• 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جدول داینامیک با 2 row
#1
سلام چه جوری میشه جدولی با 2 row به صورت داینامیک ساخت
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
سلام،
برای چه کاری می خواید دقیقاً؟
وبلاگ: Yousha.Blog.ir

صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
سلام
میخوایم که عکسها رو از db بخونیم به این صورت که وقتی 2 عکس رو خوند یه tr بسازه و دوباره 2تا عکس دیگه...
ممنونم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
آیا منظورت کد HTML هسنتش ؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
سلام،
هم با Query می تونید اینجام بدید:
کد:
SELECT * FROM concat('table', 'name')

SET @table = 'xxxxx';
SELCT * FROM @table
هم با EMS MySQL Manager و هم با:
http://code.google.com/p/mysql-heap-dyna...loads/list
http://code.google.com/p/mysql-heap-dyna...wiki/Usage
وبلاگ: Yousha.Blog.ir

صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
فکر کنم که متوجه سوالم نشدین
ما برای کوئری گرفتی مینویسیم
کد پی‌اچ‌پی:
    
            
while($row=@mysql_fetch_array($query))
            {
        
            
    echo
"<td width=120 height=120 class=foto_city><img src=admin/city/".$row['fotolink'].">";
    echo
"<a href=$row[page_name] target=_blank><div align=right>$row[city_name]</a></div>";
        echo 
"<td>";
            }
            
            
            echo 
"</tr>";
            echo
"</table>"
اما این کد تمام عکسها رو توی یک ردیف میذاره و نشون می ده
من کدی میخوام که 2 تا عکس که از db گرفته شد یه tr بسازه و 2 تا عکس دیگه رو بذاره
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
نمی دونم که دستوری هست که 2 رکورد رو برگشت بده یا نه
اما من این رو نوشتم ، شاید به کارت بیاد
کد پی‌اچ‌پی:
$html '<table>';
for(
$i=0$i<$num_rows; ){
    
$row mysql_fetch_assoc($result);
    
$html .= '<tr><td>'.$row['img'].'</td>';
    
$i++;
    if(
$i<$num_rows){
        
$row mysql_fetch_assoc($result);
        
$i++;
    }
    else 
$row ' '
    
$html .= '<td>'.$row['img'].'</td></tr>';
}
$html .= '</table>'
  پاسخ
تشکر شده توسط : scooter
#8
دست گلت درد نکنه .همین بود.
اما یه سوال دارم این . که بعد از $html می ذاری برای چیه؟ چی کار میکنه؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
این هیچ کاره خاصی نمی کنه
شما توی کدتون HTML با echo به خروجی می دین
من توی متغییر html$ ذخیره می کنم بعد متغیر html$ رو echo می کنم
فک نمی کنم تفاوت زیادی داشته باشن ، تا مصلحت برنامه چی باشه
  پاسخ
تشکر شده توسط : scooter


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان