• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حذف فایل از داخل پوشه با php
#1
سلام اساتید
من میخوام یک فایلرو از داخل یک پوشه پاک کنماین کد رو نوشتم چرا پاک نمیکنه پس؟
کد پی‌اچ‌پی:
unlink($adress.'uploads/product/'.$xp_del[1]); 

$adress ادرس اولیه هست مثل http://forum.iranphp.org و $xp_del[1] هم نام فایل مورد نظر هست مثل filename.png که طی مراحلی به این شکل ازش استفاده میکنم وقتی این مسیر رو آلرت میگیرم ادرس تصویر رو درست نشون میده ولی چرا حذف نمیکنه
؟؟؟؟ درواقع میخوام کاربر وقتی کاربر اسم فایلرو از دیتابیس حذف کرد خود فایل هم حذف بشه ، آدرس درسته ولی حذف نمیشهSad
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
سطح دسترسی رو چک کردین؟
چه خطایی نشون میده !؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
بله مطمئنم که از سطح دسترسی نیس چون یکبار هم اومدم اول سطح دسترسی فایلرو با دستور()chmode برابر با 064 کردم بعد اقدام به حذف با این دستور کردم باز هم نشد
خطا هیچی
الان همین کدرو مستقیم از داخل فایل php با همین ساختار الان اجرا کنم ج میده ولی بعد از شرط درست بودن کوئری این دستور کار نمیکنهHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
اساتید کمکم کنید
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
یعنی آدرس اون فایلی که میخوای حذفش کنی مثل http://x.com/uploads/product/test.jpg هستش؟؟
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


 کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بالاتر => نگهداری بهتر

  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
بله دقیقا همینطوری هست وقتی از اون ادرس خروجی میگیرم عکس رو نشون میده داخل مرورگر ولی حذفش نمیکنهHuhHuh

یافتم مشکل رو
برای حذف نباید از آدرس کامل استفاده کنیم باید از آدرس نسبی استفاده کنیم (از مسیر فعلی بریم به مسیر هدف) مثلا من اینکارو کردم
کد پی‌اچ‌پی:
unlink('../../../uploads/product/xxxxxx.jpg'); 
با این روش حذف شد.TongueTongue
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
همون تعجب کردم که داشتی از طریق unlink یه فایل روی پروتکل HTTP رو حذف میکردی Exclamation

نقل قول:یعنی آدرس اون فایلی که میخوای حذفش کنی مثل http://x.com/uploads/product/test.jpg هستش؟؟
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


 کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بالاتر => نگهداری بهتر

  پاسخ
تشکر شده توسط : kasbookar ayoubsys Reza


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان