/
  • حذف تعدادی از رکورد های جدول در دیتابیس

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی حذف تعدادی از رکورد های جدول در دیتابیس
    نویسنده پیام
    pesarelor آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 24
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 5
    ( 9 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #1
    حذف تعدادی از رکورد های جدول در دیتابیس
    میشه از طریق phpmyadmin رکورد هایی که از x عدد کمتر کاراکتر دارند رو حذف کرد؟
    بصورت کدی چنین چیزی منظورمه:
    نقل قول: delete form table where character < 100
    __________________________________________________________________________
    طراحی و برنامه نویسی صفحات پویا - Iranveb.net
    پورتال جدیدترین اخبار داخل و خارج کشور - Iranveb.com
    ۱۳۸۸ آبان ۲۷ ۱۱:۰۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,735
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: حذف تعدادی از رکورد های جدول در دیتابیس
    آره
    توی یه تب داره به اسم sql
    اونجا می تونی کد sql بزنی
    ۱۳۸۸ آبان ۲۷ ۱۱:۵۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Alimokhlesi آفلاین
    مدیر کل
    **********

    ارسال‌ها: 457
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۵
    اعتبار: 13
    تشکرها : 601
    ( 1126 تشکر در 412 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: حذف تعدادی از رکورد های جدول در دیتابیس
    باعرض سلام و خوش امد گویی به شما
    امیدوارم برنامه ریزی های سازمانی ما به ارتقاء علمی شما کمک نماید
    -----------------------------------------------------------
    همین دستور و ببر تو تب sql اجراکن
    __________________________________________________________________________
    علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
    ۱۳۸۸ آبان ۲۷ ۱۲:۱۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    pesarelor آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 24
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 5
    ( 9 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: حذف تعدادی از رکورد های جدول در دیتابیس
    فکر کنم من درخواستم رو بد تعریف کردم.
    بر فرض مثال ما یه تیبل داریم:
    کد PHP:
    CREATE TABLE IF NOT EXISTS `test` (
      `
    idint(10NOT NULL AUTO_INCREMENT,
      `
    contectlongtext CHARACTER SET utf8 NOT NULL,
      
    PRIMARY KEY (`id`)
    ENGINE=MyISAM  DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_persian_ci AUTO_INCREMENT=
    خب حالا تو این جدول 100 رکورد داریم.با مقدار های متفاوت.
    حالا من میخوام رکورد هایی که قسمت محتواشون(contect) از 100 کاراکتر کمتر هست حذف بشن.
    __________________________________________________________________________
    طراحی و برنامه نویسی صفحات پویا - Iranveb.net
    پورتال جدیدترین اخبار داخل و خارج کشور - Iranveb.com
    ۱۳۸۸ آبان ۲۷ ۱۲:۲۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Alimokhlesi آفلاین
    مدیر کل
    **********

    ارسال‌ها: 457
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۵
    اعتبار: 13
    تشکرها : 601
    ( 1126 تشکر در 412 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: حذف تعدادی از رکورد های جدول در دیتابیس
    منم فکر کنم چون خیلی درگیر کار بودم و داشتم همزمان پاسخ شمارو هم میدادم فکر کردم شما تازه واردید و خلاصه فکر کنم سوتی دادم Big Grin
    ---------------------------
    فکر کنم این لینک بتونه بهت کمک کنه :

    http://dev.mysql.com/doc/refman/5.1/en/s...har-length
    __________________________________________________________________________
    علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
    ۱۳۸۸ آبان ۲۷ ۱۲:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : pesarelor
    pesarelor آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 24
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 5
    ( 9 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: حذف تعدادی از رکورد های جدول در دیتابیس
    ما که حقیقتش هیچی از اون سایت نفهمیدیمBig Grin
    اکثرا چیزایی دیگه ای بودن ساخت جداول با کاراکتر مشخص و..
    فکر کنم از این روش استفاده کنم بهتر باشه ؟
    کد PHP:
    <?php
        $sql 
    =  mysql_query("select `id`,`contect` from `test` order by `contect` asc");
        while(
    $result mysql_fetch_object($sql)){
            if(
    strlen($result->['contect']) < 100){
                
    mysql_query("delete from `test` where `id`='".$result->['id']."' ");
            }else break;
        }
    ?>
    حالا دوستان اگه روش بهتری سراغ دارن بگن جهت افزایش اطلاعات کاربردی Heart
    راستی با چه نرم افزار یا تابعی سرعت عملکرد کد های پی اچ پی رو بدست میارید.از روش شروع+پایان میشه ولی ظاهرا راه بهتری هم هست ؟
    __________________________________________________________________________
    طراحی و برنامه نویسی صفحات پویا - Iranveb.net
    پورتال جدیدترین اخبار داخل و خارج کشور - Iranveb.com
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ آبان ۲۷ ۱۱:۳۶ عصر، توسط pesarelor.)
    ۱۳۸۸ آبان ۲۷ ۱۱:۳۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,735
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: حذف تعدادی از رکورد های جدول در دیتابیس
    کد:
    delete form table where CHAR_LENGTH(character) < 100
    ۱۳۸۸ آبان ۲۸ ۱۱:۱۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Alimokhlesi parsig HiddeN oia pesarelor aligilani1986
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS