• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درگاه پرداخت...!!!
#1
سلام به همه ی دوستان...
حقیقتا به مشکلی در پروژه بر خوردم و اونم درگاه پرداخته که نمی دونم چطوری و از کجا شروع کنم.....

کلیات قضیه را می دونم اما کدنویسیش را نه...



ممنون میشم کسی کمک کنه...؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
کلیاتش چیه؟ شما یه قرارداد با اون بانکی که میخوای از درگاه پرداختش استفاده کنی می بیندی....اونا اکانت براتون ایجاد میکنن و یه سورس کد هم بهت میدن که جای گذاری میکنی توی برنامه ات....
توی برنامه ات هم یه فرم بر اساس اون اطلاعاتی که بهت میدن ایجاد میکنی و اکشن اون فرم رو آدرسی میذاری که بانک بهت داده..وقتی تراکنش انجام شد یه کد رهگیری بهت میده و برمیگردونه به صفحه ای که شما بهشون اطلاع دادی توی برنامه ات
بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان