۱۳۸۸ فروردین ۱۰, ۱۰:۵۰ ب.ظ
سلام دوستان،
من تو سوالات قبلی و راهنمایی های شما عزیزان تونستم کاری کنم که اطلاعات وارد query مشخص شده بشه اما یک چیزی که مهم هست اینه که:
حالا چیکار کنم وقتی که چیزی در اون فرم وارد نشده بود دیگه آپدیت نکنه اون query رو! آخه الان با کد زیر وقتی که چیزی هم در فیلد Name وارد نکنی query رو آپدیت می کنه و این باعث میشه که اگه مقداری در اون فیلد بود دیگه نباشه!
موفق باشید ...
من تو سوالات قبلی و راهنمایی های شما عزیزان تونستم کاری کنم که اطلاعات وارد query مشخص شده بشه اما یک چیزی که مهم هست اینه که:
حالا چیکار کنم وقتی که چیزی در اون فرم وارد نشده بود دیگه آپدیت نکنه اون query رو! آخه الان با کد زیر وقتی که چیزی هم در فیلد Name وارد نکنی query رو آپدیت می کنه و این باعث میشه که اگه مقداری در اون فیلد بود دیگه نباشه!
کد پیاچپی:
if (isset($_POST['do'])) {
if (!$_POST['old_username']) if (!$_POST['old_password'])
$error = "<p align=\"center\">Please fill your current fields.</p>";
if ($_POST['new_password'] != $_POST['confirm_password']) $error = "Passwords do not match.";
if ($error == "") {
$password = $_POST['password'];
$username = $_POST['username'];
$name = $_POST['name'];
$location = $_POST['location'];
$email = $_POST['email'];
mysql_query("UPDATE `users` SET `Value`='$new_password' WHERE `Name`='admin_password'") or die(mysql_error());
mysql_query("UPDATE `users` SET `Value`='$new_username' WHERE `Name`='admin_username'") or die(mysql_error());
mysql_query("UPDATE `users` SET `Value`='$location' WHERE `Name`='admin_location'") or die(mysql_error());
mysql_query("UPDATE `users` SET `Value`='$email' WHERE `Name`='admin_email'") or die(mysql_error());
mysql_query("UPDATE `users` SET `Value`='$name' WHERE `Name`='admin_name'") or die(mysql_error());
echo"<b>Login details have been changed.</b>";
}else{
echo"<b>$error</b>";
}
}
موفق باشید ...