/
  • خطا در هنگام استفاده از composer

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی خطا در هنگام استفاده از composer
    نویسنده پیام
    hamidnick آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 1
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۵ اسفند ۲۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    خطا در هنگام استفاده از composer
    سلام.من برای استفاده از ویجت ها .در هنگام بروز رسانی کامپوزر مشکل دارم.هر ویجتی ک میخام استفاده کنم کامپوزر failed میده مثلا
    - yiisoft/yii2-jui 2.0.2 requires bower-asset/jquery-ui 1.11.*@stable -> no matching package found.
    - yiisoft/yii2-jui 2.0.1 requires bower-asset/jquery-ui 1.11.*@stable -> no matching package found.

    Potential causes:
    - A typo in the package name
    - The package is not available in a stable-enough version according to your minimum-stability setting
    see <https://getcomposer.org/doc/04-schema.md#minimum-stability> for more details.
    ۱۳۹۵ اسفند ۲۴ ۰۸:۵۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,847
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 92
    تشکرها : 2115
    ( 4675 تشکر در 2138 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: خطا در هنگام استفاده از composer
    پس محتویات فایل composer.json ت کو؟ Idea

    اما اگر اشتباه نکنم، stability پیشفرض در composer، نوع stable هستش. بنابراین بقیه انواع مثل beta, dev و... همگی ignore میشن
    پس شاید با اضافه کردن مشخصه "minimum-stability": "dev" به فایل composer.json ت مشکل حل بشه
    یا
    کلاً مشخصه minimum-stability رو از فایل composer.json ت حذف کن.

    بازم ببین بقیه بچه ها چی میگن
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    کسی که دین را با شخصیت ها بشناسد، همان شخصیت ها او را از دین خارج می سازند. امام صادق (ع)

    یادمون نره اون مغز کوچیک هایی که موقع اشغال افغانستان میگفتن حالا که آمریکا اومده چند سال دیگه افغانستان بهشت منطقه میشه...
    15سال گذشت!
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۵ اسفند ۲۶ ۱۲:۱۱ صبح، توسط Y.P.Y.)
    ۱۳۹۵ اسفند ۲۴ ۱۰:۰۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Maysam.m
    undefined آفلاین
    احسان
    *****

    ارسال‌ها: 2,090
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 75
    تشکرها : 1952
    ( 1982 تشکر در 1176 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: خطا در هنگام استفاده از composer
    bower-asset رو نداری.
    کد:
    php composer global require "fxp/composer-asset-plugin:1.0.0"
    __________________________________________________________________________
    هر چیزی که در جستن آنی آنی...
    ۱۳۹۵ اسفند ۲۶ ۱۱:۲۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Maysam.m
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS