• 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حذف عکس آپلود شده در صورت رفرش صفحه(force___force)
#1
Exclamation 
سلام خدمت دوستان
بنده یه فرمی دارم که توش یه سری اطلاعات باید وارد بشه
کاربر میتونه یه دونه عکس هم آپلود بکنه که به صورت ایجکس این کارو کردم و عکس رو آپلود میکنه و آدرسش در دیتابیس ذخیره میشه.
مشکل اینجاست که اگه کاربر عکس رو آپ کنه و به دلایلی صفحه رفرش بشه فایل عکس روی سرور میمونه و یک رکورد هم در جدول فایل.که در مدت زمانی حجم سایت رو بیهوده اشغال میکنه و هیچ کاربردی پیدا نمیکنه.حالا چطوری زمانیکه صفحه رفرش شد فایل در هاست و جدول پاک بشه.
راه حل چیه دوستان؟؟؟؟؟؟(مثل یه فرم رجیستر)
اگه روشهای بهترب در نظر دارید خوشحال میشم کمک کنید
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
خوب وقتی عکس رو کاربر آپ میکنه و تو هم با ایجکس اون رو ذخیره می کنی چرا دوباره باید اونو پاک کنی؟؟؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
چون اون عکس به همراه بقیه اطلاعات فرم به کار میاد و اگه بقیه اطلاعات وارد نشن عکس برای ما بی استفاده میمونه
شما یه فرم ثبت نام رو در نظر بگیر که کاربر میتونه یه عکس هم آپ کنه
در این فرم چطور کاربر قبل از اینکه اطلاعتش ثبت بشه عکس آپ میکنه(ایجکسی) و بعد از اون اطلاعات کاملش رو اضافه میکنه و ثبت نام میکنه
اگه کاربر عکسشو آپ کرده و یهو نظرش عوض میشه و صفحه رو میبنده ، حالا تکلیف اون عکس که آپ شده چیه که صاحب نداره؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
کاری که باید بکنی اینه: یه فولدر تمپ درست کن و هنگام آپلود عکس ها بریزشون توش. اگه اطلاعات فایل رو هم توی بانک اطلاعاتی ذخیره می کنی یه فیلد به جدولش اضافه کن که مشخص کنه رکورد مربوطه موقت هست یا نه. حالا هر وقت فرم مربوطه سابمیت شد فایل رو از فولدر تمپ در بیار و ببر یه جای دیگه و رکورد مربوط به فایل رو هم تو بانک اطلاعاتی ادیت کن. و مهمتر از همه قبل از نمایش فرم لیست فایل های توی پوشه تمپ رو بخون و بر اساس تاریخ ساخته شدنشون حذفشون کن. مثلن فایل هایی که ظرف یک ساعت اخیر ساخته شدن رو نگه دار و بقیه رو حذف کن.
  پاسخ
تشکر شده توسط : AlirezaHS mahmood_20050 hamid_80386
#5
Wink 
(۱۳۹۳ فروردین ۲۶, ۰۵:۵۱ ب.ظ)itstaghi نوشته: کاری که باید بکنی اینه: یه فولدر تمپ درست کن و هنگام آپلود عکس ها بریزشون توش. اگه اطلاعات فایل رو هم توی بانک اطلاعاتی ذخیره می کنی یه فیلد به جدولش اضافه کن که مشخص کنه رکورد مربوطه موقت هست یا نه. حالا هر وقت فرم مربوطه سابمیت شد فایل رو از فولدر تمپ در بیار و ببر یه جای دیگه و رکورد مربوط به فایل رو هم تو بانک اطلاعاتی ادیت کن. و مهمتر از همه قبل از نمایش فرم لیست فایل های توی پوشه تمپ رو بخون و بر اساس تاریخ ساخته شدنشون حذفشون کن. مثلن فایل هایی که ظرف یک ساعت اخیر ساخته شدن رو نگه دار و بقیه رو حذف کن.

ممنون از جوابت
جوابت فقط با اضافه کردن فیلد به جول برای مشخص کردن رکورد موقت حل میشه.
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان