• 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلودفايل هاي ذخيره شده در ديتابيس
#1
با سلام
من فايل هايي رو كه كاربران درون ديتابيسم آپلود كردن رو مي خوام دانلود كنم.واينجا چندتا گزينه واسه من مهم است
1جلو هر كاربر قسمت فايل ارسالي گزينه دانلود باشه كه ادمين فايل مال اون كاربر بتونه دريافت كنه
من download رااينجوري قرار دادم كه به صورت لينك فعال نيست


echo "<td>" . (download). "</td>";
اگر كسي ميتونه كمك كنه خواهشمندم عاجزانه
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
هو،
سلام علیکم،

فایلتون رو توی دیتابیس ذخیره کردید؟ یا آدرسش رو؟
یعنی فایلهای هر کاربر توسط ادمین قابل دانلود باشه؟
بازش کنید مسئله رو تا دوستان بهتر بتونن کمک کنن.
یا زهرا س

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

افلاطون را گفتند چرا هرگز غمگین نمیشوی؟
گفت :دل برآنچه نمی ماند،نمی بندم.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
قایل تودیتابیس ذخیره شده واین رو از قسمت ادمین می خوام دانلود کنم ادمین وارد سیستم مدیریتی شده ومی خواد از جدول ریپورت بگیره که قسمت دانلودش نمیتونم بنویسم ممنون
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
سلام دوست عزیز !
شما برای اینکه اون دانلود لینک باشه اول از همه باید توی تگ a بذاریدش !
کد:
<a href="#">Download</a>

حالا بریم سراغ کد !
امید جان سوال خوبی پرسید و با احترام من فکر میکنم که آدرس فایل توی دیتابیس شما هست !
مثلا :
کد:
http://forum.iranphp.org/file.mp3
حالا اگه شما کار با دیتابیس رو بلدی که خیلی راحت آدرس فایل رو به جای اون (#) بذار تا لینک دانلودت بشه اون فایل ولی ...

1) اگه مطمئنا خود فایل توی دیتابیس ذخیره شده
2) کار با دیتابیس رو کامل بد نیستین ...

بگین تا بیشتر راهنمایی کنم !
  پاسخ
تشکر شده توسط : Goback
#5
(۱۳۹۰ خرداد ۰۵, ۰۱:۳۱ ق.ظ)Bojbaj نوشته: سلام دوست عزیز !
شما برای اینکه اون دانلود لینک باشه اول از همه باید توی تگ a بذاریدش !
کد:
<a href="#">Download</a>

حالا بریم سراغ کد !
امید جان سوال خوبی پرسید و با احترام من فکر میکنم که آدرس فایل توی دیتابیس شما هست !
مثلا :
کد:
http://forum.iranphp.org/file.mp3
حالا اگه شما کار با دیتابیس رو بلدی که خیلی راحت آدرس فایل رو به جای اون (#) بذار تا لینک دانلودت بشه اون فایل ولی ...

1) اگه مطمئنا خود فایل توی دیتابیس ذخیره شده
2) کار با دیتابیس رو کامل بد نیستین ...

بگین تا بیشتر راهنمایی کنم !

سلام ممنون از پاسختون خود فايل در ديتابيس ذخيره شده وكار با ديتابيس رو مشكل ندارم.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
پس مشکلتون حل شد ؟
دیگه ادامه کار رو میتونین !؟
هدف ما رضایت شماست Big Grin
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
(۱۳۹۰ خرداد ۰۵, ۱۱:۱۰ ق.ظ)Bojbaj نوشته: پس مشکلتون حل شد ؟
دیگه ادامه کار رو میتونین !؟
هدف ما رضایت شماست Big Grin

نه كجا حل شده اخه!!!!!
اون تگي كه شما مي فرماييد تودستور echo نميشه استفاده كرد
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
توی دستور echo هر تگی رو میشه استفاده کرد !
چرا نمیشه ؟
کد پی‌اچ‌پی:
echo('<a href="Download.php?id=#">Download</a>'); 

حالا که فایل های شما توی دیتابیس هستش ...
پیشنهاد من اینه !
شما یه همچین کدی مینویسی و یه لینک دانلود میسازی !
این لینک دانلود میره به صفحه دانلود و یه id هم با خودش داره که میتونه کد اون فایلی باشه که قراره دانلود بشه !
حالا توی صفحه دانلود شما کد رو با GET میخونی و محتوا رو از دیتابیس لود میکنی و با ست کردن هیدر فایل رو میدی واسه دانلود.

# : فعلا لینک رو ایجاد کنید و اگه توی ادامه قسمتها مشکلی بود در خدمتیم...
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
(۱۳۹۰ خرداد ۰۵, ۱۱:۳۴ ق.ظ)Bojbaj نوشته: توی دستور echo هر تگی رو میشه استفاده کرد !
چرا نمیشه ؟
کد پی‌اچ‌پی:
echo('<a href="Download.php?id=#">Download</a>'); 

حالا که فایل های شما توی دیتابیس هستش ...
پیشنهاد من اینه !
شما یه همچین کدی مینویسی و یه لینک دانلود میسازی !
این لینک دانلود میره به صفحه دانلود و یه id هم با خودش داره که میتونه کد اون فایلی باشه که قراره دانلود بشه !
حالا توی صفحه دانلود شما کد رو با GET میخونی و محتوا رو از دیتابیس لود میکنی و با ست کردن هیدر فایل رو میدی واسه دانلود.




# : فعلا لینک رو ایجاد کنید و اگه توی ادامه قسمتها مشکلی بود در خدمتیم...

مرسي از پاسخ
اين كدي كه من استفاده مي نم وارور ميده.اگه واستون ممكنه شما رو ادد كنم تو ياهو
[email protected]

كد
echo "<td>"('<a href="Download.php?id=#">Download</a>')"</td>";
اگر td حذف بشه درست كار ميكنه اما من نمي خوام حذف بشه
Sad(
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
الان شما کدت رو اشتباه نوشتی :
کد پی‌اچ‌پی:
echo "<td>"('<a href="Download.php?id=#">Download</a>')"</td>"
باید اینطوری بنویسی :
کد پی‌اچ‌پی:
echo ('<td><a href="Download.php?id=#">Download</a></td>'); 
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان