• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درگاه های بانکی
#1
سلام خدمت اساتید گرامی
یک سوالی داشتم
من میخوام سیستمم رو برای درگاههای بانکی داینامیک کنم
ولی نمیدونم هر بانکی چطوری وصل میشه
مثلا بانک ملت رو میدونم اینطوری هست
شماره ترمینال ، نام کاربری ، پسوورد
آیا همه بانکها اینطوری برای پرداخت وصل میشن؟

میخوام اینهارو توی دیتابیس ذخیره کنم و در مراحل ازشون استفاده کنم
آقا رضا داداش یادمه شما گفتی از بیشتر بانکها درگاه داری !!

بقیه اساتید هم لطفی بکنن به من کمک بکنن ممنونشون میشم

از وقتی که میگذارید عاجزانه تشکر میکنم
یا علیHeart
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
سلام،
نه هر درگاهی فرق داره، مثلا پاسارگاد یه privateKey هم میده، یا سامان فک کنم ۲ تا کد بهت میده.
از چه درگاه‌هایی می‌خوای استفاده کنی؟
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : kasbookar
#3
ملت و سامان و پاسارگاد مشهوراشون هستن فک کنم اینا کافی باشن دیگه نه؟
این سیستم که من دارم تحت کاربره ، میخوام کاربر خودش اطلاعاتشو وارد دیتابیس کنه و ...
علا ممنون میشم این سه تا بانک رو برام بگب چجوری وصل میشن و چه اطلاعاتی به کاربرها میدن برای ورود
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
من قبلا واسه درگاه بانک پاسارگاد یه کلاس نوشته بودم، به عنوان نمونه می‌تونی ببینی.
از این لینک هم می‌تونی مستندات و نمونه کد رو بگیری.

برای درگاه بانک سامان هم رضا یه مطلب تو وبلاگش نوشته بود، نمی‌دونم هنوز همینجوریه یا نه Big Grin

برای بانک ملت هم نه من مطلب نوشتم نه مستنداتش رو تو کامپیوتر پیدا کردم Big Grin ولی سرچ کنی پیدا میکنی.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : ayoubsys
#5
خخخخخخخخخخخخ
علا اون پایین یکی سوال پرسیده اون منم farshadmahfa جالبه یه بار این مطلبو خونده بودم و میخواستم ازش استفاده کنم توی پروژه که جور نشد.. خدا بازم منو به اون مطلب رسوندTongueTongueTongueTongue
پس بانک پاسارگاد : PublicKey و merchantCode و terminalCode اینارو میخواد

بانک ملت رو دارم خودم علا اونم اینارو میخواد : شماره ترمینال ، نام کاربری ، پسوورد

بانک سامان هم شد: MerchantID و Password

و زررین پال هم که مشخصه چیه

دست گلت درد نکنه داداش
لطف کردی

عروسیت صدام کنی جبران میکنمTongueTongueTongueHeartHeart
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
Smile)
farshadmahfa تو بودی؟ تو این انجمن هم با این اسم بودی، چرا پاک شد؟ Big Grin
قربون شما، ایشالا در خدمت باشیم Big Grin
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
آره همینجا هم با همین اکانت بودم ، منم قدیمیم اینجا از سال 88/87 اینجا عضوم فک کنم .Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
یبار اومدم آدرس سایتمو گذاشتم رو امضا نوشتم طراحی سایت و اسکریپت اختصاصی ، فرداش دیدم مدیران حذفم کردن
فک کنم کار رضا بود ، رضا از همون موقه با من لج بود و از اون موقه هم حوصله نداشت عصبانی بودHuhHuh
  پاسخ
تشکر شده توسط : Alaa
#8
(۱۳۹۵ آبان ۳۰, ۰۶:۴۲ ب.ظ)Alaa نوشته: برای درگاه بانک سامان هم رضا یه مطلب تو وبلاگش نوشته بود، نمی‌دونم هنوز همینجوریه یا نه Big Grin

اره همونجوریه (یه روش جدید هم پیاده کردن که در مرحله اول وصل میشی پارامترها رو میفرستی و یک کد توکن میگیری بعد توکن رو پاس میدی)

اینم برای ملی
http://www.rezaonline.net/blog/sadad-melli.html
وبلاگ rezaonline.net/blog
سفارش برنامه نویسی reza.biz
Php , mysql , postgresql , redis , Yii and ... Cool
  پاسخ
تشکر شده توسط : kasbookar ayoubsys


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان