/
  • خطا در هنگام واکشی اطلاعات

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی خطا در هنگام واکشی اطلاعات
    نویسنده پیام
    undefined غایب
    احسان
    *******

    ارسال‌ها: 2,088
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 76
    تشکرها : 2005
    ( 2071 تشکر در 1219 ارسال )
    ارسال: #1
    خطا در هنگام واکشی اطلاعات
    سلام،

    واقعا گیج شدم! تابعی که تا دیروز ازش استفاده میکردم و هیچ مشکلی نداشت امروز خطا میده

    کد:
    Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in D:\wamp\www\blog\core\database.php on line 63

    این تابع به صورت زیر نوشته شده

    کد PHP:
        function fetchOne()
        {
            
    mysql_query('SET NAMES utf8');
            return 
    mysql_fetch_assoc(mysql_query($this->queryString));
        } 

    و کوئری که ارسال میکنم به صورت زیره

    کد:
    SELECT * FROM `blog_poll` WHERE(`id`='8')

    جالب اینجاست که این کوئری در php my admin به درستی کار میکنه.

    لطفا راهنماییم کنید. ممنون
    __________________________________________________________________________
    هر چیزی که در جستن آنی آنی...
    ۱۳۹۱ فروردين ۲۱ ۱۰:۰۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: خطا در هنگام واکشی اطلاعات
    چرا خطاهای دیتابیس رو هندل نمی کنی؟
    __________________________________________________________________________
    http://mydolphin.ir
    ۱۳۹۱ فروردين ۲۱ ۱۰:۴۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : undefined
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,776
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4853 تشکر در 2217 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: خطا در هنگام واکشی اطلاعات
    نقل قول: واقعا گیج شدم! تابعی که تا دیروز ازش استفاده میکردم و هیچ مشکلی نداشت امروز خطا میده
    احتمالاً کش شده بود. برای منم پیش میاد


    نقل قول: SET NAMES utf8
    خب این یه ' دو طرف utf8 نمی خواد؟


    بعدم برای اعداد کوتیشن نزار. رشته محسوب میشن ---> '8'
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۹۱ فروردين ۲۲ ۰۹:۲۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : undefined
    undefined غایب
    احسان
    *******

    ارسال‌ها: 2,088
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 76
    تشکرها : 2005
    ( 2071 تشکر در 1219 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: خطا در هنگام واکشی اطلاعات
    نقل قول: احتمالاً کش شده بود. برای منم پیش میاد

    اره، یکی از دلایلش اینه اما این بار بعد از هندل کردن خطاهای دیتابیس متوجه شدم construct کلاس دیتابیس فراخوانی نمیشد و در نتیجه به پایگاه داده متصل نمیشدم!

    نقل قول: بعدم برای اعداد کوتیشن نزار. رشته محسوب میشن ---> '8'

    چرا؟ یعنی ایا مشکلی ایجاد میکنه؟ اعداد رو به صورت رشته از url میگیرم و به همین صورت هم ازش استفاده میکنم
    __________________________________________________________________________
    هر چیزی که در جستن آنی آنی...
    ۱۳۹۱ فروردين ۲۲ ۱۰:۱۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,776
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4853 تشکر در 2217 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: خطا در هنگام واکشی اطلاعات
    نه مشکلی پیش نمیاد. فقط توی سرعت تاثیر داره
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۹۱ فروردين ۲۲ ۱۰:۲۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : undefined
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,479
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: خطا در هنگام واکشی اطلاعات
    اینو برای اساتید بالا نمیزارم، چون همه میدونید (بعداً نگید تو جوجه برنامه نویس اومدی به ما یاد میدی Big GrinTongue)، برای کسایی که بعداً هم ممکنه به این مشکل بخورن میزارم...


    بطور کلی این خطا تو سه مورد زیر پیش میآد:

    1. خطا در اتصال به دیتابیس
    2. خطا در Select جدول
    3. خطای املایی
    ۱۳۹۱ فروردين ۲۳ ۰۲:۴۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: خطا در هنگام واکشی اطلاعات
    نسخه php چی هست؟ چرا تابع سازنده صدا زده نمیشه؟
    __________________________________________________________________________
    http://mydolphin.ir
    ۱۳۹۱ فروردين ۲۳ ۰۶:۳۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    undefined غایب
    احسان
    *******

    ارسال‌ها: 2,088
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 76
    تشکرها : 2005
    ( 2071 تشکر در 1219 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: خطا در هنگام واکشی اطلاعات
    نقل قول: نسخه php چی هست؟ چرا تابع سازنده صدا زده نمیشه؟

    به دلیل اینکه کلاس های فرزند خودشون دارای تابع سازنده بودن، تابع سازنده کلاس والد فراخوانی نمیشد. که با قطعه کد زیر مشکل بر طرف شد.

    کد PHP:
    parent::__construct(); 

    سوال:
    در قسمتی از برنامه چندین بار تابع سازنده کلاس والد فراخوانی میشه. اونم به خاطر کلاس های زیادی هست که ازش ارث بری میکنن و این یعنی چندین بار اتصال به دیتابیس. برای اینکه construct کلاس والد فقط یک بار فراخاونی شه باید چه کار کنم؟
    __________________________________________________________________________
    هر چیزی که در جستن آنی آنی...
    ۱۳۹۱ فروردين ۲۳ ۰۸:۲۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS