/
  • جلوگیری از ورود مقادیر خالی به دیتابیس

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی جلوگیری از ورود مقادیر خالی به دیتابیس
    نویسنده پیام
    narenji آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 21
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ تير ۱۸
    اعتبار: 0
    تشکرها : 23
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #1
    جلوگیری از ورود مقادیر خالی به دیتابیس
    با عرض سلام و خسته نباشید .
    فکر میکنم به یه مشکل خیلی مسخره برخوردم Huh

    من با ی<textarea> ی سری اطلاعات رو میفرستم و نمیخوام که خالی باشند اما بعد سابمیت کردن مقادیر خالی ارسال میشن

    با چند روش هم امتحان کردم نشد
    کد:
    if ($texbox==''){
    }
    یا با تابع empty
    اما انگار همیشه مقادیر رو پر فرض میکنه ! Confused
    من از ویرایشگر nicedit استفاده میکنم که تمام تکس باکس هارو تبدیل به ویرایشگر متن نسباتا زیبای خودش میکنه .

    مشکل چیه چرا با وجود خالی بودن تکس باکس ها باز هم شرط برقرار نمیشه و به دیتابیس ارسال میشه ؟؟؟
    __________________________________________________________________________
    iranphp

    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۳ مرداد ۲۹ ۱۲:۳۳ عصر، توسط narenji.)
    ۱۳۹۳ مرداد ۲۹ ۱۲:۳۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    undefined غایب
    احسان
    *******

    ارسال‌ها: 2,087
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 76
    تشکرها : 2005
    ( 2071 تشکر در 1219 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: جلوگیری از ورود مقادیر خالی به دیتابیس
    ببین داخل textarea فاصله یا خط جدید(newline) وجود نداشته باشه.
    کد PHP:
    if (empty($texbox)) 
    __________________________________________________________________________
    هر چیزی که در جستن آنی آنی...
    ۱۳۹۳ مرداد ۲۹ ۱۲:۴۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : narenji
    webnevesht آفلاین
    محمدرضا سلطانی
    ***

    ارسال‌ها: 972
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آذر ۲۵
    اعتبار: 22
    تشکرها : 384
    ( 702 تشکر در 427 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: جلوگیری از ورود مقادیر خالی به دیتابیس
    موقعی که میخوای توی صفحه کدشو بگیری اینجوری بگیر.
    کد PHP:
    if(!empty($_POST['textbox'])){




    __________________________________________________________________________
    بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
    ۱۳۹۳ مرداد ۲۹ ۰۷:۴۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : narenji
    Maysam.m آفلاین
    میثم محمودی
    ****

    ارسال‌ها: 328
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مهر ۱۷
    اعتبار: 12
    تشکرها : 251
    ( 211 تشکر در 156 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: جلوگیری از ورود مقادیر خالی به دیتابیس
    اون بخش از کدت رو قرار بده تا بهتر راهنمایی کنیم
    __________________________________________________________________________
    میثم محمودی | انجمن کد ایگنایتر فارسی
    --------------------------
    هرگز نمي توان با آدمهاي کوچک کارهاي بزرگ انجام داد
    ۱۳۹۳ مرداد ۳۰ ۰۴:۱۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : narenji
    narenji آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 21
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ تير ۱۸
    اعتبار: 0
    تشکرها : 23
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: جلوگیری از ورود مقادیر خالی به دیتابیس
    کد:
    $title = $_POST['title'] ;
       $mininews = $_POST['mininews'] ;
       $newsbody = $_POST['newsbody'];
    if (!empty($mininews) || empty($newsbody)) {
        
    $add = mysql_query("INSERT INTO `news` VALUES ('', '".$title."', '".$mininews."', '".$newsbody."', '".mktime()."')");
    if ($add){
        echo "<center><b style = 'color:red;'>خبر با موفقیت ارسال شد !</b></center>" ;}

    کد:
    <form action="" name="addmews" method="post">
    <input type="text" name="title" id="a" size="45" height="30" value=" عنوان خبر" /><br /><br /><div id="erorf"></div>
    <b>خلاصه خبر :</b> <br /><br /><textarea name="mininews" id="b" style="width: 85%;"> </textarea><br /><br /><br />
    <b>متن خبر :</b> <br /><br /><textarea name="newsbody" id="c" style="width: 95%; height: 250px;"> </textarea>
    <br /><input type="submit" name="newssubmit" value="ارسال خبر" />

    فرم به خود این صفحه ارسال میشه . مشکلم فقط با تکس باکس هاست که خالی تشخیص داده نمیشند !
    __________________________________________________________________________
    iranphp

    ۱۳۹۳ مرداد ۳۱ ۰۱:۴۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Maysam.m آفلاین
    میثم محمودی
    ****

    ارسال‌ها: 328
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مهر ۱۷
    اعتبار: 12
    تشکرها : 251
    ( 211 تشکر در 156 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: جلوگیری از ورود مقادیر خالی به دیتابیس
    اول شرطت رو تغییر بده:
    کد PHP:
    if (!empty($mininews) AND !empty($newsbody)) { 
    بعد اگه مشکل حل نشد و مربوط به اون نبود فضاهای خالی رو حذف کن:
    کد PHP:
    $newsbody $_POST['newsbody']; 
    به
    کد PHP:
    $newsbody trim($_POST['newsbody']); 
    تغییر بده. اگه بازم کار نکرد طول کاراکترهاش رو اندازه بگیر و ببین چند تاست:
    کد PHP:
    $length mb_strlen($newsbody,'UTF-8'); 
    __________________________________________________________________________
    میثم محمودی | انجمن کد ایگنایتر فارسی
    --------------------------
    هرگز نمي توان با آدمهاي کوچک کارهاي بزرگ انجام داد
    ۱۳۹۳ مرداد ۳۱ ۰۵:۳۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : webnevesht narenji
    narenji آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 21
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ تير ۱۸
    اعتبار: 0
    تشکرها : 23
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: جلوگیری از ورود مقادیر خالی به دیتابیس
    خیلی ممنونم حل شد Heart Blush
    __________________________________________________________________________
    iranphp

    ۱۳۹۳ شهريور ۱ ۱۰:۳۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS