/
  • داینامیک سازی بخشی از کد

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی داینامیک سازی بخشی از کد
    نویسنده پیام
    majid_goudarzi آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 45
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۶ ارديبهشت ۲۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 12 تشکر در 11 ارسال )
    ارسال: #1
    داینامیک سازی بخشی از کد
    سلام دوستان.
    من یک فایل جی کوئری دارم که داخلش یه سری محتویات داره.
    این محتویات حامل یک آرایه هستش که میخوام داینامیک بشه.

    اما چون فایل در پسوند .js ذخیره شده نمیدونم باید چطوری داینامیکش کنم.

    این کد منه:
    کد PHP:
    var r={data:function(){return{value:[],options:[{id:"m",label:"McDonalds",children:[{id:"m-fries",label:"French Fries"},{id:"m-cheeseburger",label:"Cheeseburger"},{id:"m-white-cheedar-burger",label:"White Cheddar Burger"},{id:"m-southwest-buttermilk-crispy-chicken-salad",label:"Southwest Buttermilk Crispy Chicken Salad"},{id:"m-cola",label:"Coca-Cola®"},{id:"m-chocolate-shake",label:"Chocolate Shake"}]},{id:"kfc",label:"KFC",children:[{id:"kfc-fries",label:"French Fries"},{id:"kfc-chicken-litties-sandwiches",label:"Chicken Litties Sandwiches"},{id:"kfc-grilled-chicken",label:"Grilled Chicken"},{id:"kfc-cola",label:"Pepsi® Cola"}]},{id:"bk",label:"Burger King",children:[{id:"bk-chicken-fries",label:"Chicken Fries"},{id:"bk-chicken-nuggets",label:"Chicken Nuggets"},{id:"bk-garden-side-salad",label:"Garden Side Salad"},{id:"bk-cheeseburger",label:"Cheeseburger"},{id:"bk-bacon-king-jr-sandwich",label:"BACON KING™ Jr. Sandwich"},{id:"bk-cola",label:"Coca-Cola®"},{id:"m-oreo-chocolate-shake",label:"OREO® Chocolate Shake"}]}]}}},i=n(1),a=Object(i.a)(r,(function(){var e=this,t=e.$createElement
    ۱۳۹۷ ارديبهشت ۱۸ ۱۱:۰۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    majid_goudarzi آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 45
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۶ ارديبهشت ۲۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 12 تشکر در 11 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: داینامیک سازی بخشی از کد
    میخوام یه فانکشن باشه توو index کد که بشه ازونجا تغییرات رو اعمال کرد
    ۱۳۹۷ ارديبهشت ۱۸ ۱۲:۴۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    majid_goudarzi آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 45
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۶ ارديبهشت ۲۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 12 تشکر در 11 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: داینامیک سازی بخشی از کد
    دوستان گرامی کسی راهنمایی میتونه بکنه؟
    ۱۳۹۷ ارديبهشت ۲۷ ۰۳:۲۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS