/
  • خطا در آپلود فایل به سرور

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 4
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی خطا در آپلود فایل به سرور
    نویسنده پیام
    mojtabakhaloo آفلاین
    یاشار
    ***

    ارسال‌ها: 59
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 12 تشکر در 10 ارسال )
    ارسال: #1
    خطا در آپلود فایل به سرور
    با سلام

    دوستان برای آپلود فایل به سرور فایلی رو نوشتم که روی لوکال صحیح کار می کنه ولی وقتی می زارم رو سرور خطای زیر رو می ده ، ممنون می شم که کمک کنید.

    ( البته یادآور بشم که permision صفحه رو 777 گذاشتم ولی نمی دونم که آیا باید permission تمام فولدرهای قبل از این فایل رو هم 777 کنم تا درست کار کنه و یا فقط انتخاب permision 777 برای خود فایل کافیه؟ )

    وقتی آدرس فایل و فولدر مورد نظر رو در دستور move_uploaded_file به شکل " folder/file.php/../.." می دم این خطا رو می ده.

    Warning: move_uploaded_file(../../XXX/YYY/ZZZ.swf) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Permission denied in /home/XXX/public_html/fileupload.php on line 190

    و وقتی آدرس فایل و فولدر مورد نظر رو در دستور move_uploaded_file به شکل " http://www.mysite.com/folder/file.php" می دم خطای زیر رو می ده.

    Warning: move_uploaded_file(http://www.mysite.comr/XXX/YYYr/ZZZ.swf) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: HTTP wrapper does not support writeable connections in /home/XXX/public_html/fileupload.php on line 190

    ممنون می شم اگه کمک کنید.
    خدانگهدار.
    __________________________________________________________________________
    ایران سرزمین من است ، سرزمین پدران من است.
    به خاکش سوگند ، برایش خون هم خواهم داد.
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۷ اسفند ۱۳ ۰۸:۰۷ عصر، توسط mojtabakhaloo.)
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۳ ۰۸:۰۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: خطا در آپلود فایل به سرور
    بله فولدری که دارید فایل رو انتقال میدید باید دسترسی 777 بدید
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۴ ۰۲:۲۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mojtabakhaloo آفلاین
    یاشار
    ***

    ارسال‌ها: 59
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 12 تشکر در 10 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: خطا در آپلود فایل به سرور
    سلام

    کاری رو که گفتین انجام دادم ولی باز هم درست نشد.

    به تمام فایل ها و فولدرهایی که در عمل آپلود ممکن بود دخیل باشن دسترسی 777 دادم ولی باز هم همون خطا ها رو داد.

    ممنون می شم اگه بیشتر کمک کنین.

    خدانگهدار.
    __________________________________________________________________________
    ایران سرزمین من است ، سرزمین پدران من است.
    به خاکش سوگند ، برایش خون هم خواهم داد.
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۴ ۰۹:۳۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,783
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4856 تشکر در 2220 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: خطا در آپلود فایل به سرور
    سلام،
    عزیز کدتون رو در اینجا قرار بدید بتونیم کمکتون کنیم.
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۴ ۰۹:۵۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mojtabakhaloo آفلاین
    یاشار
    ***

    ارسال‌ها: 59
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 12 تشکر در 10 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: خطا در آپلود فایل به سرور
    سلام

    کد کامل رو که نمی تونم بزارم چون اونقدر بزرگ و حجیمه که اصولا اینجا قبول نمی کنه و در عین حال اونقدر پیچیده است که فکر نکنم متوجه بشین ولی سعی می کنم قسمتی که مربوط به آپلود فایل و انتقال فایل به پوشه مورد نظر هست رو بزارم.

    خدانگدار.
    سلام

    این هم کدی که می خواستین

    کد:
    $host  = $_SERVER['HTTP_HOST'];
    $filename = trim($_FILES['userfile']['name']);
    $tmpname  = trim($_FILES['userfile']['tmp_name']);

    elseif ((is_uploaded_file($tmpname)) && ($result))
                        {
                            move_uploaded_file($tmpname ,"http://$host/folder1/folder2/$filename");
                            echo "<font color=green>اطلاعات فایل ذخیره و فایل بدرستی انتقال یافت.</font><br><br>";
                        }

    اضافه کنم که اگه می بینین به جای if در ابتدای دستور کلمه elseif نوشته شده به این دلیله که این بخشی از یک دستور if هستش. ( گفتم یه وقت این واستون سوءتفاهم نشه) و درضمن شرط if یعنی مقدار result$ و دستور is_uploadede_file($tmpname) هم به درستی عمل می کنن ولی دستور move_uploaded_file() خطایی رو که در ابتدا نوشتم می گیره.

    ممنون که کمک می کنین و خدانگهدار.
    __________________________________________________________________________
    ایران سرزمین من است ، سرزمین پدران من است.
    به خاکش سوگند ، برایش خون هم خواهم داد.
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۷ اسفند ۱۵ ۱۲:۰۷ صبح، توسط mojtabakhaloo.)
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۴ ۱۱:۴۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,783
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4856 تشکر در 2220 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: خطا در آپلود فایل به سرور
    عزیز اینطوری چیزی نمیشه فهمید...
    مسیر http://$host/folder1/folder2/$filename رو به مسیر فیزیکی تغییر بدید. ببینید درست میشه:
    /www/user/domain...
    C:/www/root/xxx...
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۵ ۰۱:۲۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: خطا در آپلود فایل به سرور
    جناب Y.P.Y درست تشخیص دادن
    شما باید آدرس رو با این صورت در move_uploaded_file قرار بدید.
    کد PHP:
    move_uploaded_file($tmpname ,"/home/user/public_html/folder1/folder2/$filename"); 
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۶ ۰۵:۴۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mojtabakhaloo آفلاین
    یاشار
    ***

    ارسال‌ها: 59
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 12 تشکر در 10 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: خطا در آپلود فایل به سرور
    سلام

    همون طور که گفتین دسترسی پوشه ای که فایل قرار بود داخلش قرار بگیره رو 777 گذاشتم و آدرس انقال فایل در دستور move_uploaded_file رو هم به شکل کاملا فیزیکی و مستقیم نوشتم و مشکل حل شد. دیگه خطا نمی ده و همه چیز درست کار می کنه.

    ممنون و خدانگهدار.
    __________________________________________________________________________
    ایران سرزمین من است ، سرزمین پدران من است.
    به خاکش سوگند ، برایش خون هم خواهم داد.
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۶ ۱۱:۱۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS