/
  • جدا کردن رشته ؟ نظر شما چیه؟

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 2
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی جدا کردن رشته ؟ نظر شما چیه؟
    نویسنده پیام
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #1
    جدا کردن رشته ؟ نظر شما چیه؟
    سلام
    من کدی نوشتم که تو دیتابیس یکی از موارد زیر رو مینویسه(اعداد 1 تا 4 را ترکیب میکنه)
    1
    2
    3
    4
    12
    13
    14
    23
    24
    34
    1234
    بعد سعی کردم که وقتی این اعداد از db خونده میشه بجای عدد یه حرف چاپ بشه
    1 خونده بشه a
    b 2
    .
    .
    abcd 1234
    اما از هر راهی رفتم جوای نداد. while ,explode,....
    نظر شما چیه؟
    (البته میتونستم با switch بنویسم .ولی کنجکاو شدم بدونم راه بهتری هم داره
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ خرداد ۲۲ ۰۴:۴۳ صبح، توسط scooter.)
    ۱۳۸۸ خرداد ۲۲ ۰۴:۴۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: جدا کردن رشته ؟ نظر شما چیه؟
    از اونجا که برنامه باید تصمیم بگیره روی مقادیر بهترین کار استفاده از SWITCH است مگه اینکه یه تابع باشه توی PHP که این کار رو انجام بده
    کد PHP:
    function n2c($num$lower=true)
    {
        
    $str '';
        for(
    $i=0$i<strlen($num); ++$i)
            switch(
    $num[$i]){
                case 
    '1':
                    
    $str .= $lower 'a' 'A';
                    break;
                case 
    '2':
                    
    $str .= $lower 'b' 'B';
                    break;
                case 
    '3':
                    
    $str .= $lower 'c' 'C';
                    break;
                case 
    '4':
                    
    $str .= $lower 'd' 'D';
                    break;
            }
        return 
    $str;

    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ خرداد ۲۲ ۰۹:۲۹ صبح، توسط oia.)
    ۱۳۸۸ خرداد ۲۲ ۰۹:۲۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    P30TiP آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 18
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ خرداد ۲۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 5 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: جدا کردن رشته ؟ نظر شما چیه؟
    یک سوال داشتم:
    تو خط :
    کد PHP:
    for($i=0$i<strlen($num); ++$i
    نباید بعد از () یک } باز کنیم؟
    ۱۳۸۸ خرداد ۲۲ ۰۳:۲۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: جدا کردن رشته ؟ نظر شما چیه؟
    سلام راهی دیگه ای نداره؟اگه 12 بود چی ؟
    اگه 34 بود چی؟
    یعنی برای همش برنامه بنویسم؟
    (۱۳۸۸ خرداد ۲۲ ۰۳:۲۱ عصر)P30TiP نوشته شده توسط:  یک سوال داشتم:
    تو خط :
    کد PHP:
    for($i=0$i<strlen($num); ++$i
    نباید بعد از () یک } باز کنیم؟

    نه
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ خرداد ۲۲ ۰۵:۱۷ عصر، توسط scooter.)
    ۱۳۸۸ خرداد ۲۲ ۰۵:۱۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: جدا کردن رشته ؟ نظر شما چیه؟
    یه ارایه تعریف کن که اندیسش همین اعداد باشه و مقدارش همان حروف .
    میشه یه ارایه 4 عنصری از 1 تا 4 که داخل هر عنصر معادل حروف انگلیسیش قرار داره .

    حالا اون اعدادی که از بانک اطلاعاتی خوندی رو تبدیل به رشته می کنی و هر عنصر رو با معادلش در ارایه عوض می کنی .
    __________________________________________________________________________
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ خرداد ۲۲ ۰۵:۵۷ عصر، توسط php.)
    ۱۳۸۸ خرداد ۲۲ ۰۵:۴۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: جدا کردن رشته ؟ نظر شما چیه؟
    نقل قول: نباید بعد از () یک } باز کنیم؟
    ضروری نیست چون توی حلقه فقط یک دستور اجرا می شود
    نقل قول: سلام راهی دیگه ای نداره؟اگه 12 بود چی ؟
    اگه 34 بود چی؟
    یعنی برای همش برنامه بنویسم؟
    این تابع برای هر ترکیبی از اعدا 1 تا 4 جواب میده
    می تونید اون گسترش هم بدید

    نقل قول: یه ارایه تعریف کن که اندیسش همین اعداد باشه و مقدارش همان حروف .
    میشه یه ارایه 4 عنصری از 1 تا 4 که داخل هر عنصر معادل حروف انگلیسیش قرار داره .
    حسین عزیز هم دزست می گه:
    کد PHP:
    function n2c($num)
    {
        
    $my_array = array(
            
    1=>'a',
            
    2=>'b',
            
    3=>'c',
            
    4=>'d');
        
    $str '';
        for(
    $i=0$i<strlen($num); ++$i)
            
    $str .= $my_array((int)$num[$i]);

        return 
    $str;

    اما می بینید که تفاوت زیادی وجود نداره
    ۱۳۸۸ خرداد ۲۲ ۰۶:۱۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : P30TiP
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS