/
  • جدا سازی قالب از خود کدها

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 2 رأی - میانگین امیتازات: 4
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی جدا سازی قالب از خود کدها
    نویسنده پیام
    wallfa آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 54
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ دي ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 89
    ( 3 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #1
    جدا سازی قالب از خود کدها
    دوستان

    بنده یه سایت برای خودم کد نویسی کردم -مشکل اینه که مثل پرتال های بزرگ است -مثل وردپرس و غیره میخواهم قالب از کدهای سایت جدا باشه منظورم خوب نمیدونم متوجه میشید یا نه -- مشکل این که نمیتونم چنین کاری بکنم وقتی داره سایت بزرگ میشه یواش یواش حال آدم میگیره نمیشه که هی کدها باز کرد و قالب تعغیر داد لطفا کمک کنید
    میخواهم نوع کدنویسیش مثل ورد پرس بشه Huh
    ۱۳۸۹ خرداد ۱۹ ۰۸:۱۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: جدا سازی قالب از خود کدها
    فریم ورک استفاده می کنی یا نه؟ اگر فریم ورک استفاده می کنی که خودشون view دارن اگر نه
    این ها رو ببین
    http://www.smarty.net
    http://phpsavant.com/
    دومی رو بیشتر دوست دارم
    ۱۳۸۹ خرداد ۱۹ ۰۹:۵۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana wallfa php shgninc
    wallfa آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 54
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ دي ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 89
    ( 3 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: جدا سازی قالب از خود کدها
    خوب نه از فریم ورک زیاد سر در نمیارم --اگر آموزش به خصوصی چه زیبان اصلی چه فارسی داری برام بذار بخونم --زیاد خوب نمیدونم فریم ورک چی
    دوست عزیز نگاه به ساوانت کردم ولی خوب نفهمیدم جریان از چه قرار من تازه یه 8 تا 9 ماهی یاد گرفتم پی اچ پی دقیق نمیدونم اینها چی یعنی تحلیل ضعیف
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ خرداد ۲۰ ۰۸:۲۳ عصر، توسط wallfa.)
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۰ ۰۸:۰۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: جدا سازی قالب از خود کدها
    در مورد فریم ورکها منابع انگلیسیشون هست. خیلی هم خوبن یه مقدار انگلیسی بلد باشی می تونی استفاده کنی.
    در مورد ساوانت هم راهنماش هست. داخل کدت پارامترها رو می فرستی به فایلهایی که مربوط به قالب هست.
    سعی کن یه فریم ورک رو خوب یاد بگیری . خیلی از نیازهای برنامه نویسیت رو حل می کنه. پیشنهاد منه اینه بری سراغ cackephp که یادگیریش ساده هست
    http://cakephp.org/

    این بحث رو به قسمت مربوطه انتقال میدم
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۰ ۱۰:۱۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana shgninc
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: جدا سازی قالب از خود کدها
    تا حالا یکمی با smarty کار کردم کدهایی که با phpsavant تو خود سایت زده بودن رو یه نگاه انداختم .

    به نظر من smarty خیلی کامل تره .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۱ ۰۸:۳۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : shgninc
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: جدا سازی قالب از خود کدها
    به هیچ عنوان نمی تونین بگین smarty کاملتره. یعنی smarty از php کاملتره؟ این رو به این دلیل گفتم که بدونین savant اصلا چیز خاصی نداره. یه مقدار امکانات داده ولی برای قالب از خود php استفاده می کنه و کدهای php رو می نویسی. مثل view همه فریم ورکها
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۱ ۰۱:۳۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parsig آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 279
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳۰
    اعتبار: 5
    تشکرها : 146
    ( 259 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: جدا سازی قالب از خود کدها
    شاعر می گه : من از آن روز که در بند تو ام آژادم ! Big Grin
    منظور اینکه از وقتی صالح یه مقدار کیک داد من خوردم از اون روز به بعد شدم مرید این کیک پی اچ پی .
    سرعت + قدرت + امنیت + لذت + ....ت + .....ت = کیک پی اچ پی
    http://www.cakephp.org
    http://www.cakephp.ir
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  logo-small.jpg]
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۱ ۰۳:۲۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana wallfa parazitt shgninc
    wallfa آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 54
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ دي ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 89
    ( 3 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: جدا سازی قالب از خود کدها
    من نوکر اونم که قشن کمک کنه ملونی چلا -- چون وقتی با کله میلم دیگه سخت بلگشتش
    دوستان خوب یه مشکلی هست اونم کلی این که -- جریان این که بنده خوب نمیتونم از اشیاء استفاده کنم باید یه اموزش ببینم مثلا نحوه در ک و چگونگی کار کرد ---- خوب آموزش های سایت خوندم ولی همین مشکل دارم
    راستی دوستان من رشتم کامپیوتر نیست ولی از سر علاقه شدید اینها دارم یاد میگیرم -- خوب با اشیاء و آرایه ها کامل اخت نیستم دلیل این که وقتی بحث پیش میاد یه مقدار نمیفهمم چی میشه -- یعنی نمیدونم مثلا برای ایجاد یه کلاس دیتابیس چه چیزهایی باید به چه نحو کد نویسی کرد --یعنی تمامی مواردشون رو داخل کتاب خوندم میدونم جریان از چه قرار -- نظر خودم بر این باید کار کنم تا ببینم چی هستن اینها
    کمک کنید
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ خرداد ۲۱ ۱۰:۳۹ عصر، توسط wallfa.)
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۱ ۱۰:۲۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: جدا سازی قالب از خود کدها
    (۱۳۸۹ خرداد ۲۱ ۰۱:۳۷ عصر)admin نوشته شده توسط:  به هیچ عنوان نمی تونین بگین smarty کاملتره. یعنی smarty از php کاملتره؟ این رو به این دلیل گفتم که بدونین savant اصلا چیز خاصی نداره. یه مقدار امکانات داده ولی برای قالب از خود php استفاده می کنه و کدهای php رو می نویسی. مثل view همه فریم ورکها

    خوب منم به همین دلیل گفتم smarty خیلی کاملتره savant فقط امکان وارد کردن چند تا متغییر رو درون اون میده که این کار رو دستی خیلی رحت میشه انجام داد .

    پس چرا باید بیایم سراغ ا savant ؟
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۲ ۱۲:۵۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : shgninc
    shgninc آفلاین
    سید سجاد شاهچراغیان
    ***

    ارسال‌ها: 1,492
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ خرداد ۱۹
    اعتبار: 32
    تشکرها : 1402
    ( 665 تشکر در 503 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: جدا سازی قالب از خود کدها
    (۱۳۸۹ خرداد ۲۱ ۱۰:۲۳ عصر)wallfa نوشته شده توسط:  دوستان خوب یه مشکلی هست اونم کلی این که -- جریان این که بنده خوب نمیتونم از اشیاء استفاده کنم باید یه اموزش ببینم مثلا نحوه در ک و چگونگی کار کرد ---- خوب آموزش های سایت خوندم ولی همین مشکل دارم
    برای آموزش برنامه نویسی شی گرا در پی اچ پی می تونید به سایت برنامه نویس مراجعه کنید.
    به نظر من که آموزشش بسیار عالی و خوب است.
    همینطور برای کار با cake php هم می توانید به بخش مربوط به آن در همین فروم از اینجا با کیک کارها این سایت آشنا بشین و سوالاتتون رو از آن ها بپرسید.
    همچنین help خود سایت کیک و یا سایت کیکی های ایرانهم هست و می تونید استفاده کنید.Sleepy
    __________________________________________________________________________
    سالهــــا مـــــى گــــــذرد، حادثه ها مى آید
    انتظـــــار فـــــــرج از نیمـــــه خــــــرداد کشم

    [تصویر:  ShowPicture.aspx?ID=52750d12-5d92-4286-9...height=100]
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ خرداد ۲۴ ۰۵:۲۲ عصر، توسط shgninc.)
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۴ ۰۵:۲۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : parsig php molana
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS