/
  • خواندن از دیتابیس با سشن

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 2
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی خواندن از دیتابیس با سشن
    نویسنده پیام
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #1
    خواندن از دیتابیس با سشن
    سلام یه سوال :
    توی صفحه ای که ما نام کاربری رو داریم.چه طور می تونیم با سشن ثبت شده برای کاربر x بقیه اطلاعات اون کاربر مثل رمز عبور ایمیل و... رو از دیتابیس بخونیم؟
    ایا راهی هست
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۸ تير ۶ ۰۹:۴۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: خواندن از دیتابیس با سشن
    کاری نداره فقط لازمه یه ارتباط با بانک اطلاعاتی ایجاد کنیم و یه کوئری برای برگردوندن اطلاعات فیلتر شده توسط اطلاعات موجود در متغییر جلسه بنویسیم .


    کد PHP:
    SELECT FROM `usersWHERE `user` = '".$_SESSION['user']."' 
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۸ تير ۶ ۰۴:۳۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ramtin_b scooter
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS