• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جدول مشترک یا مجزا
#1
در یک سیستم که شامل بلاگ، صفحات استاتیک ، گالری ، ..... هست در تموم این بخش ها ما سویس کامنت یا نظر خواهی استفاده میکنم.

حالا سوال اینجاست که بهترین و بهینه ترین راه کدام از موارد زیر هست

1- ایجاد یک تیبل کلی که تموم بخش ها با این تبیل ارتباط داشته باشند
2- برای هر بخش یک تییبل نظر خواهی ایجاد بشه

در نظر داشته باشید . که خیلی ممکن هست درخواست ها بالا باشه و یا از innodb استفاده بشه . این نکات رو هم در نظر بگیرید

نظرتون رو لطفا با دلایل بگید. ممنون
  پاسخ
تشکر شده توسط : ARA
#2
به نظر من یک تیبل کلی برای نظر خواهی که همه نظرات همه بخش ها را در خود بگنجاند و تقاوتش فکر نکنم غیر از where باشه ! که اونم به دوش موتور پایگاهت هست . خوبیش هم این هست که بعدا در صورتی که خواستی قسمتی اضافه کنی نیاز به ساخت تیبلی نیستی و به از همون تیبل استفاده می کنی Tongue
  پاسخ
تشکر شده توسط : zoghal payam ali786
#3
به نظر من هم بهتره یه کلاس نظرخواهی مرکزی داشته باشی که همه قسمتهای سیستمت از اون استفاده کنند به این ترتیب وقتی سیستم ظرسنجی دچار تغییر یا ارتقاء بشه روی کل سیستم تغییر میکنه و بهتره نگران حجم اطلاعات هم نباشید!
  پاسخ
تشکر شده توسط : ali786
#4
نگران حجم اطلاعات نیست. نگران تعداد تراکنش هستم. ممکنه فشار خیلی روش بالا باشه
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
از یک دونه استفاده کن که با پارتیشن بندی به چند قسمت تقسیم بشه
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
باید ببینی ازش چی می خوایی
یه سری حقایق داخل پایگاه داده وجود داره که از اونها استفاده کنی می تونی تشخیص بدی یکی باشه یا یکی نباشه.
۲ تا مسئله داخل پایگاه داده هست.
۱- یکپارچگی پایگاه داده
۲- حجم پایگاه داده

در مورد اول یعنی اینکه بهتره یک دونه جدول داشته باشی
مورد دوم میشه اینکه چند تا جدول داشته باشی ( البته میشه با پارتیشین بندی این کار رو کرد اما داشتن چندتا جدول به صورت واقعی از پارتیشین بندی راحتتر هست و mysql هم راحتتر می تونه کار کنه)

حالا ببین یکپارچگی پایگاه داده چقدر برات مهم هست و بعد ببین حجم پایگاه داده و فشار روش چقدر واست مهمتر هست
هرچقدر یک جدول کوچکر باشه سریعتر عمل می کنه. هم از نظر تعداد رکورد و هم از نظر حجم فایل

در ضمن اگر تعداد تراکنش هات خیلی زیاد باشه بهتره که بی خیال یکپارچگی بشی ( البته باید ببینی منظورت چقدره) چون اگر تراکنشها بالا باشه میزان زمان lock بالا میره و احتمال dead lock شدن هم زیادتر میشه.
  پاسخ
تشکر شده توسط : zoghal payam ali786
#7
می تونید لطفا شاخص این مقادیر را هم یک مثالی بزنید ؟

مثلا تعداد بالا و یا فشار بالا منظور حدود چه عددی است ؟

ممنونم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
من بودم از اولی استفاده میکردم .
وبلاگ rezaonline.net/blog
سفارش برنامه نویسی reza.biz
Php , mysql , postgresql , redis , Yii and ... Cool
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
(۱۳۹۱ مرداد ۱۲, ۰۳:۵۵ ب.ظ)ali786 نوشته: می تونید لطفا شاخص این مقادیر را هم یک مثالی بزنید ؟

مثلا تعداد بالا و یا فشار بالا منظور حدود چه عددی است ؟

ممنونم

فرضا سایت تابناک یا بالاترین. ترافیک اینگونه سایت ها
  پاسخ
تشکر شده توسط : ali786


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان