.biz
Php , mysql , postgresql , redis , Yii and ... Cool
تشکر شده توسط : ayoubsys
#7
این همه صفحه رو میگیره.

چطور یه قسمت خاص از اون سایت رو گرفت؟
تشکر شده توسط :
#8
کل صفحه رو باید بگیری بعد با فانکشنهایی مثل preg_match_all و explode و اینی که حمید گفت (http://php.net/manual/en/domdocument.loadhtml.php ) اون قسمت از صفحه رو در میاری اطلاعاتشو
وبلاگ rezaonline.net/blog
سفارش برنامه نویسی reza.biz
Php , mysql , postgresql , redis , Yii and ... Cool
تشکر شده توسط : Hamid ayoubsys
#9
اگه زحمتی نیست همینجا یه مثال آنلاین بزن.

من کلا مثالای سایت پی اچ پی رو نمیفهمم
تشکر شده توسط :
#10
نقل قول: من کلا مثالای سایت پی اچ پی رو نمیفهمم
Big Grin

شما بگو مثلا از کدوم سایت ، کدوم لینک ، میخوای چه مطلبی رو استخراج کنی و نشون بدی تا من بنویسم برات
چیکارکنم دیگه Undecided
وبلاگ rezaonline.net/blog
سفارش برنامه نویسی reza.biz
Php , mysql , postgresql , redis , Yii and ... Cool
تشکر شده توسط : Alaa ayoubsys


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان