• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواندن اطلاعات با زمان مشخص
#1
Rainbow 
درود

دوستان ما یه پروژه اسکریپت با زبان PHP نوشتیم و دیتابیس این اسکریپت هر 1 دقیقه آپدیت میشه و اضافه میشه بهش

ما با دستور SELECT اطلاعات رو از دیتابیس میخونیم داخل کدهامون ولی مشکل اینجاس که برای اینکه اطلاعات جدید رو مشاهده کنیم باید صفحه رو رفرش کنیم

چطوری میتونم بدون اینکه صفحه رفرش بشه اطلاعات بروز رو داخل صفحه نشون بده
درضمن اگر تایمر داشته باشه یا حداقل سرعت رو داشته باشه بهتره

یه سری دوستان بنده رو راهنمایی کردن که باید با rest ip یا api و ajax اینکار رو انجام بدید ولی خب ما فقط php بلدیم

میشه راهنمایی کنید چطوری میشه این مشکل رو برطرف کرد؟

ممنون
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
(۱۳۹۶ فروردین ۳۰, ۰۱:۵۸ ق.ظ)amiras90 نوشته: یه سری دوستان بنده رو راهنمایی کردن که باید با rest ip یا api و ajax اینکار رو انجام بدید ولی خب ما فقط php بلدیم

درخواست حتما باید از سمت کلاینت باشه. که اینم دو راه بیشتر نداره:
1. تنظیم هدر صفحه
کد:
<html>
    <head>
    <meta http-equiv="refresh" content="10">
    </head>
    <body>
....
    </body>
</html>
یا
کد پی‌اچ‌پی:
header("Refresh:10"); 
این روش باعث میشه صفحه بصورت اتوماتیک طبق بازه زمانی که شما تعیین میکنید رفرش بشه.


2. ajax
کد:
<html>
<head>
    <script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.min.js" type="text/javascript"></script>
</head>
    <body>
    <div id="content"></div>

    <script type="text/javascript">
        function refreshpage(){
            $('#content').load('page.php');
        }
        setInterval(function(){
            refreshpage()
        }, 10000);
    </script>
    </body>
</html>

ajax خیلی سخت نیست حتما یاد بگیر.
توی این مثال یه تابع(refreshpage) داریم که اطلاعات رو از صفحه page.php میگیره و توی div با آیدی content نمایش میده و این تابع رو با دستور setInterval تنظیم کردیم که هر 10 ثانیه فراخوانی بشه.
به یـزدان که گر ما خرد داشتیم
کجـا این سر انجـام بد داشتیم؟
  پاسخ
تشکر شده توسط : ayoubsys amiras90 Reza
#3
درود

بابت پاسختون متشکرم

ولی اطلاعات رو از صفحه که آدرس دادیم (page.php) نمیخونه و داخل کادر چاپ نمیکنه
درصورتی که page.php به تنهایی اطلاعات رو میگیره
فکرکنم یه جای کار رو اشتباه رفتیم

کد رو شما چک بکنید ببینید درسته؟

ممنون
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
(۱۳۹۶ فروردین ۳۰, ۰۲:۲۷ ب.ظ)amiras90 نوشته: درود

بابت پاسختون متشکرم
خواهش

(۱۳۹۶ فروردین ۳۰, ۰۲:۲۷ ب.ظ)amiras90 نوشته: ولی اطلاعات رو از صفحه که آدرس دادیم (page.php) نمیخونه و داخل کادر چاپ نمیکنه
درصورتی که page.php به تنهایی اطلاعات رو میگیره
فکرکنم یه جای کار رو اشتباه رفتیم

کد رو شما چک بکنید ببینید درسته؟

ممنون
حق با شماست. خط }); اضافه است. کد اصلاح شد.
به یـزدان که گر ما خرد داشتیم
کجـا این سر انجـام بد داشتیم؟
  پاسخ
تشکر شده توسط : amiras90
#5
درود
خیلی به این کد نیاز داشتم
چندتاسوال دارم
1.کمترین زمان لود رو چه عددی بدیم بهش؟1 خوبه؟ میخوام چیزی باشه که به سریعترین زمان متن هارو نمایش بده
2. من یه submit تعیین کردم واسه ارسال و ثبت اطلاعاتی که کاربر مینویسه که داخل دیتابیس ذخیره بشه
ولی یه مشکل داره اینکه هربار کلیک میشه صفحه یکبار رفرش میشه

فکرکنم برای اینکه صفحه رفرش نشه باز دوباره آژاکس باید نوشته بشه
میشه راهنمایی کنید که یه دکمه به سبک آژاکس واسه ارسال اطلاعات به دیتابیس بسازم

ممنون
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
(۱۳۹۶ فروردین ۳۰, ۰۷:۰۲ ب.ظ)amiras90 نوشته: 1.کمترین زمان لود رو چه عددی بدیم بهش؟1 خوبه؟ میخوام چیزی باشه که به سریعترین زمان متن هارو نمایش بده
به نظرم یه زمان پیشفرض تنظیم کنید و بگذارید موقع نصب اسکریپت/تنظیمات بشه تغییرش داد.


(۱۳۹۶ فروردین ۳۰, ۰۷:۰۲ ب.ظ)amiras90 نوشته: 2. من یه submit تعیین کردم واسه ارسال و ثبت اطلاعاتی که کاربر مینویسه که داخل دیتابیس ذخیره بشه
ولی یه مشکل داره اینکه هربار کلیک میشه صفحه یکبار رفرش میشه

فکرکنم برای اینکه صفحه رفرش نشه باز دوباره آژاکس باید نوشته بشه
میشه راهنمایی کنید که یه دکمه به سبک آژاکس واسه ارسال اطلاعات به دیتابیس بسازم
بله، برای رویداد submit دکمه submit فرم تون یه کد ajax بنویسید.
برای راهنمایی بیشتر jQuery.post()
به یـزدان که گر ما خرد داشتیم
کجـا این سر انجـام بد داشتیم؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان