• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درج تاریخ و زمان برای پست ها
#1
سلام خدمت اساتید عزیز ..
من یه سایت cms طراحی کردم ..مخوام وقتی پست ارسال میکنم تاریخ درج پست هم نمایش بدم . وقتی پست سند میشه تاریخ دقیق ارسال مطلب رو نمایش بده به کاربر چه طر میتونم این کارو انجام بدم ..؟؟؟Heart
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
یه فیلد در جدول پست هات در دیتابیس درست میکنی مثلاً بنام post_date از نوع datetime
بعد داخل کوئری INSERT پست، توسط تابع now() اون فیلد post_date رو پر می کنی
همونطور که عنوان پست، محتوای پست و... رو وارد دیتابیس می کنی...
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


 کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بالاتر => نگهداری بهتر

  پاسخ
تشکر شده توسط : kasbookar ayoubsys nimayz
#3
(۱۳۹۵ مهر ۱۵, ۰۳:۵۷ ب.ظ)Y.P.Y نوشته: یه فیلد در جدول پست هات در دیتابیس درست میکنی مثلاً بنام post_date از نوع datetime
بعد داخل کوئری INSERT پست، توسط تابع now() اون فیلد post_date رو پر می کنی
همونطور که عنوان پست، محتوای پست و... رو وارد دیتابیس می کنی...

منونم ازتون فقط یه سوال . من تو دیتا بیس یه جول ساختم از نوع datetime
الان باید تو فرم هم یه قسمت بسازم برای datetime مثلا به اسمن post_time حالا باید چه مقداریو برای post_time ارسال کنم هر بار باید دستی تاریخ و یاعتو ارسال کنم ؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
سلام،
نه، لازم نیست اصلا توی فرم بیارین اون فیلد رو.
وقتی داده‌ها ارسال شد، با همون تابع now() که یوشا گفت مقداردهی کن. توی بک‌اند مقدار دهی کن.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : nimayz
#5
(۱۳۹۵ مهر ۱۵, ۰۸:۴۲ ب.ظ)Alaa نوشته: سلام،
نه، لازم نیست اصلا توی فرم بیارین اون فیلد رو.
وقتی داده‌ها ارسال شد، با همون تابع now() که یوشا گفت مقداردهی کن. توی بک‌اند مقدار دهی کن.

شرمندم امکانش هست بگید من چه جوری و کجا باید از تابع now() استفاده کنم ..
شرمندم ConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfused
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
نقل قول:شرمندم امکانش هست بگید من چه جوری و کجا باید از تابع now() استفاده کنم ..
شرمندم ConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfused

دشمنتون شرمنده . اینجا برا همین منظور ساخته شده تا کمکتون کنه !!

شما کجا عمل insert توی دیتابیس رو انجام میدید از اونجا باید مقدار زمان رو تعیین کنید
به مثال زیر توجه کن میفهمی
کد پی‌اچ‌پی:
$query "INSERT INTO `table` (`aval`,`dovom`,`date`,`sevom`) VALUES ('{$aval}','{$dovom}','".now()."','{$sevom}')"
  پاسخ
تشکر شده توسط : nimayz Y.P.Y ayoubsys Alaa
#7
(۱۳۹۵ مهر ۱۵, ۰۹:۳۸ ب.ظ)kasbookar نوشته:
نقل قول:شرمندم امکانش هست بگید من چه جوری و کجا باید از تابع now() استفاده کنم ..
شرمندم ConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfused

دشمنتون شرمنده . اینجا برا همین منظور ساخته شده تا کمکتون کنه !!

شما کجا عمل insert توی دیتابیس رو انجام میدید از اونجا باید مقدار زمان رو تعیین کنید
به مثال زیر توجه کن میفهمی
کد پی‌اچ‌پی:
$query "INSERT INTO `table` (`aval`,`dovom`,`date`,`sevom`) VALUES ('{$aval}','{$dovom}','".now()."','{$sevom}')"


ممنونم از راهنمایتون مرسیی
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان