/
  • خطا در هنگام استفاده از composer

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی خطا در هنگام استفاده از composer
    نویسنده پیام
    hamidnick آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 1
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۵ اسفند ۲۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    خطا در هنگام استفاده از composer
    سلام.من برای استفاده از ویجت ها .در هنگام بروز رسانی کامپوزر مشکل دارم.هر ویجتی ک میخام استفاده کنم کامپوزر failed میده مثلا
    - yiisoft/yii2-jui 2.0.2 requires bower-asset/jquery-ui 1.11.*@stable -> no matching package found.
    - yiisoft/yii2-jui 2.0.1 requires bower-asset/jquery-ui 1.11.*@stable -> no matching package found.

    Potential causes:
    - A typo in the package name
    - The package is not available in a stable-enough version according to your minimum-stability setting
    see <https://getcomposer.org/doc/04-schema.md#minimum-stability> for more details.
    ۱۳۹۵ اسفند ۲۴ ۰۸:۵۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,780
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4856 تشکر در 2220 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: خطا در هنگام استفاده از composer
    پس محتویات فایل composer.json ت کو؟ Idea

    اما اگر اشتباه نکنم، stability پیشفرض در composer، نوع stable هستش. بنابراین بقیه انواع مثل beta, dev و... همگی ignore میشن
    پس شاید با اضافه کردن مشخصه "minimum-stability": "dev" به فایل composer.json ت مشکل حل بشه
    یا
    کلاً مشخصه minimum-stability رو از فایل composer.json ت حذف کن.

    بازم ببین بقیه بچه ها چی میگن
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۵ اسفند ۲۶ ۱۲:۱۱ صبح، توسط Y.P.Y.)
    ۱۳۹۵ اسفند ۲۴ ۱۰:۰۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Maysam.m
    undefined غایب
    احسان
    *******

    ارسال‌ها: 2,088
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 76
    تشکرها : 2005
    ( 2071 تشکر در 1219 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: خطا در هنگام استفاده از composer
    bower-asset رو نداری.
    کد:
    php composer global require "fxp/composer-asset-plugin:1.0.0"
    __________________________________________________________________________
    هر چیزی که در جستن آنی آنی...
    ۱۳۹۵ اسفند ۲۶ ۱۱:۲۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Maysam.m
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS