/
  • حذف یک فایل با php

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی حذف یک فایل با php
    نویسنده پیام
    mohammadmm5400 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 7
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۷ تير ۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    حذف یک فایل با php
    سلام ایا میشه یک فلدر با نام mohammad را با php حذف کرد؟ چطوری؟
    ۱۳۹۷ مرداد ۵ ۱۱:۴۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,783
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4856 تشکر در 2220 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: حذف یک فایل با php
    میشه
    کد PHP:
    function removeDirectory($path) {
        
    $files glob($path '/*');

        foreach (
    $files as $file) {
            
    is_dir($file) ? removeDirectory($file) : unlink($file);
        }

        
    rmdir($path);
        return;

    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۹۷ مرداد ۶ ۱۱:۰۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ayoubsys
    mohammadmm5400 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 7
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۷ تير ۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: حذف یک فایل با php
    (۱۳۹۷ مرداد ۶ ۱۱:۰۴ صبح)Y.P.Y نوشته شده توسط:  میشه
    کد PHP:
    function removeDirectory($path) {
        
    $files glob($path '/*');

        foreach (
    $files as $file) {
            
    is_dir($file) ? removeDirectory($file) : unlink($file);
        }

        
    rmdir($path);
        return;


    ممنونم دوست گرامی path$ همون آدرس فایله دیگه؟
    ۱۳۹۷ مرداد ۶ ۰۲:۳۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,783
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4856 تشکر در 2220 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: حذف یک فایل با php
    فایل یا فلدر؟

    برای فایل کافیه از دستور unlink استفاده کنی
    و برای فلدر از تابع من. $path هم ادرس اون فلدر هست
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۹۷ مرداد ۶ ۰۵:۵۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ayoubsys
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS