/
  • دانلود فایل از دیگر سرورها

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی دانلود فایل از دیگر سرورها
    نویسنده پیام
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #1
    دانلود فایل از دیگر سرورها
    سلام به همگی اومدم ولی با یه مشکل Big Grin دنبال یه راه هستم که بشه یک فایل که pdf هست رو از سرور دانلود و روی هاست خودم اپلود کنم .Huh

    دو مشکل دارم اول اینکه چجوری این فایل رو از سرور دانولد کنم و د.م اینکه می خوام در بازه های زمانی مشخص اینکار انجام بشه یعنی یه جورایی برنامه روی سرور همیشه باز باشه اصلا برای این مورد اخر اصلا راهی وجود داره .

    فعلا مورد اولی برام در اولویته Wink

    بچه ها منتظرم .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۸ آذر ۱۷ ۱۱:۲۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parvane آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 352
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۸
    اعتبار: 12
    تشکرها : 590
    ( 424 تشکر در 242 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: دانلود فایل از دیگر سرورها
    تابع copy() رو امتحان کردید؟
    ۱۳۸۸ آذر ۱۸ ۱۲:۴۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : php
    parsig آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 279
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳۰
    اعتبار: 5
    تشکرها : 146
    ( 259 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: دانلود فایل از دیگر سرورها
    برا مورد دوم هم corn
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  logo-small.jpg]
    ۱۳۸۸ آذر ۱۸ ۱۲:۵۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : php
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: دانلود فایل از دیگر سرورها
    سلام پراونه خانم .

    اره copy تقریبا همونیه که می خوام ولی در مورد اینکه این تابع یکسره فایل رو رو سرور اپلود می کنه یا اینکه اول روی کامپیوتر client دانلود میشه و بعد روی سرور دیگه اپلود میشه شک دارم چون اگه از سرور به سرور باشه سرعت خیلی خیلی بالا میره اگه در این مورد هم راهنمایی کنین ممنون میشم


    اقا مرتضی میشه در مورد corn بیشتر توضیح بدین یا چند تا لینک خوب معرفی کنین .
    __________________________________________________________________________
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ آذر ۱۸ ۰۱:۱۵ صبح، توسط php.)
    ۱۳۸۸ آذر ۱۸ ۱۲:۵۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parsig آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 279
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳۰
    اعتبار: 5
    تشکرها : 146
    ( 259 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: دانلود فایل از دیگر سرورها
    نگاهی به این گزینه توی سی پنل بندازید و درباره ش سرچ کنید
    [تصویر:  uxolce5wk3c7ytx811ph.jpg]
    همون چیزیه که می خواید
    یه فایل رو توی یه بازه زمانی مشخص مرتبا" اجرا می کنه
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  logo-small.jpg]
    ۱۳۸۸ آذر ۱۸ ۰۱:۳۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : php
    parvane آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 352
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۸
    اعتبار: 12
    تشکرها : 590
    ( 424 تشکر در 242 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: دانلود فایل از دیگر سرورها
    خودم امتحان نکردم ولی منظورم سرور به سرور بود
    ۱۳۸۸ آذر ۱۹ ۰۱:۵۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : php
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS