• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خطای 404 یعد از گذاشتن متد post
#1
سلام دوستان من یه تیکه کد نوشتم یک مشکل اینه زمانی که دکمه submit رو میزنم خطای 404 میده رفرش هم میکنم همین خطا رو میده اما رو نوار ادرس اینتر میزنم صفحه صفحه بالا میاد و مقدار رو به صفحه بعد پست نمیکنه
//////////////////////////////////////////////////////////
کد:
<body class="container">
<form method="post" action="Login.php">
    <input type="text" name="phonenumber">
    <input type="submit">
</form>
</body>
////////////////////////////////////////////////////////
کد پی‌اچ‌پی:
$a="";
    
$F_name=$_POST['phonenumber'];
$con=mysqli_connect('localhost','root','','aki');
                
mysqli_query($con,"INSERT INTO `users`(`F_name`, `L_name`, `E_mail`, `Password`, `State`, `City`, `Street`, `Alley`, `zip_code`, `Phone_number`, `Birthday`, `Time_login`)
                                          VALUES ('
$F_name','','','','','','','','','','','')");
                
mysqli_close($con); 
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
فایل Login.php وجود داره؟
شاید لازمه اسم فایل رو با حروف کوچیک بنویسید: login.php
وبلاگ: Yousha.Blog.ir

صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
  پاسخ
تشکر شده توسط : ayoubsys


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان