• 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
{حل شد}آیا سایت کار میکنه و آنلاینه؟
#1
هو،
سلام علیکم،
با جاوا میشه فهمید مثلا یه سایت داونه یا کار میکنه؟
من میخوام اگه یه سرور آپلود داون بود از اون یکی مثلا جاوا اسکریپتها و استایلها لود شه؟البته با جاوا اسکریپت.
یه چی نوشتم،نمیدونم:
کد:
<script type="text/javascript">
document.body.onload=function(){
var test_img=new Image();
test_img.src='http://www.blogfa.com/photo/g/goback.jpg';
try{test_img.onload=alert(" everything is OK!");}
    catch(err){ alert("The site is down!"); }
/*
OR:
if(test_img.onload=function(){
        alert (" everything is OK!");
    }){alert("Every thing is OK! :) ");}else{alert("That is so bad!! the site is down :( ");}

}
*/
</script>
تشکر
یا زهرا س

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

افلاطون را گفتند چرا هرگز غمگین نمیشوی؟
گفت :دل برآنچه نمی ماند،نمی بندم.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
هل من ناصر؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

افلاطون را گفتند چرا هرگز غمگین نمیشوی؟
گفت :دل برآنچه نمی ماند،نمی بندم.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
(۱۳۹۰ اردیبهشت ۲۹, ۰۴:۲۸ ب.ظ)Goback نوشته: هل من ناصر؟

دوست عزیز اینجا سایت فارسی زبان هست! لفا از کلمات فارسی استفاده کنید.
برای چک کردن داون بود یه وب سایت میتونید از متد file_get_contents یا curl استفاده کنید.
  پاسخ
تشکر شده توسط : Goback oia scooter zoghal
#4
(۱۳۹۰ اردیبهشت ۳۰, ۰۹:۰۰ ق.ظ)parvane نوشته:
(۱۳۹۰ اردیبهشت ۲۹, ۰۴:۲۸ ب.ظ)Goback نوشته: هل من ناصر؟

دوست عزیز اینجا سایت فارسی زبان هست! لفا از کلمات فارسی استفاده کنید.
تا راهنمایی رو که پاس کردید،نه!؟Big Grin
(۱۳۹۰ اردیبهشت ۳۰, ۰۹:۰۰ ق.ظ)parvane نوشته: برای چک کردن داون بود یه وب سایت میتونید از متد file_get_contents یا curl استفاده کنید.
تشکر ولی دقت کنید! تو سمت کلاینت پرسیدم Smile یه راه حل با جاوااسکرپت.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

افلاطون را گفتند چرا هرگز غمگین نمیشوی؟
گفت :دل برآنچه نمی ماند،نمی بندم.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
(۱۳۹۰ اردیبهشت ۳۰, ۰۹:۰۰ ق.ظ)parvane نوشته:
(۱۳۹۰ اردیبهشت ۲۹, ۰۴:۲۸ ب.ظ)Goback نوشته: هل من ناصر؟

دوست عزیز اینجا سایت فارسی زبان هست! لفا از کلمات فارسی استفاده کنید.
...

  پاسخ
تشکر شده توسط : parvane
#6
محمد امین چی نوشته بودی بالا؟ Wink
---
این چی؟ :
کد:
/*note that this is not an ICMP ping - but a simple HTTP request
giving you an idea what you could do . In this simple implementation it has flaws
as Piskvor correctly points out below */
function ping(extServer){
var ImageObject = new Image();
ImageObject.src = "http://"+extServer+"/URL/to-a-known-image.jpg"; //e.g. logo
if(ImageObject.height>0){
   alert("Ping worked!");
} else {
   alert("Ping failed :(");
}
از اینجا:
http://stackoverflow.com/questions/49547...javascript
برا من که همش failed میده.

با آژاکسم گفته بودن،ولی روی سروری مثل مثلا بلاگفا که نمیشه همچین کاری کرد! اگه جای دیگه اپلود شه کد سمت سرور،و از بلاگفا فراخوانی بشه،جواب میده به نظرتون؟!تا حالا اینجوری تست نکردم که از به یه سرور دیگه درخواست بدم! Smile

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

افلاطون را گفتند چرا هرگز غمگین نمیشوی؟
گفت :دل برآنچه نمی ماند،نمی بندم.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
نقل قول:تا راهنمایی رو که پاس کردید،نه!؟Big Grin
هیچ ربطی به سطح تحصیلی نداره..فهمیدم چی میگید..ولی عرض من یه مورد دیگه بود..اگه فارسی راهنمایی میخواید فارسی بنویسید وگرنه برید توی سایت عربی بپرسید..این تذکر رو به هر کسی که انگلیسی یا فرانسه یا اسپانیای هم سوال بپرسه خواهم داد!

برای سوالتون هم
کد پی‌اچ‌پی:
<?php
$res 
file_get_contents("http://google.com");
if(
$res)
echo 
"yes";
else
echo 
"no";
?>
<script>
<?php
if($res){
?>
alert("yes")
<?php }
else {
?>
alert("no")
<?php }?>
</script> 
  پاسخ
تشکر شده توسط : Goback zoghal
#8
بازم دستتون درد نکنه خواهر!
ولی گفتم که با سمت کلاینت میخوام.محیطش کد زبان سمت سرور قبول نمیکنه!
بازم تشکر

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

افلاطون را گفتند چرا هرگز غمگین نمیشوی؟
گفت :دل برآنچه نمی ماند،نمی بندم.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
اول شدیدا تائید میکنم. حرف پروانه رو.

دوم اینکه جیکوئری یک پلاکین به اسم ping داره از اون استفاده کنید
  پاسخ
تشکر شده توسط : Goback Bojbaj parvane
#10
مرسی صالح جان واقعا ممنون از راهنمائیت !
فقط یه سوال اضافه : بدون jQuery هم راهی هست ؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان