/
  • دانلود بدون لینک مستقیم؟

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 2 رأی - میانگین امیتازات: 4.5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی دانلود بدون لینک مستقیم؟
    نویسنده پیام
    mrbm آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 7
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آبان ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 8
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #1
    Question دانلود بدون لینک مستقیم؟
    سلام
    اگه لینک به صفحه php بدم و با fopen و fread از فایل بخونم بعد echo کنم فکر کنم بشه ولی چجوری به browser بفهمونم باید داونلودش کنه ؟
    Huh
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ آبان ۲۲ ۰۴:۴۸ صبح، توسط mrbm.)
    ۱۳۸۸ آبان ۲۲ ۰۴:۴۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : farhad.programmer
    میلاد آفلاین
    برنامه نویس
    ***

    ارسال‌ها: 181
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۵
    اعتبار: 2
    تشکرها : 66
    ( 136 تشکر در 74 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: دانلود بدون لینک مستقیم؟
    از طریق هدر.
    __________________________________________________________________________
    Two hands working can do more than a thousand clasped in prayer
    ۱۳۸۸ آبان ۲۲ ۱۰:۰۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Y.P.Y HiddeN mrbm farhad.programmer
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,782
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4856 تشکر در 2220 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: دانلود بدون لینک مستقیم؟
    سلام،
    همونی که میلاد جان گفتن:
    کد PHP:
    header('content-type: application/zip');
    header('content-disposition: attachment; filename= FILENAME');
    echo(
    $FILEDATA); 
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ آبان ۲۲ ۱۲:۲۰ عصر، توسط Y.P.Y.)
    ۱۳۸۸ آبان ۲۲ ۱۲:۱۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : میلاد HiddeN admin mrbm farhad.programmer molana alic hamidreza66
    mrbm آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 7
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آبان ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 8
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: دانلود بدون لینک مستقیم؟
    خیلی ممنون
    Big GrinRolleyes

    ببخشید ولی یه سوال دیگه : با این روش میشه قابلیت resume رو هم داشت؟
    البته بعید به نظر میرسه !!!!!!
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ آبان ۲۳ ۰۴:۰۶ صبح، توسط mrbm.)
    ۱۳۸۸ آبان ۲۳ ۰۳:۵۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : farhad.programmer
    Alimokhlesi آفلاین
    مدیر کل
    **********

    ارسال‌ها: 457
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۵
    اعتبار: 13
    تشکرها : 601
    ( 1126 تشکر در 412 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: دانلود بدون لینک مستقیم؟
    شدنش میشه.
    من یه کلاسی تو PHPClass دیده بودم که یکی از دئستان بهم معرفی کرده بود. اینکارو می کرد
    فایلشو اپلود کردم


    فایل‌(های) پیوست شده
    .php  class.httpdownload.php (اندازه: 7.76 KB / تعداد دفعات دریافت: 37)
    __________________________________________________________________________
    علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ آبان ۲۳ ۰۹:۵۸ صبح، توسط Alimokhlesi.)
    ۱۳۸۸ آبان ۲۳ ۰۹:۵۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Y.P.Y HiddeN mrbm admin zoghal farhad.programmer alic
    nasserghiasi آفلاین
    ناصر GH
    ***

    ارسال‌ها: 242
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آذر ۷
    اعتبار: 2
    تشکرها : 127
    ( 41 تشکر در 22 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: دانلود بدون لینک مستقیم؟
    این تابع به دردت می خوره:
    کد PHP:
    function resumable_get_file($file)
    {
        
    $offset 0;
        
    $length filesize($file);
        if (isset(
    $_SERVER['HTTP_RANGE']))
        {
            
    // if the HTTP_RANGE header is set we're dealing with partial content
            
    $partialContent true;
            
    preg_match('/bytes=(\d+)-(\d+)'$_SERVER['HTTP_RANGE'], $matches);
            
    $offset intval($matches[1]);
            
    $length intval($matches[2]) - $offset;
        }
        else
        {
            
    $partialContent false;
        }
        
    $file fopen($file'r');
        
    // seek to the requested offset, this is 0 if it's not a partial content request
        
    fseek($file$offset);
        
    $data fread($file$length);
        
    fclose($file);
        if (
    $partialContent)
        {
            
    // output the right headers for partial content
            
    header('HTTP/1.1 206 Partial Content');
            
    header('Content-Range: bytes ' $offset '-' . ($offset $length) . '/' $length);
        }
        
    header('Accept-Ranges: bytes');

    ۱۳۸۸ بهمن ۲۰ ۰۵:۰۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal mrbm hidensoft farhad.programmer alic
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1394 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: دانلود بدون لینک مستقیم؟
    اگر امکان resume رو ایجاد نکنید مطمئنا این امکان وجود نداره. همون کلاس رو مطالعه بفرمایید. کد بالا هم خوبه.
    ۱۳۸۸ بهمن ۲۱ ۰۱:۱۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : farhad.programmer
    mrbm آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 7
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آبان ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 8
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: دانلود بدون لینک مستقیم؟
    اگه یه دانلود منیجر خیلی ساده بنویس هم میشه براحتی با هاهنگ کردن کدت با اون قابلیت resume و هر چیز دیگه دلخواهی رو به اون اضافه کنی
    به این ترتیب که اون منیجر یکه درخواست (post یا get) می فرسته و بعد از بررسی می تونی تصمیم بگیری چکار کنی.
    مثلا درخواست شامل یه پسورد، نام فایل و نقطه شروع(برای seek) باشه
    اینجوری حتی می تونی چند پارت با دانلود کنی و آخر سر به هم بچسبونی
    که نوشتن او منیجرش هم خیلی سخت نیست
    فقط کاربر باید اول اون رو دانلود کنه بعد با اون فایل اصلی دانلود بشه و مثلاً یه progress bar هم نشون داده بشه.
    البته این برای دانلود های با حجم بالا خوبه
    چون مثلاً اگه حجم انلود منیجیرت 200kb باشه کسی ازش برای یه فایل 100kb استفاده نخواهد کرد
    بالاخره این هم یه راه!!
    UndecidedIdea
    __________________________________________________________________________
    MRB
    ۱۳۸۸ بهمن ۲۱ ۰۶:۴۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : farhad.programmer
    nasserghiasi آفلاین
    ناصر GH
    ***

    ارسال‌ها: 242
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آذر ۷
    اعتبار: 2
    تشکرها : 127
    ( 41 تشکر در 22 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: دانلود بدون لینک مستقیم؟
    (۱۳۸۸ بهمن ۲۰ ۰۵:۰۶ عصر)nasserghiasi نوشته شده توسط:  این تابع به دردت می خوره:
    کد PHP:
    function resumable_get_file($file)
    {
        
    $offset 0;
        
    $length filesize($file);
        if (isset(
    $_SERVER['HTTP_RANGE']))
        {
            
    // if the HTTP_RANGE header is set we're dealing with partial content
            
    $partialContent true;
            
    preg_match('/bytes=(\d+)-(\d+)'$_SERVER['HTTP_RANGE'], $matches);
            
    $offset intval($matches[1]);
            
    $length intval($matches[2]) - $offset;
        }
        else
        {
            
    $partialContent false;
        }
        
    $file fopen($file'r');
        
    // seek to the requested offset, this is 0 if it's not a partial content request
        
    fseek($file$offset);
        
    $data fread($file$length);
        
    fclose($file);
        if (
    $partialContent)
        {
            
    // output the right headers for partial content
            
    header('HTTP/1.1 206 Partial Content');
            
    header('Content-Range: bytes ' $offset '-' . ($offset $length) . '/' $length);
        }
        
    header('Accept-Ranges: bytes');


    البته با این تابع امکان دانلود چند پارتی وجود نداره.
    دوستان اگر کلاسی دارند که امکان دانلود چند پارتی هم می ده دریغ نکنند!
    ۱۳۸۸ بهمن ۲۲ ۱۲:۲۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : farhad.programmer hidensoft
    mojtabadj آفلاین
    مجتبی پوراصغر
    ****

    ارسال‌ها: 302
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۴
    اعتبار: 2
    تشکرها : 87
    ( 57 تشکر در 40 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: دانلود بدون لینک مستقیم؟
    (۱۳۸۸ آبان ۲۳ ۰۹:۵۵ صبح)alimokhlesi نوشته شده توسط:  شدنش میشه.
    من یه کلاسی تو PHPClass دیده بودم که یکی از دئستان بهم معرفی کرده بود. اینکارو می کرد
    فایلشو اپلود کردم

    سلام دوستان عزیز

    کسی نحوه استفاده از این کلاس رو میتونه بگه؟
    __________________________________________________________________________
    گروه طراحی و برنامه نویسی بهار
    ۱۳۸۹ تير ۲۹ ۰۳:۵۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS