/
  • حذف رکورد از دو جدول

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی حذف رکورد از دو جدول
    نویسنده پیام
    a76205 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 163
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ مرداد ۱۵
    اعتبار: 0
    تشکرها : 56
    ( 4 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #1
    حذف رکورد از دو جدول
    سلام
    داخل دیتابیس چندین جدول باهم در ارتباطن تا وقتی مطلب ارسال میشه چند کتگوری داشته باشه. برای حذف مطلب به مشکل برخوردم و این خطا داده میشه:
    نقل قول: Error Number: 23000

    Cannot delete or update a parent row: a foreign key constraint fails (`codeigniterblog`.`tbl_post_category`, CONSTRAINT `tbl_post_category_ibfk_1` FOREIGN KEY (`post_id`) REFERENCES `tbl_post` (`id`) ON DELETE NO ACTION ON UPDATE NO ACTION)

    DELETE FROM tbl_post WHERE id = '13'

    کدی که برای model نوشتم:
    کد PHP:
    function remove($id){
            
    $this->db->where('id',$id);
            
    $this->db->delete('post');
        } 

    کد کنترلر
    کد PHP:
    function remove(){

           
    $id $this->uri->segment(3);

           
    $this->load->model('post_model');
           
    $this->post_model->remove($id);

        } 
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۳ آذر ۱۳ ۰۶:۲۷ عصر، توسط a76205.)
    ۱۳۹۳ آذر ۱۳ ۰۶:۲۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    a76205 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 163
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ مرداد ۱۵
    اعتبار: 0
    تشکرها : 56
    ( 4 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: حذف رکورد از دو جدول
    ینفر لطفا جواب بده ConfusedHuh
    ۱۳۹۳ آذر ۱۴ ۱۱:۰۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: حذف رکورد از دو جدول
    ببین این به دردت می خوره:
    http://stackoverflow.com/questions/10463...aint-check
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۹۳ آذر ۱۵ ۰۲:۳۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS