• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جلوگیری از submit فرم برای کاربر
#1
سلام دوستان
چطور می تونم از submit کردن فرم برای یه مدت زمانی جبوگیری کنم مثل اکثر فروم ها که نمی زارن شما بعد یه مدت مجدد پست ارسال نمایید
لطفا منطق این عملو توضیح داده و اگر component آماده دارید برام بذارید
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
وقتی کاربر پست ارسال می کنه آخرین ارسالش رو بگیر و ببین که چقدر ازش می گذره
اگه بیشتر از زمان مورد نظر بود خطا نشون بده
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط : joyeroshan
#3
(۱۳۹۳ فروردین ۲۰, ۱۱:۱۶ ق.ظ)molana نوشته: وقتی کاربر پست ارسال می کنه آخرین ارسالش رو بگیر و ببین که چقدر ازش می گذره
اگه بیشتر از زمان مورد نظر بود خطا نشون بده

ممنونم ، طبیعتاً این روش کاملاً مشخصه اما بحث اینه که از طریق ip این کارو انجام بدم و بعد درون session ذخیرش کنم یا نه؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
نه آی پی لازمه نه سشن
من یه پست ارسال کردم در ساعت ۱۰:۲۵:۳۰
پست جدید می خام ارسال کنم

username من رو که داری
چک می کنی توی پست هایی که ارسال شده و آخرین پستی رو که من ارسال کردم می گیری

و هدفت اینه هر کسی توی هر ۳۰ ثانیه فقط یه پست می تونه ارسال کنه
پس time فعلی رو می گیری
اگه time بزرگتر از ۱۰:۲۵:۳۰ + ۰۰:۰۰:۳۰ بود بنابراین ذخیره می کنی
در غیر این صورت خطا نشون می دی
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط : joyeroshan
#5
نیازی به سشن هم نیست، فقط نیاز به یک شرط داری موقع ارسال اطلاعات توسط کاربر .
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
(۱۳۹۳ فروردین ۲۰, ۰۶:۱۸ ب.ظ)molana نوشته: نه آی پی لازمه نه سشن
من یه پست ارسال کردم در ساعت ۱۰:۲۵:۳۰
پست جدید می خام ارسال کنم

username من رو که داری
چک می کنی توی پست هایی که ارسال شده و آخرین پستی رو که من ارسال کردم می گیری

و هدفت اینه هر کسی توی هر ۳۰ ثانیه فقط یه پست می تونه ارسال کنه
پس time فعلی رو می گیری
اگه time بزرگتر از ۱۰:۲۵:۳۰ + ۰۰:۰۰:۳۰ بود بنابراین ذخیره می کنی
در غیر این صورت خطا نشون می دی

شاید منظورش، کاربران نیست و طرف مهمان باشه. اونوقت فک نکنم ذخیره ip یا استفاده از cookieها مشکل داشته باشه...
  پاسخ
تشکر شده توسط : joyeroshan
#7
(۱۳۹۳ فروردین ۲۱, ۰۱:۲۶ ق.ظ)AlirezaHS نوشته:
(۱۳۹۳ فروردین ۲۰, ۰۶:۱۸ ب.ظ)molana نوشته: نه آی پی لازمه نه سشن
من یه پست ارسال کردم در ساعت ۱۰:۲۵:۳۰
پست جدید می خام ارسال کنم

username من رو که داری
چک می کنی توی پست هایی که ارسال شده و آخرین پستی رو که من ارسال کردم می گیری

و هدفت اینه هر کسی توی هر ۳۰ ثانیه فقط یه پست می تونه ارسال کنه
پس time فعلی رو می گیری
اگه time بزرگتر از ۱۰:۲۵:۳۰ + ۰۰:۰۰:۳۰ بود بنابراین ذخیره می کنی
در غیر این صورت خطا نشون می دی

شاید منظورش، کاربران نیست و طرف مهمان باشه. اونوقت فک نکنم ذخیره ip یا استفاده از cookieها مشکل داشته باشه...

دقیقاً ممنونم از توجهتون ، فرمی که قرار پر بشه فرم اشتراک subscription فرم هستش و هیچ کاربری از قبل وجود نداره
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
(۱۳۹۳ فروردین ۲۰, ۰۱:۵۵ ق.ظ)joyeroshan نوشته: ... مثل اکثر فروم ها که نمی زارن شما بعد یه مدت مجدد پست ارسال نمایید ...

خب مشکلتون رو درست توضیح بدید Smile
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط : Alaa AlirezaHS
#9
(۱۳۹۳ فروردین ۲۱, ۰۲:۴۰ ق.ظ)molana نوشته:
(۱۳۹۳ فروردین ۲۰, ۰۱:۵۵ ق.ظ)joyeroshan نوشته: ... مثل اکثر فروم ها که نمی زارن شما بعد یه مدت مجدد پست ارسال نمایید ...

خب مشکلتون رو درست توضیح بدید Smile

Smile مشکل کاملاً واضح است ، می خوام جلوی پست بیش از حد یک کاربر که هویت ثبت شده نداره رو بگیرم .
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
خیلی واضح نبود
چون فروم ها نمی زارن کاربران ثبت نام نکرده توش چیزی بنویسن
برای کاربرای ثبت نام کرده هم از اون روشی که گفتم استفاده می کنن

ولی شما منظورت بدون ثبت نام بود ولی گفتی مثل فروم ها. به خاطر همین پاسخ ها هم درست نبود

اگه همون اولش سوالتون رو واضح توضیح بدید خیلی سریع تر و بهتر راهنمایی می شید

به هر حال می تونی از کوکی استفاده کنی و یه چیزی توی کوکی بنویسی و چک کنی که هست یا نیست
ولی چون ممکنه کاربر حرفه ای باشه و کوکی رو پاک کنه و ... بهتره از آی پی استفاده کنی که اونم باز براش راه برای دور زدن هستش
ولی باز بهتر از چیزای دیگه ست
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط : Alaa joyeroshan


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان