/
  • حذف فایل از روی هاست

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی حذف فایل از روی هاست
    نویسنده پیام
    moh3nmir آفلاین
    محسن . م
    ***

    ارسال‌ها: 102
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ تير ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 127
    ( 11 تشکر در 9 ارسال )
    ارسال: #1
    حذف فایل از روی هاست
    با سلام و درود
    من هر چی میگردم نمیتونم چیزی رو پیدا کنم که کارم راه بیوفته یعنی اینکه بتونم فایل آپلود شده روی دیتابیس وقتی رکورد اطلاعاتی توسط مدیریت پاک میشه این فایل هم بهمراش پاک بشه
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    ۱۳۹۱ شهريور ۵ ۰۸:۵۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: حذف فایل از روی هاست
    فایل رو توی دیتابیس ذخیره می کنی ؟
    ۱۳۹۱ شهريور ۵ ۰۹:۱۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    moh3nmir آفلاین
    محسن . م
    ***

    ارسال‌ها: 102
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ تير ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 127
    ( 11 تشکر در 9 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: حذف فایل از روی هاست
    (۱۳۹۱ شهريور ۵ ۰۹:۱۴ صبح)oia نوشته شده توسط:  فایل رو توی دیتابیس ذخیره می کنی ؟
    بله وقتی می خوام یه آپدیتی رو روی سایت قرار بدم وقتی مشخصات اون آپدیت رو وارد میکنم فایل مربوطه رو تو همون فرم با کدی که نوشتم براش آپلود میکنم و اونو ذخیره میکنم
    ۱۳۹۱ شهريور ۵ ۰۹:۲۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,479
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: حذف فایل از روی هاست
    شما میآی مسیر فایل رو از دیتابیس میخونی و بعد اقدام به حذف میکنی، این مثال رو نگاه:

    کد PHP:
        function Del_dir($dir)
        {
               if (
    is_dir($dir)) { 
                 
    $objects scandir($dir); 
                 foreach (
    $objects as $object) { 
                   if (
    $object != "." && $object != "..") { 
                     if (
    filetype($dir."/".$object) == "dir"Del_dir($dir."/".$object); else unlink($dir."/".$object); 
                   } 
                 } 
                 
    reset($objects); 
                 
    rmdir($dir); 
               } 
        } 

    این میآد کل یه پوشه و زیرپوشه ها و فایل هاشو پاک میکنه، حالا اگه فقط یه فایل هست که اون تابع unlink کفایت میکنه... Wink
    __________________________________________________________________________
    هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ شهريور ۵ ۱۰:۲۶ صبح، توسط hamid_80386.)
    ۱۳۹۱ شهريور ۵ ۱۰:۲۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : moh3nmir
    moh3nmir آفلاین
    محسن . م
    ***

    ارسال‌ها: 102
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ تير ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 127
    ( 11 تشکر در 9 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: حذف فایل از روی هاست
    کدی که نوشتم به این شکله

    کد PHP:
    /// PATH
                      
    $select_updatename=mysql_query("SELECT `FileName` FROM `updates` WHERE `Id`='$id'");
                      
    $row_updatename=mysql_fetch_array($select_updatename);
                      
    $filename =$row_updatename['FileName'];
                      
    $select_path=mysql_query("SELECT `UpdatesUrl` FROM `path`");
                      
    $row_path=mysql_fetch_array($select_path);
                      
    $path="../".$row_path['UpdatesUrl']; 
                      
    unlink($path.$filename); 

    اینو جایی نوشتم که اطلاعات مربوط به فایل که حذف میشه در انتهای کد هم فایل رو حذف میکنه ، میشه برسیش بکنید ببنید دیگه چیزی لازم داره یا نه ؟
    مرسی
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ شهريور ۵ ۱۱:۴۵ صبح، توسط moh3nmir.)
    ۱۳۹۱ شهريور ۵ ۱۱:۳۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS