/
  • جستجو کردن در دیتابیس

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 2 رأی - میانگین امیتازات: 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی جستجو کردن در دیتابیس
    نویسنده پیام
    kasbookar آفلاین
    **(فرشاد انگوتی)**
    ****

    ارسال‌ها: 525
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ دي ۲۳
    اعتبار: 17
    تشکرها : 258
    ( 169 تشکر در 128 ارسال )
    ارسال: #1
    جستجو کردن در دیتابیس
    سلام اساتید گرامی من یک مشکلی با نحوه سرچ کردن توی دیتابیس پیدا کردم من چنتا فیلد دارم 3 تا سلکت باکس و 2 تا چک باکس که میخوام با اینا توی دیتابیسم جستجو انجام بدم من از کوئری های زیر برای جستجوی فیلدهای ورودی استفاده میکنم
    کد PHP:
    if (isset($_POST['reshte']) && !empty($_POST['reshte'] ))
                                                {
                                                  
    $cl=$db->fetch_all("select * from signup WHERE  `uniname`='".$_SESSION['cls']."' && reshte = '".$_POST['reshte']."'");
                                                }
                                             if (isset(
    $_POST['maghta']) && !empty($_POST['maghta'] ))
                                                {
                                                  
    $cl=$db->fetch_all("select * from signup WHERE  `uniname`='".$_SESSION['cls']."' && maghta = '".$_POST['maghta']."'");
                                                }
                                             if (isset(
    $_POST['edc']) && !empty($_POST['edc'] ))
                                                {
                                                  
    $cl=$db->fetch_all("select * from signup WHERE  `uniname`='".$_SESSION['cls']."' && adcname = '".$_POST['edc']."'");
                                                } 
    این کدها وقتی هر کدام از فیلدها به صورت تک تک انتخاب میشن کاملا سالم کار میکنند مشکل من اون چک باکس ها هئست که نمیتونم با استفاده از اونها جستجو انجام بدم که تایید شده از دیتابیس مقدار 1 و نشده مقدار 0 داره این یک مشکل.
    دومین مشکل هم ترکیب این فیلدها است مثلا کاربر میخواد در مقطع تحصیلی کاردانی رشته مکانیک رو از گروه اموزشی مکانیک انتخاب کنه که تایید شده باشه رو انتخاب کنه
    چطوری کوئری بزنم به دیتابیس؟CoolCoolCool
    __________________________________________________________________________

    ۱۳۹۵ ارديبهشت ۲۰ ۱۲:۳۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    miniprogrammer آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 2
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۵ ارديبهشت ۲۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 1
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: جستجو کردن در دیتابیس
    سوال اول تون رو که نفهمیدم سوال دومتون رو که فکر میکنم فهمیدم اینجوری حل میشه:
    اول یه رشته where خالی میگیرید بعد باتوجه به شرایط پرش میکنید و دست آخر کوئری رو اجرا میکنید:
    کد PHP:
    $where '';
    if (isset(
    $_POST['reshte']) && !empty($_POST['reshte'] ))
    {
      
    $where .= "reshte = '".$_POST['reshte']."' && ";
    }
    if (isset(
    $_POST['maghta']) && !empty($_POST['maghta'] ))
    {
      
    $where .= "maghta = '".$_POST['maghta']."' && ";
    }

    $cl=$db->fetch_all("select * from signup WHERE `uniname`='".$_SESSION['cls']."' ".rtrim("&&".$where,'& ')); 
    ۱۳۹۵ ارديبهشت ۲۰ ۰۱:۱۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    kasbookar آفلاین
    **(فرشاد انگوتی)**
    ****

    ارسال‌ها: 525
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ دي ۲۳
    اعتبار: 17
    تشکرها : 258
    ( 169 تشکر در 128 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: جستجو کردن در دیتابیس
    سلام ممنون
    ببخشید یادم رفت تصویر اون قسمت رو اپلود کنم
    اگه تصویر رو ببینید متوجه کلیات کاری که میخوام بکنم میشید


    فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)
       
    __________________________________________________________________________

    ۱۳۹۵ ارديبهشت ۲۰ ۰۴:۳۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    kasbookar آفلاین
    **(فرشاد انگوتی)**
    ****

    ارسال‌ها: 525
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ دي ۲۳
    اعتبار: 17
    تشکرها : 258
    ( 169 تشکر در 128 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: جستجو کردن در دیتابیس
    اساتید لطفا کمکم کنید
    __________________________________________________________________________

    ۱۳۹۵ ارديبهشت ۲۰ ۰۷:۲۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    miniprogrammer آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 2
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۵ ارديبهشت ۲۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 1
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: جستجو کردن در دیتابیس
    کد PHP:
    $where '';

    if(isset(
    $_POST['active']) || isset($_POST['inactive'])){
        if(isset(
    $_POST['active'])){
            
    $where "status = 'acitve' && "
        
    }
        if(isset(
    $_POST['inactive'])){
            
    $where "status = 'inacitve' && "
        
    }
    }

    if (isset(
    $_POST['reshte']) && !empty($_POST['reshte'] ))
    {
      
    $where .= "reshte = '".$_POST['reshte']."' && ";
    }
    if (isset(
    $_POST['maghta']) && !empty($_POST['maghta'] ))
    {
      
    $where .= "maghta = '".$_POST['maghta']."' && ";
    }

    $cl=$db->fetch_all("select * from signup WHERE `uniname`='".$_SESSION['cls']."' ".rtrim("&&".$where,'& ')); 
    فقط این کد وقتی هیچ کدوم از چک باکس ها رو تیک نزنید جفتشون رو در نظر میگیره.....
    ۱۳۹۵ ارديبهشت ۲۱ ۰۱:۱۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : kasbookar
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS