/
  • خطای شمارنده

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی خطای شمارنده
    نویسنده پیام
    takphp آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 76
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ فروردين ۱۶
    اعتبار: 1
    تشکرها : 59
    ( 18 تشکر در 12 ارسال )
    ارسال: #1
    خطای شمارنده
    id ای دارم که auto_increment تعریفش کردم. می خوام وقتی مدیر , فیلد جدید اضافه کرد نیازی به نوشتن id نباشه. یعنی id خودکار نوشته بشه.
    آخرین فیلد رو داخل متغییر ریختم و در کادر "ردیف" یکی به اون متغیر اضافه کردم. وقتی echo می کنم اون متغییر رو , درست نشون میده , مثلا عدد 15 اما موقع ثبت رکورد, 15 رو ثبت نمی کنه بلکه همون آخرین رکوردی که حذف شده رو نشون می ده.
    مثلا من داخل جدولم 20 تا فیلد داشتم که از فیلد 15 تا 20 رو پاک کردم. آخرین فیلد رو می گه شماره 14 هست ولی وقتی می خواد چاپ کنه می ره سراغ شمارش قبلیش یعنی "21"


    فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)
       
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ ارديبهشت ۴ ۰۴:۴۵ عصر، توسط takphp.)
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۴ ۰۴:۴۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,012
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: خطای شمارنده
    آی دی برای هر رکورد منحصر بفرد.
    وقتی آی دی یه رکوردی 15 هست . تا همیشه آی دیش 15 هست. حتی بعد از اینکه حذف شد!
    از آی دی استفاده های دیگه ایی می شه و شما دارید به اشتباه در یه جاهایه دیگه ایی ازش استفاده می کنید.
    مثل اون مطلب قبلی.
    شما در مواقع INSERT کردن نباید مقدار ID رو ست کنید. این مقدار خود به خود ست می شه!

    در اینجا شما دوتا فیلد دارد ("ردیف" و "نام طرح").
    ردیف چه اطلاعاتی رو نگه می داره ؟
    نام طرح که مشخصه!
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۴ ۰۴:۵۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    takphp آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 76
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ فروردين ۱۶
    اعتبار: 1
    تشکرها : 59
    ( 18 تشکر در 12 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: خطای شمارنده
    (۱۳۹۱ ارديبهشت ۴ ۰۴:۵۸ عصر)oia نوشته شده توسط:  ردیف چه اطلاعاتی رو نگه می داره ؟
    نام طرح که مشخصه!
    id رو لازم دارم چون در جدول دیگه ای قرار استفاده شه!

    شما می گید موقع ثبت اصلا ردیف نذارم؟
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۴ ۰۵:۱۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,012
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: خطای شمارنده
    آی دی که نباید به صورت دستی وارد بشه.
    تو باید اطلاعات جدولت رو که لازم داری (اینجا فقط نام طرح) بغیر از ID رو از کاربر بگیر و در جدول INSERT کن.
    بعد آی دی این رکورد جدیدی رو که وارد کردی با SELECT از دیتابیس بخون! (البته بعد از INSERT که نمی شه!!!)

    این آی دی که مربوط به این جدوله قراره با چه عنوانی در یک جدول دیگه ذخیره بشه؟
    در واقع تو باید هنگام INSERT اطلاعات به اون جدول دومت. آی دی مربوط به این جدول رو اسخراج کنی و توی جدول دوم ذخیره کنی!
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۴ ۰۵:۱۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : takphp
    takphp آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 76
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ فروردين ۱۶
    اعتبار: 1
    تشکرها : 59
    ( 18 تشکر در 12 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: خطای شمارنده
    (۱۳۹۱ ارديبهشت ۴ ۰۵:۱۹ عصر)oia نوشته شده توسط:  آی دی که نباید به صورت دستی وارد بشه.
    تو باید اطلاعات جدولت رو که لازم داری (اینجا فقط نام طرح) بغیر از ID رو از کاربر بگیر و در جدول INSERT کن.
    بعد آی دی این رکورد جدیدی رو که وارد کردی با SELECT از دیتابیس بخون! (البته بعد از INSERT که نمی شه!!!)

    این آی دی که مربوط به این جدوله قراره با چه عنوانی در یک جدول دیگه ذخیره بشه؟
    در واقع تو باید هنگام INSERT اطلاعات به اون جدول دومت. آی دی مربوط به این جدول رو اسخراج کنی و توی جدول دوم ذخیره کنی!

    درسته ! منم نخواستم به صورت دستی وارد کنم. خواستم مدیر بدونه که چندمین خبر که واردمی کنه.
    که دیگه حذفش کردمBlush
    ممنون.
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۵ ۱۰:۲۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,012
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: خطای شمارنده
    نقل قول: درسته ! منم نخواستم به صورت دستی وارد کنم. خواستم مدیر بدونه که چندمین خبر که واردمی کنه.
    برای این کار هم باید تعدا کل رکورد ها رو بدست بیاری.

    Smile
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۵ ۱۰:۲۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : takphp
    takphp آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 76
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ فروردين ۱۶
    اعتبار: 1
    تشکرها : 59
    ( 18 تشکر در 12 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: خطای شمارنده
    خب منم همین کارو کردم دیگه!
    که بعد +1 کردم به مدیر گفتم که شماره این طرح حدید که داری وارد می کنی این عدد!
    که بعد شما گفتین نمی خواد!Sleepy
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ ارديبهشت ۵ ۱۱:۱۰ صبح، توسط takphp.)
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۵ ۱۱:۰۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,012
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: خطای شمارنده
    نقل قول: مثلا من داخل جدولم 20 تا فیلد داشتم که از فیلد 15 تا 20 رو پاک کردم. آخرین فیلد رو می گه شماره 14 هست ولی وقتی می خواد چاپ کنه می ره سراغ شمارش قبلیش یعنی "21"
    این حرف شماست دیگه؟ پست اول خودت رو دوباره بخون.

    وقتی تعداد رو می خونی و به اضافه یک می دی مشه شماره رکوردی جدیدی که می خواد ایجاد بشه. مثلا اگه 9 رکورد داشته باشه اینی که داره ایجاد می شه می شه 10 امین.
    این 10 رو که نباید توی id ذخیره کنی!
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۵ ۰۴:۲۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: خطای شمارنده
    آقا جان چیکار داری به auto_increment ؟ می خوای شماره رکورد رو نشون بدی؟
    __________________________________________________________________________
    http://mydolphin.ir
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۵ ۰۴:۲۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    takphp آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 76
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ فروردين ۱۶
    اعتبار: 1
    تشکرها : 59
    ( 18 تشکر در 12 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: خطای شمارنده
    بابا من می خوام شماره جدیدم که شماره 15 هست(همونی که +1) کردم رو به مدیر نشون بده و همونو چاپ کنه.
    در صورتی که چاپ می کنه 21 یعنی آخرین رکوردی که قبلا بوده و حذف شده.
    من نباید id رو auto_increment تعریف کنم , درسته؟
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ ارديبهشت ۵ ۰۶:۵۰ عصر، توسط takphp.)
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۵ ۰۶:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS