/
  • درخواست را هنمایی برای جلو گیری از دسترسی کاربر

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی درخواست را هنمایی برای جلو گیری از دسترسی کاربر
    نویسنده پیام
    mehdisoltani آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 4
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ آذر ۱۳
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    درخواست را هنمایی برای جلو گیری از دسترسی کاربر
    سلام
    دوستان در این مورد نیاز به راهنمایی دارم :
    الان من یک فیلد با اسم ban به تبیل یوزر هام اضافه کردم مقدار پیش فرضش 0 هست الان من به یک سورسی نیاز دارم که چک کنه اگه مقدار 1 بود به یک صفحه مشخص ریدایک کنه به یک صفحه مشخص

    ممنون میشم راهنمایی کنید
    اگر متوجه نشدید بگید بیشتر توضیح بدم
    پیشاپیش ممنون
    ۱۳۹۴ شهريور ۸ ۱۰:۳۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    majid_php آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 9
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ فروردين ۲۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 1
    ( 3 تشکر در 2 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: درخواست را هنمایی برای جلو گیری از دسترسی کاربر
    سلام
    اگر درست منظورتون رو متوجه شده باشم که کاربرانی که غیر فعال شدن رو به یک صفحه بفرستید ، باید اول چک کنید که کاربر لاگین هست یا نه اگر لاگین بود بررسی کنید که وضعیت ستون ban این کاربر چجوری هست ( فعال / غیر فعال )

    تقریبا کدی شبیه به این باید باشد :
    کد PHP:
    <?php
    session_start
    ();
    $sql=mysql_query("SELECT `ban` FROM `users` WHERE `uid`='{$_SESSION['uid']}' LIMIT 1") or die(mysql_error());
    $row=mysql_fetch_assoc($sql);
    if(
    $row['ban']==1)
    {
        die(
    "<script type='text/javascript'> window.location.href='pageBan.html'; </script>");
    }
    ?>
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۴ شهريور ۹ ۰۸:۴۹ صبح، توسط majid_php.)
    ۱۳۹۴ شهريور ۹ ۰۸:۴۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mohsensaeb14
    mehdisoltani آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 4
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ آذر ۱۳
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: درخواست را هنمایی برای جلو گیری از دسترسی کاربر
    ممنون بابت راهنمایی

    اضافه کرم این ارور را میده
    No database selected


    مشکلش چیه؟
    ۱۳۹۴ شهريور ۹ ۰۲:۱۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mohammadhosain آفلاین
    محمد حسین
    ***

    ارسال‌ها: 217
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ شهريور ۱۵
    اعتبار: 16
    تشکرها : 85
    ( 135 تشکر در 92 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: درخواست را هنمایی برای جلو گیری از دسترسی کاربر
    .قبل از mysql_query باید کانکشن ایجاد کنی :
    کد PHP:
    mysql_connect('localhost''mysql_user''mysql_password'); 
    البته بهتره از pdo استفاده کنی.
    __________________________________________________________________________
    سامانه یادآوری خمس
    سایت هدیه صلوات،حاجت،آرامگاه مجازی+اپلیکشن موبایل
    سایت نظرسنجی
    https://github.com/mhfeizi
    ۱۳۹۴ شهريور ۹ ۰۲:۴۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mohsensaeb14
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS