/
  • حذف پوشه

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی حذف پوشه
    نویسنده پیام
    mohammad3250 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 24
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۵ تير ۸
    اعتبار: 0
    تشکرها : 8
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #1
    حذف پوشه
    کد:
    <?php
    $extensions = array('.jpg', '.jpeg','.JPG', '.JPEG');
    $valid_extensions = '.jpg, .jpeg';
    $extension = strrchr($_FILES['uploaded_file']['name'], '.');
    if (!in_array($extension, $extensions))
    {
    die("Estensione Errore!");
    }
    //cartella principale di salvataggio
    $target_path = "uploads/";
    $dir=$target_path;
    //ricavo la richiesta client e leggo
    $target_path2 = $target_path . basename( $_FILES['uploaded_file']['name']);
    $target = $target . basename( $_FILES['uploaded_file']['name']);
    //tolgo l'estensione
    $target_path2 = str_replace(".JPG", "/", $target_path2);
    $target_path2 = str_replace(".jpg", "/", $target_path2);
    $target_path2 = str_replace(".JPEG", "/", $target_path2);
    $target_path2 = str_replace(".jpeg", "/", $target_path2);
    //creo cartella con il nome del file
    mkdir("$target_path2",0755);
    $target_file_mod = imageExists($target,$target_path2);
    if(move_uploaded_file($_FILES['uploaded_file']['tmp_name'], $target_path2 .$target_file_mod)) {
    echo " The file ". $target_file_mod ." has been uploaded";
    } else{
          echo "There was an error uploading the file, please try again!";
    }
    سلام دوستان
    چطور میتونم از مسیر آپلود عکس پوشه ای که با اسم عکس هم ایجاد میشه حذف کنم
    مثال:
    yourdomain.com/upload/ax/ax.png
    به شکل ریر بشه
    yourdomain.com/upload/ax.png
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۶ خرداد ۲۸ ۰۳:۴۸ عصر، توسط mohammad3250.)
    ۱۳۹۶ خرداد ۲۸ ۰۳:۴۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 2,980
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 117
    تشکرها : 2681
    ( 2606 تشکر در 1629 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: حذف پوشه
    حذف دایرکتوری
    http://php.net/manual/en/function.rmdir.php
    حذف فایل
    http://php.net/manual/en/function.unlink.php

    نقل قول: چطور میتونم از مسیر آپلود عکس پوشه ای که با اسم عکس هم ایجاد میشه حذف کنم
    میتونی از فایله کپی بگیری بیای یه دایرکتوری قبلی
    http://php.net/manual/en/function.copy.php
    بعد حذف کنی .

    یا اینکه
    http://php.net/manual/en/function.rename.php
    کنی .
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۶ خرداد ۲۸ ۰۷:۲۶ عصر، توسط Reza.)
    ۱۳۹۶ خرداد ۲۸ ۰۷:۲۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : kasbookar
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS