• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست راهنمایی
#1
Question 
سلام من یه وب دارم میسازم که تو اون لباس های با سایز های مختلف میخوام دسته بندی کنم. الان بعد از اینکه مشتری یه سایز رو انتخاب کرد برای اینکه فقط اون سایز ها نشون داده بشه باید چیکار کنم؟ ایا برای هر سایز یه صفحه درست کنم و از دستور if... else استفاده کنم یا اینکه باید تمام محصولات وارد دیتا بیش بشه با شکل و بعد هم انتخاب بشه ؟؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
محصولات رو وارد دیتابیس کنید یک فیلد بذارید به اسم size بعد میتونید به راحتی براساس محتوای اون فیلد محصولاتتون رو نشون بدید
  پاسخ
تشکر شده توسط : aliwebdesign
#3
(۱۳۹۳ شهریور ۱۳, ۰۴:۰۸ ق.ظ)Reza نوشته: محصولات رو وارد دیتابیس کنید یک فیلد بذارید به اسم size بعد میتونید به راحتی براساس محتوای اون فیلد محصولاتتون رو نشون بدید

از راهنمایی شما ممنونم. اما اگر محصول رو بخوام همراه با تصویر نشون بدم چیکار باید کنم؟ ایا تصویر هم باید وارد دیتا بیس بشه یا اینکه تو دیتا بیس از تگ <img> و ادرس تصویر استفاده بشه؟؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
عنوان این تاپیک اصلاح شد.
لطفا عنوان مناسبی برای موضوع خودتون انتخاب کنید.
هر چیزی که در جستن آنی آنی...
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
نه. باید تصویر رو در هنگام ثبت در هاستتون اپلود کنید و فقط مسیر فایل رو در دیتابیس ذخیره کنید. فرقی نمی کنه که برچه اساسی می خواید مرتب بشه در هر صورت می تونید از تمام فیلدها استفاده کنید.
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان