/
  • جستجو در دیتابیس

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی جستجو در دیتابیس
    نویسنده پیام
    sina.vd آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 3
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ آبان ۲۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    جستجو در دیتابیس
    سلام به همه دوستان عزیزم.من تازه عضو شدم اگه ممکنه کمک کنید زود کارم انجام بشه.من چیز زیادی از php نمی دونم پس لطفا همه چیز رو ساده توضیح بدین.من برای انجام یه پروژه ثبت و پلاکدار کردن کبوتران مسافتی تصمیم گرفتم از یه سیستم مدیریت کاربر استفاده کنم و توسعش بدم.بعد از کلی جستجو بالاخره یه سیستمی پیدا کردم که به نظرم مناسب بود به اسم Gnt Studio.این سیستم از دو بخش کاربر و مدیر ساخته شده بود که با وارد کردن ایمیل و پسورد کاربر می تونست عضو بشه و بعد از ورود تو پروفایلش دو تا گزینه نام و نام خوانوادگی رو ثبت کنه که من جزئیات پروفایل رو بیشتر کردم مثل تاریخ تولد ، نام پدر و ... که همش تو یه جدول ذخیره میشه.این توضیحات برای اینه که بدونید دقیقا چی می خوام.حالا هر کاربر باید بتونه هر چن تعداد کبوتری که خواست رو با نام کاربریش ثبت کنه و در نهایت بتونه کبوترایی که ثبت کرده رو ویرایش و مدیریت کنه.من با یه سری تغییرات تونستم ثبت پرنده جدید رو محقق کنم اما حالا می خوام شما راهنمایی کنید که کدی بنویسم که تو تیبل کبوترا بگرده و اون کبوترایی که با آیدی هر یوزر ثبت شده رو پیدا کنه و تو پروفایلش لیست کنه.یعنی در واقع هر یوزر شمارهی عضویتش تو یه فیلد از تیبل کبوترا ذخیره شده و هر چند تا که ثبت کرده آیدیش تو یه فیلد همراه مشخصات پرنده زخیره شده.منتظر پاسختون هستم.با تشکر
    ۱۳۹۱ آبان ۲۹ ۱۱:۳۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    webnevesht آفلاین
    محمدرضا سلطانی
    ***

    ارسال‌ها: 972
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آذر ۲۵
    اعتبار: 22
    تشکرها : 384
    ( 702 تشکر در 427 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: جستجو در دیتابیس
    یه کوئری ساده باید بگیری.
    کد PHP:
    "SELECT * FROM tbl_kabootar WHERE user_id='$user_id' "

    توی جدول کبوترها کلیه کبوترهای یک کاربر رو میگیره با این دستور.
    __________________________________________________________________________
    بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
    ۱۳۹۱ آبان ۳۰ ۱۲:۵۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    sina.vd آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 3
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ آبان ۲۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: جستجو در دیتابیس
    منظور شما اینه که یه یا تابع این شکلی بنویسم که فقط کبوتران یوزر رو از دیتابیس برگردونه:

    کد PHP:
    public function get_pigeons($user_id) {
        
            foreach (
    $this->db->query("SELECT * FROM " self::$config['table_pigeons'] . " pigeons WHERE users.user_id = '" $user_id "'") as $row) {
                            
                
    $user = array(
                                    
    'pig_name'    => $row['pig_name'],
                    
    'pig_color'    => $row['pig_color'],
                    
    'pig_birth'    => $row['pig_birth'],
                    
    'pig_record'    => $row['pig_record'], 
                    
    'pig_eye'    => $row['pig_eye'],
                                    
    'pig_img'    => $row['pig_img'],
                                    
    'pig_serial'    => $row['pig_serial'],
                                    
    'pig_code'    => $row['pig_code'],
                                    
    'pig_pcolor'    => $row['pig_pcolor']
                );
                                
            }
            
            return 
    $user;        
        
        } 


    این تا اینجا درسته اما مشکل اینجاس که فقط آخرین کبوتر ثبت شده رو نشون میده.من باید چی کار کنم که تو دیتابیس جستجو کنه و تما کبوترهای یوزر رو پیدا کنه و اطلاعات هر کودوم رو تو یه سطر نمایش بده ؟
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ آبان ۳۰ ۱۲:۱۲ عصر، توسط sina.vd.)
    ۱۳۹۱ آبان ۳۰ ۱۲:۰۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    sina.vd آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 3
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ آبان ۲۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: جستجو در دیتابیس
    دوستان کسی نمی خواد راهنمایی کنه ؟ Angel Huh
    ۱۳۹۱ آذر ۱ ۰۶:۵۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    phpgangster آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 32
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ آذر ۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 22
    ( 24 تشکر در 11 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: جستجو در دیتابیس
    سلام دوست عزیز به نظر من از JSON استفاده کنید بهتره...
    کد PHP:
    public function get_pigeons($user_id
    {
        
    $result false;
        
    $pig_name "";
        
    $pig_color "";
        
    $pig_birth "";
        
    $pig_record "";
        
    $pig_eye "";
        
    $pig_img "";
        
    $pig_serial "";
        
    $pig_code "";
        
    $pig_pcolor "";
        
    $query mysql_query("SELECT * FROM YOUR_TABLE WHERE user_id='$user_id'");
        while (
    $row mysql_fetch_array($query))
        {
            if(
    $row["user_id"] == $user_id)
            {
                
    $result true;
                
    $pig_name $row["pig_name"];
                
    $pig_color $row["pig_color"];
                
    $pig_birth $row["pig_birth"];
                
    //.  به همین ترتیب بقیه مقادیر مورد نیاز را مقدار دهی کنید
                //.
                //.
            
    }
        }
        
        
    $user = array('status' => $result
                    
    'pig_name'    => $pig_name,
                    
    'pig_color'    => $pig_color,
                    
    'pig_birth'    => $pig_birth,
                    
    'pig_record'    => $pig_record
                    
    'pig_eye'    => $pig_eye,
                    
    'pig_img'    => $pig_img,
                    
    'pig_serial'    => $pig_serial,
                    
    'pig_code'    => $pig_code,
                    
    'pig_pcolor'    => $pig_pcolor
                
    );
        
            
    $obj json_encode($user);
            
    $obj json_decode($obj);
            
            return 
    $obj;        
        
    }


    // طریقه ی استفاد 

    $test = new yourClass();
    $obj $test->get_pigeons(1);
    if(
    $obj->status == true// یعنی مقداری یافت شده و اطلاعات آماده نمایش است
    {
        echo 
    $obj->pig_name." ".$obj->pig_color." ".$obj->pig_birth;

    __________________________________________________________________________
    یک آدم موفق میگه : سخته ولی ممکنهBlush
    یک آدم ناموفق میگه: ممکنه ولی سختهHuh
    ۱۳۹۱ آذر ۴ ۰۳:۳۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS