/
  • جلوگيري از ادامه صفحه؟

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی جلوگيري از ادامه صفحه؟
    نویسنده پیام
    mojtaba121 آفلاین
    مجتبي
    **

    ارسال‌ها: 10
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ دي ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 6
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    جلوگيري از ادامه صفحه؟
    سلام به همه و تشكر از ايران پي اچ پي
    من تازه با php كار مي كنم تا انشاء الله ياد بگيرم
    چطوري مي تونم (با چه كدي مي تونم) از ادامه صفحه جلوگيري كنم؟
    يعني كدي كه وقتي تراكنش به اونجا رسيد متوقف شه؟

    شايد هم راه بهتري باشه
    من مي خوام چند فرم رو در يك صفحه بزارم
    مي خوام فرم و مراحل بعدي فرم 1 كه انجام شد فرم 2 رو نمايش بده

    آيا راه بهتري غير از ارجاع صفحه به صفحه ديگر هست؟؟؟

    در ضمن چنانچه يك صفحه رو به صفحه ديگر ارجاع دهم چطوري مي تونم مقادير رو هم در اون فايل داشته باشم؟
    ۱۳۸۸ دي ۲۶ ۱۱:۵۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: جلوگيري از ادامه صفحه؟
    راه که زیاده
    می تونی با استفاده از جاوا اسکریپت این کار رو بکنی
    یا اینکه وقتی یه فرم کامل می شه یه متغیر ست کنی که فرم الف کامل شده بعد چک کنی که اگه فرم الف کامل بود فرم ب نمایش داده بشه یا.....
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۸ دي ۲۶ ۰۱:۰۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mojtaba121 آفلاین
    مجتبي
    **

    ارسال‌ها: 10
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ دي ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 6
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: جلوگيري از ادامه صفحه؟
    متشكرم از راهنمايي
    سئوالاتم خيلي مبتدي هستش

    اين چطوري مي شه
    در ضمن چنانچه يك صفحه رو به صفحه ديگر ارجاع دهم چطوري مي تونم مقادير رو هم در اون فايل داشته باشم؟
    __________________________________________________________________________
    گرافيست
    طراح وب
    توسعه جوملا
    http://www.almascms.ir
    http://www.acshop.ir
    ۱۳۸۸ دي ۲۶ ۰۱:۰۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: جلوگيري از ادامه صفحه؟
    برای ذخیره سازی متغیر ها هم خوب روش هایی هست
    استفاده از کوکی
    سشن
    یا اینکه هایدن فیلد تعریف کنی

    ------------ این یه مثال ساده با سشن -------------------
    کد PHP:
    <?php
        session_start
    ();
        
        
    $form1 '<form name="form1" action="">
                <input type="text" name="f1" />
                <input type="submit" value="send" /></form>'
    ;

        
    $form2 '<form name="form2" action="">
                <input type="text" name="f2" />
                <input type="submit" value="send" /></form>'
    ;

    ?>
    <html>
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>test</title>
    </head>

    <body>
    <?php
        
    if(isset($_POST['f1']) and !empty($_POST['f1']))
        {
            
    $_SESSION['form1']['f1'] = $_POST['f1'];
            echo 
    $form2;
        }
        else
        {
            echo 
    $form1;
        }

    ?>
    </body>
    </html> 
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۸ دي ۲۶ ۰۱:۴۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : oia
    mojtaba121 آفلاین
    مجتبي
    **

    ارسال‌ها: 10
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ دي ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 6
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: جلوگيري از ادامه صفحه؟
    بازم متشكرم
    خيلي به كارم اومد
    __________________________________________________________________________
    گرافيست
    طراح وب
    توسعه جوملا
    http://www.almascms.ir
    http://www.acshop.ir
    ۱۳۸۸ دي ۲۶ ۰۱:۵۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: جلوگيري از ادامه صفحه؟
    البته شاید دوستان حرفه ای بتونن راه های بهتری بهت پیشنهاد بدن
    این پیشنهاد یه مبتدی بود
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۸ دي ۲۶ ۰۱:۵۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mojtaba121
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: جلوگيري از ادامه صفحه؟
    همونطور که مولانا اشاره کرد راه های زیادی وجود داره از جمله
    کد PHP:
    exit
    die
    return 
    false 
    بسته به نوع نیاز خودتون می تونید از این توابع استفاده کنید
    ۱۳۸۸ دي ۲۶ ۰۲:۰۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mojtaba121
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: جلوگيري از ادامه صفحه؟
    نه محمد عزیز
    منظورش چیز دیگه ایه

    یه نگاه به پست اولش بنداز
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۸ دي ۲۶ ۰۳:۱۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS