/
  • درخواست راهنمایی

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی درخواست راهنمایی
    نویسنده پیام
    esak آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 15
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ ارديبهشت ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 5
    ( 2 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #1
    Question درخواست راهنمایی
    سلام من یه وب دارم میسازم که تو اون لباس های با سایز های مختلف میخوام دسته بندی کنم. الان بعد از اینکه مشتری یه سایز رو انتخاب کرد برای اینکه فقط اون سایز ها نشون داده بشه باید چیکار کنم؟ ایا برای هر سایز یه صفحه درست کنم و از دستور if... else استفاده کنم یا اینکه باید تمام محصولات وارد دیتا بیش بشه با شکل و بعد هم انتخاب بشه ؟؟
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۳ شهريور ۱۳ ۱۰:۳۹ صبح، توسط esak.)
    ۱۳۹۳ شهريور ۱۳ ۱۲:۰۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,025
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2716 تشکر در 1692 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: درخواست راهنمایی
    محصولات رو وارد دیتابیس کنید یک فیلد بذارید به اسم size بعد میتونید به راحتی براساس محتوای اون فیلد محصولاتتون رو نشون بدید
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۳ شهريور ۱۳ ۰۳:۰۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : aliwebdesign
    esak آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 15
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ ارديبهشت ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 5
    ( 2 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: درخواست راهنمایی
    (۱۳۹۳ شهريور ۱۳ ۰۳:۰۸ صبح)Reza نوشته شده توسط:  محصولات رو وارد دیتابیس کنید یک فیلد بذارید به اسم size بعد میتونید به راحتی براساس محتوای اون فیلد محصولاتتون رو نشون بدید

    از راهنمایی شما ممنونم. اما اگر محصول رو بخوام همراه با تصویر نشون بدم چیکار باید کنم؟ ایا تصویر هم باید وارد دیتا بیس بشه یا اینکه تو دیتا بیس از تگ <img> و ادرس تصویر استفاده بشه؟؟
    ۱۳۹۳ شهريور ۱۳ ۰۹:۴۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    undefined غایب
    احسان
    *******

    ارسال‌ها: 2,088
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 76
    تشکرها : 2005
    ( 2071 تشکر در 1219 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: دسته بندی اطلاعات داخل جدول
    عنوان این تاپیک اصلاح شد.
    لطفا عنوان مناسبی برای موضوع خودتون انتخاب کنید.
    __________________________________________________________________________
    هر چیزی که در جستن آنی آنی...
    ۱۳۹۳ شهريور ۱۳ ۰۹:۴۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    AlirezaHS آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 270
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ مرداد ۱۷
    اعتبار: 3
    تشکرها : 82
    ( 26 تشکر در 25 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: درخواست راهنمایی
    نه. باید تصویر رو در هنگام ثبت در هاستتون اپلود کنید و فقط مسیر فایل رو در دیتابیس ذخیره کنید. فرقی نمی کنه که برچه اساسی می خواید مرتب بشه در هر صورت می تونید از تمام فیلدها استفاده کنید.
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۳ شهريور ۱۳ ۱۲:۲۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS