/
  • خواندن یک عدد از میان اعداد

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی خواندن یک عدد از میان اعداد
    نویسنده پیام
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #1
    خواندن یک عدد از میان اعداد
    سلام من یه سوال برام پیش اومده که امیدوارم بتونم خوب توضیح بدم
    من یه select دارم به این صورت
    کد PHP:
    <select name="select2">
                    <
    option value="0">------</option>
                    <
    option value="1">a</option>
                    <
    option value="2">b</option>
                    <
    option value="3">c</option>
                    <
    option value="4">d</option>
                  </
    select
    همین طور که میبینید هر آپشن یک عدد داره(value_که مثل همین عدد در دیتابیس ثبت شده یعنی برای a عدد 1 ثبت شده .برای b عدد 2 ,.....
    من میخوام وقتی b توسط کاربر انتخاب میشه عدد 2 نمایش داده بشه .
    اما مشکل اینجاست که ممکنه تو دیتابس اینجوری ثبت شده باشه 23 واین یعنی b,c در صورتی که ما فعلا B رو میخوایم .
    چاره چیه؟
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۸ تير ۲۳ ۰۲:۱۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: خواندن یک عدد از میان اعداد
    من که نمی دنم دقیقآ هدف چیه که شاید یه راه حل بهتر به ذهنم برسه
    خب شاید باید این مقدار رو توی مثلآ session ذخیره کنی بعد دوبار مقدار جدیدی رو از کاربر بپرسی تا به 23 برسی
    ۱۳۸۸ تير ۲۳ ۰۶:۲۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: خواندن یک عدد از میان اعداد
    همونطور که محمد گفت بهتره کاری رو که یم خوای بکنی رو توضیح بدی شاید راه حل بهتری پیدا شد.

    ولی میشه اون رو به عنوان رشته اولین کارکترش رو گرفت (مانند کار با ارایه ) بعد اون موقع میای اونی که value برابر این موقدار هست رو به حالت انتخاب در میاری .

    یه سوال دارم تو که داری اطلاعات رو از طریق select می گیزی چه جوری میشه دو تا یا چند تا فیلد انتخاب شده باشه ؟
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۸ تير ۲۳ ۱۱:۳۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: خواندن یک عدد از میان اعداد
    سلام و ممنون .
    اجازه بدین بیشتر توضیح بدم.
    کاربر یه فرم رو پر میکنه که تو اون فرم وسیله یک select ازش پرسیده میشه به چه ورزشی علاقه مندید؟
    شنا 1
    بوکس 2
    شطرنج 3
    همین طور که میبینید برای هر ورزش یک عدد در db ثبت میشه .حالا اگر یه کاربر هم به شنا و هم به بوکس علاقه مند باشه عدد 12 در db ثبت میشه.
    ////////////////////////////////////////////////////
    سکانس 2 Big Grin
    مدیر سایت از طریق یک select میخواد کاربرانی رو که به شنا علاقه مند هستند رو پیدا کنه(ف ی ل ت ر کنه).
    اما ممکنه بعضی جاها عدد 2 نباشه بلکه مثلا 12 باشه . و مشکل من همینه .چه طور میتونم کدی بنویسم که وقتی مدیر شنا رو انتخاب کرد اگر در فیلدی عدد 2 بود نام اون کاربر رو چاپ کنه

    ممنونم
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۸ تير ۲۳ ۰۳:۲۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: خواندن یک عدد از میان اعداد
    خوب اسکوتر عزیز ابزارت رو اشتباه انتخاب کردی بجای select menu از چک باکس استفاده کن
    ۱۳۸۸ تير ۲۳ ۰۶:۲۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: خواندن یک عدد از میان اعداد
    داخل پایگاه داده عوض 12 بزار 1-2
    ۱۳۸۸ تير ۲۳ ۰۶:۴۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: خواندن یک عدد از میان اعداد
    وحید فک کنم اشتباه گرفتی Cool
    اسکوتر مشکل این بود که چطور دو مقدار ( یا بیشتر ) رو باهم بگیره
    ۱۳۸۸ تير ۲۳ ۰۷:۱۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: خواندن یک عدد از میان اعداد
    دقیقاً وحید درست گفت
    اینطوری تو پایگاه داده ثبت می شه

    و وقت خوندن ( سکانس 2) با همون جدا کننده می تونه هر بخش رو جدا کنه
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۸ تير ۲۳ ۰۸:۴۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: خواندن یک عدد از میان اعداد
    من پست اسکوتر رو نخونده پاسخ دادم. اشتباه از منه. پوزش
    یعنی اگه ما از "1-2" استفاده کنیم، SQL این امکان رو می ده که با یه QUERY بتونیم به شنا گرا برسیم؟
    من بازم می گم نیاز نیست چرا که بازم می شه SELECT کرد
    کد PHP:
    $query "SELECT * FROM tabler WHERE column like '%2%'"
    --------
    الان درست گفتم؟ Blush
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ تير ۲۳ ۱۰:۴۷ عصر، توسط oia.)
    ۱۳۸۸ تير ۲۳ ۱۰:۴۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: خواندن یک عدد از میان اعداد
    نوچ اشتباهه

    فکر کن که باید برای بدست آوردن لیست ورزش های موردعلاقه ی این بنده خدا 40 تا کوئری اجرا کنی
    خوب می تونی این کارو با یه تابع و یه کوئری انجام بدی بدون درد و خونریزیBig Grin
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۸ تير ۲۴ ۱۰:۴۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS