/
  • حذف فاصله از بین دو کلمه

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی حذف فاصله از بین دو کلمه
    نویسنده پیام
    reza_t آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 26
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ آبان ۱۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 10
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #1
    حذف فاصله از بین دو کلمه
    سلام
    من یه فرم دارم. میخوام زمانی که فیلدها رو پر میکنم یه جدول توی دیتا بیس ایجاد بشه و اسم اون جدول محتوای یکی از اون فیلدها باشه. من این کار رو انجام دادم.
    حالا یه مشکل دارم. اگر بین کلمه های اون فیلدی که میخوام اسم جدول باشه فاصله باشه، جدول رو نمیسازه.
    اگه میشه بگین فاصله رو موقع ساخت جدول چطوری پاک کنم و دو کلمه بهم بچسبه
    ممنون
    __________________________________________________________________________
    بالاتر از php وجود نداره ("دکتر شریعتی")Heart
    ۱۳۹۱ آذر ۶ ۰۴:۴۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: حذف فاصله از بین دو کلمه
    http://php.net/str_replace
    __________________________________________________________________________
    http://mydolphin.ir
    ۱۳۹۱ آذر ۶ ۰۸:۲۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    phpgangster آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 32
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ آذر ۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 22
    ( 24 تشکر در 11 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: حذف فاصله از بین دو کلمه
    سلام دوست عزیز، درسته که با str_replace می تونی فاصله هارو برداری اما اگه بخوایی اطلاعاتتو بازیابی کنی چی؟؟؟ آیا اون فاصله مهم نیست؟؟ بهتره وقتی می خوایی اطلاعات را ذخیره کنی اونها را encode کنی و وقتی مخوای از اطلاعات استفاده کنی decode شون کنی
    کد PHP:
    $string "php gangster";
    echo 
    $string;
    echo 
    "<br/>";
    $string urlencode($string);
    echo 
    $string;
    echo 
    "<br/>";
    $string urldecode ($string);
    echo 
    $string
    این کدو تست کن Blush
    __________________________________________________________________________
    یک آدم موفق میگه : سخته ولی ممکنهBlush
    یک آدم ناموفق میگه: ممکنه ولی سختهHuh
    ۱۳۹۱ آذر ۸ ۰۳:۱۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : reza_t
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,477
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: حذف فاصله از بین دو کلمه
    ایشون میخوان از اسم فیلد ها برای جداول استفاده کنن، نمیشه encode کنن Wink
    __________________________________________________________________________
    هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
    ۱۳۹۱ آذر ۸ ۱۰:۵۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : phpgangster reza_t
    phpgangster آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 32
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ آذر ۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 22
    ( 24 تشکر در 11 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: حذف فاصله از بین دو کلمه
    بله درست می فرمایید اشتباه از من بود و متوجه نشدم که برای اسم فیلد ها میخوان استفاده کننShy
    __________________________________________________________________________
    یک آدم موفق میگه : سخته ولی ممکنهBlush
    یک آدم ناموفق میگه: ممکنه ولی سختهHuh
    ۱۳۹۱ آذر ۹ ۱۱:۱۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    reza_t آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 26
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ آبان ۱۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 10
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: حذف فاصله از بین دو کلمه
    آره مجبورم از str_replace استفاده کنم
    مرسی از همه
    __________________________________________________________________________
    بالاتر از php وجود نداره ("دکتر شریعتی")Heart
    ۱۳۹۱ آذر ۱۲ ۰۱:۰۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS