/
  • جلوگیری از نمایش مسیر پوشه ها

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 2 رأی - میانگین امیتازات: 4
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی جلوگیری از نمایش مسیر پوشه ها
    نویسنده پیام
    mojtabadj آفلاین
    مجتبی پوراصغر
    ****

    ارسال‌ها: 302
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۴
    اعتبار: 2
    تشکرها : 87
    ( 57 تشکر در 40 ارسال )
    ارسال: #1
    جلوگیری از نمایش مسیر پوشه ها
    سلام دوستان عزیز

    مسیر پوشه ها در سایتم به راحتی قابل رویت هست آیا روشی وجود داره که بشه

    مسیر پوشها رو نشان نداد؟

    با تشکر از دوستان
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۲ ۰۲:۵۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: جلوگیری از نمایش مسیر پوشه ها
    یک فایل به اسم index.html تو هر فولدر درست کنید.
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۲ ۰۳:۰۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana mojtabadj
    mojtabadj آفلاین
    مجتبی پوراصغر
    ****

    ارسال‌ها: 302
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۴
    اعتبار: 2
    تشکرها : 87
    ( 57 تشکر در 40 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: جلوگیری از نمایش مسیر پوشه ها
    (۱۳۸۹ فروردين ۱۲ ۰۳:۰۱ عصر)zoghal نوشته شده توسط:  یک فایل به اسم index.html تو هر فولدر درست کنید.

    ببخشیدا سوال میکنم خوب این کار چه فایده ای داره؟Sad
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۳ ۱۰:۴۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    k2-4u آفلاین
    LAMP Programmer
    ***

    ارسال‌ها: 88
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۱
    اعتبار: 4
    تشکرها : 64
    ( 218 تشکر در 56 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: جلوگیری از نمایش مسیر پوشه ها
    فایده این کار اینه که وقتی اون پوشه رو باز کنند . بجای محتوای . داخل پوشه
    محتوای فایل index.html رو میبینن
    Angel
    Big Grin
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۳ ۱۱:۳۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mojtabadj
    mojtabadj آفلاین
    مجتبی پوراصغر
    ****

    ارسال‌ها: 302
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۴
    اعتبار: 2
    تشکرها : 87
    ( 57 تشکر در 40 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: جلوگیری از نمایش مسیر پوشه ها
    (۱۳۸۹ فروردين ۱۳ ۱۱:۳۲ صبح)k2-4u نوشته شده توسط:  فایده این کار اینه که وقتی اون پوشه رو باز کنند . بجای محتوای . داخل پوشه
    محتوای فایل index.html رو میبینن
    Angel
    Big Grin

    مطلبتون رو گرفتمBig Grin

    خوب یه سوال دیگه

    هکر میتونه از مسیر پوشه ها برای حمله بوسیله sheller ها استفاده کنه؟Angel
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۳ ۰۷:۵۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scorpion آفلاین
    رضا حقیقی
    ***

    ارسال‌ها: 245
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۷
    اعتبار: 3
    تشکرها : 94
    ( 276 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: جلوگیری از نمایش مسیر پوشه ها
    با htaccess هم میشه:
    کد:
    IndexIgnore *
    __________________________________________________________________________
    رضا حقیقی / Reza Haghighi
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۴ ۱۰:۲۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mojtabadj آفلاین
    مجتبی پوراصغر
    ****

    ارسال‌ها: 302
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۴
    اعتبار: 2
    تشکرها : 87
    ( 57 تشکر در 40 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: جلوگیری از نمایش مسیر پوشه ها
    به مسیر دانلود این لینک نگاه کنید چه طوری این کار رو کرده؟Huh

    http://duckload.com/download/177685/Bio_...0on.Ir.mkv
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۵ ۰۵:۱۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: جلوگیری از نمایش مسیر پوشه ها
    با‌ماژول mod_rewrite آپاچی
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۶ ۱۰:۱۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,781
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4856 تشکر در 2220 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: جلوگیری از نمایش مسیر پوشه ها
    در ادامه صحبت دوستان:
    دو فایل با نام:
    index.html
    default.html
    درست کنید...
    و در HTAccess هم:
    کد:
    Options All -Indexes -MultiViews
    ...
    IndexIgnore *
    رو وارد کنید.
    با ماژول security_module هم ورودی/خروجی index/هاست رو هم بررسی و ایمن کنید.
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ فروردين ۱۷ ۰۲:۴۰ عصر، توسط Y.P.Y.)
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۷ ۰۲:۳۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : amir.s
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS