/
  • حذف یک رکورد توسط سیستم بعد از یک تایم مشخص

  • صفحه‌ها (3):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی حذف یک رکورد توسط سیستم بعد از یک تایم مشخص
    نویسنده پیام
    webnevesht آفلاین
    محمدرضا سلطانی
    ***

    ارسال‌ها: 972
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آذر ۲۵
    اعتبار: 22
    تشکرها : 384
    ( 702 تشکر در 427 ارسال )
    ارسال: #1
    حذف یک رکورد توسط سیستم بعد از یک تایم مشخص
    بسم الله...
    سلام....
    چطور میشه یک رکورد خاص رو بعد از یک تایم مشخص مثلا 10دقیقه به صورت خودکار حذف کرد؟
    روال کار به این صورته که در یک نرم افزار رزرواسیون تحت وب درصورتی که در مدت زمان 10یا 15 دقیقه مشتری درخواست خودش رو قطعی نکنه و عملیات پرداخت رو انجام نده اطلاعات رزرو اون کنسل و پاک بشه....

    مورد بعدی اینکه بهتره این اطلاعات توی سشن ذخیره بشه یا در داخل یک رکورد؟
    __________________________________________________________________________
    بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۲ ۰۷:۵۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,780
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4856 تشکر در 2220 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: حذف یک رکورد توسط سیستم بعد از یک تایم مشخص
    احتمالاً باید از event ها در دیتابیست استفاده کنی
    یا cron job

    راستی علیک سلام Big Grin
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ ارديبهشت ۲ ۰۹:۰۸ عصر، توسط Y.P.Y.)
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۲ ۰۹:۰۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    webnevesht آفلاین
    محمدرضا سلطانی
    ***

    ارسال‌ها: 972
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آذر ۲۵
    اعتبار: 22
    تشکرها : 384
    ( 702 تشکر در 427 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: حذف یک رکورد توسط سیستم بعد از یک تایم مشخص
    جواب دقیق تر و کامل تر نبود؟Angel
    __________________________________________________________________________
    بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۲ ۱۰:۰۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,024
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2715 تشکر در 1691 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: حذف یک رکورد توسط سیستم بعد از یک تایم مشخص
    خب رکوردهای اضافی رو بعد از یک ماه حذف کن اونم با کرن جاب دیگه!
    الان مشکلت با cornjob هست؟

    یه چیز دیگه اینکه درخواست ها رو با timestamp ذخیره کن .
    بعد وقتی واکشی میکنی برای تائید نهایی اون دسته رو نشون بده که 15 دقیقه پایانی ثبت شده .
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ ارديبهشت ۲ ۱۰:۳۶ عصر، توسط Reza.)
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۲ ۱۰:۱۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,780
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4856 تشکر در 2220 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: حذف یک رکورد توسط سیستم بعد از یک تایم مشخص
    نقل قول: احتمالاً باید از event ها در دیتابیست استفاده کنی
    خب یعنی باید event بسازی تا سر موقع مورد نظر عملیات مورد نظرتو انجام بدن
    create event ...
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۲ ۱۱:۲۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    .php آفلاین
    I love PHP
    **

    ارسال‌ها: 45
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ اسفند ۲۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 51
    ( 12 تشکر در 11 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: حذف یک رکورد توسط سیستم بعد از یک تایم مشخص
    سلام به دوستان گلم ..
    فکر کنم این به کارت بیاد : http://www.sitepoint.com/how-to-create-mysql-events/
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۵ ۰۹:۵۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    vejmad آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,460
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۱
    اعتبار: 23
    تشکرها : 484
    ( 1247 تشکر در 611 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: حذف یک رکورد توسط سیستم بعد از یک تایم مشخص
    لزوما نیازی نیست که حتما سر یک زمان دقیق رکوردهای منقضی شده حذف بشن. هست؟

    میتونی برای هر رکورد یک timestamp بذاری و بعد موقعی که رکورد جدیدی در جدول مربوطه درج میشه یک کوئری هم برای حذف رکوردهای منقضی شده اجرا کنی.

    البته لزومی نداره این کوئری پاکسازی در هر عملیات درج رکورد اجرا بشه و احتمالا از نظر پرفورمنس بهتره که عملیات پاکسازی رکوردهای منقضی شده در هر چند بار درج رکورد فقط یک بار انجام بشه. یا مثلا بصورت رندوم در هر چند بار یک بار.
    بنده از همین روش در پروژهء خودم استفاده کردم در بخشهای مختلف. یعنی در هر جدول موقعی که یک رکورد جدید درج میشه، بصورت رندوم و با احتمال 1% سیستم پاکسازی هم اجرا میشه.

    البته اگر ترافیک خیلی سنگین باشه و حجم رکوردها بالا شاید این روش زیاد بهینه نباشه و روش مستقل بهتر باشه. این چیزیه که باید تحلیل و در عمل آزمون بشه بنظرم.
    __________________________________________________________________________
    God knows
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ ارديبهشت ۶ ۰۳:۳۹ عصر، توسط vejmad.)
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۶ ۰۳:۳۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: حذف یک رکورد توسط سیستم بعد از یک تایم مشخص
    خب استفاده از کرون یا event که خیلی بهتره. بهتر نیست؟
    __________________________________________________________________________
    http://mydolphin.ir
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۷ ۰۳:۳۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Reza
    vejmad آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,460
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۱
    اعتبار: 23
    تشکرها : 484
    ( 1247 تشکر در 611 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: حذف یک رکورد توسط سیستم بعد از یک تایم مشخص
    چرا بهتره؟
    اونی که من میگم نیاز به تنظیمات خارجی نداره.
    یه مثال از event هم بزن چون تاحالا کار نکردم. البته فکر کنم event رو در نسخه های نسبتا جدید MySQL اضافه کرده باشن. یعنی همهء هاستها الان ساپورتش رو دارن؟
    بعد این cron روی ویندوز نیست به گمانم.
    بعد ساپورت event هم فکر کنم باز بستگی به پلتفرم و DBMS مورد نظر داشته باشه و حداقل سینتاکسش در محیطهای مختلف متفاوت باشه. در کل بهتره برنامه تا میشه به محیط خاصی وابسته نباشه. البته برنامهء من خودش به MySQL وابسته شده چون مثلا از دستوراتی مثل Replace که استاندارد نیستن استفاده کردم، ولی فکر میکنم این یک مورد خیلی محدود و ساده ای هست که اگر در آینده نیاز شد راحت میشه حلش کرد.
    __________________________________________________________________________
    God knows
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ ارديبهشت ۸ ۰۹:۴۳ صبح، توسط vejmad.)
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۸ ۰۹:۱۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: حذف یک رکورد توسط سیستم بعد از یک تایم مشخص
    خواستم بنویسم event یا cronjob Big Grin
    event رو توی بقیه دیتابیس ها خبر ندارم چه جوریه. حداقل توی pgsql داستانی داره برای خودش
    cronjob هم توی لینوکس هست. توی هاستهای ویندوزی هم میشه تعریف کرد. یه چیز داره به اسم اسکچولار یه همچین چیزی . ولی خب به هر حال داره. دیگه تقریبا همه هاستها حتی اونایی که رایگان هستن هم دارن. اینکه وابسته به یه درخواست باشیم که به نرم افزار برسه بعد اجرا بشه حالا درخولست دیر بیاد و مسائل و مشکلات خودش به نظر من که درست نیست. وقتی ابزاری هست که تقریبا همیشه در دسترس هست ( من که تا به حال ندیدم یک هاستی نداشته باشه) چرا بیاییم یه همچین کاری رو کنیم؟
    __________________________________________________________________________
    http://mydolphin.ir
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۸ ۰۹:۰۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (3):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS