/
  • خطا در CURL

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی خطا در CURL
    نویسنده پیام
    faghani آفلاین
    عليرضا فغاني
    ****

    ارسال‌ها: 341
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۲
    اعتبار: 4
    تشکرها : 255
    ( 85 تشکر در 61 ارسال )
    ارسال: #1
    خطا در CURL
    سلام دوستان
    عزیزان من وقتی داشتم از Curl استفاده میکردم ( یک کلاس بود) به خطای زیر برخوردم ، مشکل از کجاست؟
    کد:
    Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when in safe_mode or an open_basedir is set in /home/*****/public_html/*****/yahoo.class.php on line 65

    لطفا راهنمایی کنیندConfused
    ۱۳۸۹ خرداد ۱۷ ۰۳:۵۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: خطا در CURL
    خوب کاملا از ارور مشخص هست. که چیه به سرور تماس بگیر بگو open_basedir رو واست غیر فعال کنه
    ۱۳۸۹ خرداد ۱۸ ۰۱:۲۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : faghani
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS