• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حذف تعدادی از رکورد های جدول در دیتابیس
#1
میشه از طریق phpmyadmin رکورد هایی که از x عدد کمتر کاراکتر دارند رو حذف کرد؟
بصورت کدی چنین چیزی منظورمه:
نقل قول:delete form table where character < 100
طراحی و برنامه نویسی صفحات پویا - Iranveb.net
پورتال جدیدترین اخبار داخل و خارج کشور - Iranveb.com
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
آره
توی یه تب داره به اسم sql
اونجا می تونی کد sql بزنی
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
باعرض سلام و خوش امد گویی به شما
امیدوارم برنامه ریزی های سازمانی ما به ارتقاء علمی شما کمک نماید
-----------------------------------------------------------
همین دستور و ببر تو تب sql اجراکن
علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
فکر کنم من درخواستم رو بد تعریف کردم.
بر فرض مثال ما یه تیبل داریم:
کد پی‌اچ‌پی:
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `test` (
  `
idint(10NOT NULL AUTO_INCREMENT,
  `
contectlongtext CHARACTER SET utf8 NOT NULL,
  
PRIMARY KEY (`id`)
ENGINE=MyISAM  DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_persian_ci AUTO_INCREMENT=
خب حالا تو این جدول 100 رکورد داریم.با مقدار های متفاوت.
حالا من میخوام رکورد هایی که قسمت محتواشون(contect) از 100 کاراکتر کمتر هست حذف بشن.
طراحی و برنامه نویسی صفحات پویا - Iranveb.net
پورتال جدیدترین اخبار داخل و خارج کشور - Iranveb.com
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
منم فکر کنم چون خیلی درگیر کار بودم و داشتم همزمان پاسخ شمارو هم میدادم فکر کردم شما تازه واردید و خلاصه فکر کنم سوتی دادم Big Grin
---------------------------
فکر کنم این لینک بتونه بهت کمک کنه :

http://dev.mysql.com/doc/refman/5.1/en/s...har-length
علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
  پاسخ
تشکر شده توسط : pesarelor
#6
ما که حقیقتش هیچی از اون سایت نفهمیدیمBig Grin
اکثرا چیزایی دیگه ای بودن ساخت جداول با کاراکتر مشخص و..
فکر کنم از این روش استفاده کنم بهتر باشه ؟
کد پی‌اچ‌پی:
<?php
    $sql 
=  mysql_query("select `id`,`contect` from `test` order by `contect` asc");
    while(
$result mysql_fetch_object($sql)){
        if(
strlen($result->['contect']) < 100){
            
mysql_query("delete from `test` where `id`='".$result->['id']."' ");
        }else break;
    }
?>
حالا دوستان اگه روش بهتری سراغ دارن بگن جهت افزایش اطلاعات کاربردی Heart
راستی با چه نرم افزار یا تابعی سرعت عملکرد کد های پی اچ پی رو بدست میارید.از روش شروع+پایان میشه ولی ظاهرا راه بهتری هم هست ؟
طراحی و برنامه نویسی صفحات پویا - Iranveb.net
پورتال جدیدترین اخبار داخل و خارج کشور - Iranveb.com
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
کد:
delete form table where CHAR_LENGTH(character) < 100
  پاسخ
تشکر شده توسط : Alimokhlesi parsig HiddeN oia pesarelor aligilani1986


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان