/
  • جدا سازی قسمت خاصی از یک رشته ؟

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی جدا سازی قسمت خاصی از یک رشته ؟
    نویسنده پیام
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #1
    جدا سازی قسمت خاصی از یک رشته ؟
    همیشه با این regular مشکل دارم .

    یه رشته دارم که می خوام تگ خاصی رو داخل رشته پیدا کنه و مقدار تگ رو برام برگردونه .(همین )Big Grin
    __________________________________________________________________________
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ ارديبهشت ۸ ۰۱:۰۹ عصر، توسط php.)
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۸ ۰۱:۰۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1394 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: جدا سازی قسمت خاصی از یک رشته ؟
    یه مثال از رشته
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۸ ۰۱:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: جدا سازی قسمت خاصی از یک رشته ؟
    یه صفحه html هست که داخل یه متغییر قرار داره و من می خوام مقدار یه تگ از اون رو بر گردونم .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۸ ۰۲:۰۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1394 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: جدا سازی قسمت خاصی از یک رشته ؟
    کد PHP:
    <?php
    $str 
    "<html><head><meta http-equiv='Content-Language' content='en-us'>
    <meta http-equiv='Content-Type' content='text/html; charset=utf-8'>
    <title>Admin Center</title>
    </head>
    <body  style='PADDING-BOTTOM: 0px; MARGIN: 0px; COLOR: #000000; PADDING-TOP: 0px; PADDING-TOP: 0px;' dir=\"rtl\" bgcolor='#F7F7F7'>
    <link rel=\"stylesheet\" type=\"text/css\" href=\"../css/index.css\" />
    <script src=\"../js/jquery.min.js\"></script>
    <style type=\"text/css\">"
    ;

    function 
    get_title($str)
    {
        if ((
    $pos_1 strpos($str'<title>')) === false) {
            return 
    false;
        }
        if ((
    $pos_2 strpos($str'</title>'$pos_1 1)) === false) {
            return 
    false;
        }
        return 
    strip_tags(substr($str$pos_1$pos_2 $pos_1));


    echo 
    get_title($str);

    $matched preg_match("/<title[^>]*>(.*?)<\/title>/is"$str$match);

    if(
    $matched) {
      echo 
    $match[1];
    } else {
      echo 
    "No title tag found";
    }

    ?>
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۸ ۰۶:۱۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : php oia faghani smhnaji
    faghani آفلاین
    عليرضا فغاني
    ****

    ارسال‌ها: 341
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۲
    اعتبار: 4
    تشکرها : 255
    ( 85 تشکر در 61 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: جدا سازی قسمت خاصی از یک رشته ؟
    اگر رشته ای داری که توش از تگ خودی استفاده کردی (مثلا تگ هایی مثل <OIOBLOG> و </OIOBLOG> میتونی از کد زیر برای بدست اوردن محتویات بین تگ ها استفاده کنی...Wink
    [
    کد PHP:
    <?php
    function before($this$inthat) {
     return 
    substr($inthat0strpos($inthat$this));
    }

    function 
    after($this$inthat) {
     if(!
    is_bool(strpos($inthat$this))) {
      return 
    substr($inthatstrpos($inthat,$this)+strlen($this));
     } else {
      return 
    false;
     }
    }

    function 
    str_between($this$that$inthat) {
     return 
    before($thatafter($this$inthat));
    }
    str_between($str, <OIOBLOG>, </OIOBLOG>);
    ?>
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۱ ۰۶:۵۶ صبح، توسط faghani.)
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۹ ۰۶:۵۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : php
    smhnaji آفلاین
    سید محمد حسن ناجی
    ***

    ارسال‌ها: 119
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آبان ۳
    اعتبار: 2
    تشکرها : 61
    ( 90 تشکر در 53 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: جدا سازی قسمت خاصی از یک رشته ؟
    من تابعی با اسم str_between توی php.net ندیدم!
    http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe...tr_between
    __________________________________________________________________________
    upservers.net Profesional Internet Solutions
    هاست + ریسلر لینوکس
    خدا رو شکر این سروری که گرفتم Uptime نسبتا قابل قبولی داره.
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۰ ۱۲:۳۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1394 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: جدا سازی قسمت خاصی از یک رشته ؟
    http://ir.php.net/manual-lookup.php?pattern=str_between Huh
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۰ ۰۶:۰۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    faghani آفلاین
    عليرضا فغاني
    ****

    ارسال‌ها: 341
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۲
    اعتبار: 4
    تشکرها : 255
    ( 85 تشکر در 61 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: جدا سازی قسمت خاصی از یک رشته ؟
    میبخشید ، این تابع رو قبلنا نوشته بودم ، خوب کپی نکرده بودم نصفه نیمه پیست شده بود Blush

    کد صحیح:
    کد PHP:
    <?php
    function before($this$inthat) {
     return 
    substr($inthat0strpos($inthat$this));
    }

    function 
    after($this$inthat) {
     if(!
    is_bool(strpos($inthat$this))) {
      return 
    substr($inthatstrpos($inthat,$this)+strlen($this));
     } else {
      return 
    false;
     }
    }

    function 
    str_between($this$that$inthat) {
     return 
    before($thatafter($this$inthat));
    }
    str_between($str, <OIOBLOG>, </OIOBLOG>);
    ?>



    باتشکرHeart
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۱ ۰۶:۵۵ صبح، توسط faghani.)
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۱ ۰۶:۵۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : php
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1394 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: جدا سازی قسمت خاصی از یک رشته ؟
    تابع خوبیه اما متاسفانه چون از رگولار استفاده نکردی اگر اون تگ یه خصوصیت داشته باشه دیگه کار نمی کنه
    مثلا
    کد:
    <OIOBLOG type="comment">
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۱ ۰۹:۵۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    faghani آفلاین
    عليرضا فغاني
    ****

    ارسال‌ها: 341
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۲
    اعتبار: 4
    تشکرها : 255
    ( 85 تشکر در 61 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: جدا سازی قسمت خاصی از یک رشته ؟
    (۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۱ ۰۹:۵۹ صبح)hidensfot نوشته شده توسط:  تابع خوبیه اما متاسفانه چون از رگولار استفاده نکردی اگر اون تگ یه خصوصیت داشته باشه دیگه کار نمی کنه
    مثلا
    کد:
    <OIOBLOG type="comment">

    محمد جان ، من که گفتم ، این تابع وقتی کاربرد داره که تگی رو خودت مخصوصا گذاشته باشی ! نه اینکه تگ های HTML دیگهWink برای این شرایطی که شما میگی ، کدی که خودت ارائه دادی خیلی خوبهWink


    باتشکرHeart
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۱ ۰۳:۲۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS