• 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواندن یک عدد از میان اعداد
#1
سلام من یه سوال برام پیش اومده که امیدوارم بتونم خوب توضیح بدم
من یه select دارم به این صورت
کد پی‌اچ‌پی:
<select name="select2">
                <
option value="0">------</option>
                <
option value="1">a</option>
                <
option value="2">b</option>
                <
option value="3">c</option>
                <
option value="4">d</option>
              </
select
همین طور که میبینید هر آپشن یک عدد داره(value_که مثل همین عدد در دیتابیس ثبت شده یعنی برای a عدد 1 ثبت شده .برای b عدد 2 ,.....
من میخوام وقتی b توسط کاربر انتخاب میشه عدد 2 نمایش داده بشه .
اما مشکل اینجاست که ممکنه تو دیتابس اینجوری ثبت شده باشه 23 واین یعنی b,c در صورتی که ما فعلا B رو میخوایم .
چاره چیه؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
من که نمی دنم دقیقآ هدف چیه که شاید یه راه حل بهتر به ذهنم برسه
خب شاید باید این مقدار رو توی مثلآ session ذخیره کنی بعد دوبار مقدار جدیدی رو از کاربر بپرسی تا به 23 برسی
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
همونطور که محمد گفت بهتره کاری رو که یم خوای بکنی رو توضیح بدی شاید راه حل بهتری پیدا شد.

ولی میشه اون رو به عنوان رشته اولین کارکترش رو گرفت (مانند کار با ارایه ) بعد اون موقع میای اونی که value برابر این موقدار هست رو به حالت انتخاب در میاری .

یه سوال دارم تو که داری اطلاعات رو از طریق select می گیزی چه جوری میشه دو تا یا چند تا فیلد انتخاب شده باشه ؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
سلام و ممنون .
اجازه بدین بیشتر توضیح بدم.
کاربر یه فرم رو پر میکنه که تو اون فرم وسیله یک select ازش پرسیده میشه به چه ورزشی علاقه مندید؟
شنا 1
بوکس 2
شطرنج 3
همین طور که میبینید برای هر ورزش یک عدد در db ثبت میشه .حالا اگر یه کاربر هم به شنا و هم به بوکس علاقه مند باشه عدد 12 در db ثبت میشه.
////////////////////////////////////////////////////
سکانس 2 Big Grin
مدیر سایت از طریق یک select میخواد کاربرانی رو که به شنا علاقه مند هستند رو پیدا کنه(ف ی ل ت ر کنه).
اما ممکنه بعضی جاها عدد 2 نباشه بلکه مثلا 12 باشه . و مشکل من همینه .چه طور میتونم کدی بنویسم که وقتی مدیر شنا رو انتخاب کرد اگر در فیلدی عدد 2 بود نام اون کاربر رو چاپ کنه

ممنونم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
خوب اسکوتر عزیز ابزارت رو اشتباه انتخاب کردی بجای select menu از چک باکس استفاده کن
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
داخل پایگاه داده عوض 12 بزار 1-2
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
وحید فک کنم اشتباه گرفتی Cool
اسکوتر مشکل این بود که چطور دو مقدار ( یا بیشتر ) رو باهم بگیره
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
دقیقاً وحید درست گفت
اینطوری تو پایگاه داده ثبت می شه

و وقت خوندن ( سکانس 2) با همون جدا کننده می تونه هر بخش رو جدا کنه
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
من پست اسکوتر رو نخونده پاسخ دادم. اشتباه از منه. پوزش
یعنی اگه ما از "1-2" استفاده کنیم، SQL این امکان رو می ده که با یه QUERY بتونیم به شنا گرا برسیم؟
من بازم می گم نیاز نیست چرا که بازم می شه SELECT کرد
کد پی‌اچ‌پی:
$query "SELECT * FROM tabler WHERE column like '%2%'"
--------
الان درست گفتم؟ Blush
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
نوچ اشتباهه

فکر کن که باید برای بدست آوردن لیست ورزش های موردعلاقه ی این بنده خدا 40 تا کوئری اجرا کنی
خوب می تونی این کارو با یه تابع و یه کوئری انجام بدی بدون درد و خونریزیBig Grin
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان