• 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حذف پوشه
#1
کد:
<?php
$extensions = array('.jpg', '.jpeg','.JPG', '.JPEG');
$valid_extensions = '.jpg, .jpeg';
$extension = strrchr($_FILES['uploaded_file']['name'], '.');
if (!in_array($extension, $extensions))
{
die("Estensione Errore!");
}
//cartella principale di salvataggio
$target_path = "uploads/";
$dir=$target_path;
//ricavo la richiesta client e leggo
$target_path2 = $target_path . basename( $_FILES['uploaded_file']['name']);
$target = $target . basename( $_FILES['uploaded_file']['name']);
//tolgo l'estensione
$target_path2 = str_replace(".JPG", "/", $target_path2);
$target_path2 = str_replace(".jpg", "/", $target_path2);
$target_path2 = str_replace(".JPEG", "/", $target_path2);
$target_path2 = str_replace(".jpeg", "/", $target_path2);
//creo cartella con il nome del file
mkdir("$target_path2",0755);
$target_file_mod = imageExists($target,$target_path2);
if(move_uploaded_file($_FILES['uploaded_file']['tmp_name'], $target_path2 .$target_file_mod)) {
echo " The file ". $target_file_mod ." has been uploaded";
} else{
      echo "There was an error uploading the file, please try again!";
}
سلام دوستان
چطور میتونم از مسیر آپلود عکس پوشه ای که با اسم عکس هم ایجاد میشه حذف کنم
مثال:
yourdomain.com/upload/ax/ax.png
به شکل ریر بشه
yourdomain.com/upload/ax.png
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
حذف دایرکتوری
http://php.net/manual/en/function.rmdir.php
حذف فایل
http://php.net/manual/en/function.unlink.php

نقل قول: چطور میتونم از مسیر آپلود عکس پوشه ای که با اسم عکس هم ایجاد میشه حذف کنم
میتونی از فایله کپی بگیری بیای یه دایرکتوری قبلی
http://php.net/manual/en/function.copy.php
بعد حذف کنی .

یا اینکه
http://php.net/manual/en/function.rename.php
کنی .
وبلاگ rezaonline.net/blog
سفارش برنامه نویسی reza.biz
Php , mysql , postgresql , redis , Yii and ... Cool
  پاسخ
تشکر شده توسط : kasbookar


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان