/
  • جداکردن اعداد از یک رشته شامل حروف فارسی

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی جداکردن اعداد از یک رشته شامل حروف فارسی
    نویسنده پیام
    mrsrezaei آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 3
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ شهريور ۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    جداکردن اعداد از یک رشته شامل حروف فارسی
    سلام دوستان
    یک سوال از حضورتون داشتمAngel
    چطور میشه اعداد را از یک رشته شامل حروف فارسی جداکنم ، اعداد انگلیسی را بلدم با split , preg ولی حروف فارسی را جدا نمی کنه. کسی می تونه کمکم کنه Huh
    ۱۳۹۱ آبان ۳۰ ۰۷:۱۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    undefined غایب
    احسان
    *******

    ارسال‌ها: 2,086
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 76
    تشکرها : 2005
    ( 2071 تشکر در 1219 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: جداکردن اعداد از یک رشته شامل حروف فارسی
    شما میخوایی اعداد رو جدا کنی، چه ربطی به حروف پارسی یا انگلیسی داره؟
    میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدی؟

    اگر منظورت اعداد پارسی هست به عنوان راحت ترین روش میتونی یه replace بزنی و به انگلیسی تبدیلشون کنی و بعد از اون کارت رو انجام بدی.
    __________________________________________________________________________
    هر چیزی که در جستن آنی آنی...
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ آبان ۳۰ ۱۰:۲۸ عصر، توسط undefined.)
    ۱۳۹۱ آبان ۳۰ ۱۰:۱۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mrsrezaei آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 3
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ شهريور ۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: جداکردن اعداد از یک رشته شامل حروف فارسی
    سلام ممنوع از پاسختون . من این برنامه را دارم و می خوام قیمت دلار آمریکا را از آن جدا و در برنامه ام قیمت را برحسب دلار روز محاسبه کنم ولی نمی تونم و حروف پارسی راجدا کنم می تونید کمکم کنید
    با تشکر
    کد PHP:
    <?php

      $doc 
    = new DOMDocument();
      
    $doc->load('http://www.cbi.ir/ExRatesRss.aspx');
      
    $arrFeeds = array();
      foreach (
    $doc->getElementsByTagName('item') as $node) {
        
    $itemRSS = array ( 
          
    'title' => $node->getElementsByTagName('title')->item(0)->nodeValue,
          
    'desc' => $node->getElementsByTagName('description')->item(0)->nodeValue,
          
    'date' => $node->getElementsByTagName('author')->item(0)->nodeValue
          
    );
        
    array_push($arrFeeds$itemRSS);
      }    
    ?>
    <table class="bordered" >
        <thead>

        <tr>    
            <th>نرخ ارز</th>
            <th>تاریخ</th>
        </tr>
        </thead>

    <?php foreach($arrFeeds as $money) { ?>
        <tr>
            <td><?php echo $money['desc']; 
            
    $tstrpos("$money[desc]"," آمريکا");
            if (
    $t!=NULL)
              
    $tr=$money['desc'];  ?></td>

            <td><?php echo $money['date']; ?></td>
        </tr>   
    <?php }  ?>

    </table>
    <?php 
    echo "<br/> ";
    //$tr11=substr_replace("ایران","yt",$tr);
    $Order_num "$tr11"
    $split=split("[0-9]",$Order_num); 
    $alpha=$split[(sizeof($split))-1]; 
    $number=explode($alpha$Order_num); 

    print_r $number[0]);

    echo 
    "<br/>";

    ?>
    ۱۳۹۱ آذر ۱ ۱۰:۲۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    webnevesht آفلاین
    محمدرضا سلطانی
    ***

    ارسال‌ها: 972
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آذر ۲۵
    اعتبار: 22
    تشکرها : 384
    ( 702 تشکر در 427 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: جداکردن اعداد از یک رشته شامل حروف فارسی
    این تابع اعداد انگلیسی رو به فارسی تبدیل میکنه
    میتونی برعکسش کنی و اعداد فارسی رو به انگلیسی تبدیل کنی و بعد جداشون کنی.
    کد PHP:
                function number2farsi($srting)
                {
                
    $en_num = array('0','1','2','3','4','5','6','7','8','9');
                
    $fa_num = array('۰','۱','۲','۳','۴','۵','۶','۷','۸','۹');
                return 
    str_replace($en_num$fa_num$srting);
        
            } 
    __________________________________________________________________________
    بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
    ۱۳۹۱ آذر ۱ ۱۲:۰۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mrsrezaei آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 3
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ شهريور ۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: جداکردن اعداد از یک رشته شامل حروف فارسی
    سلام از همتون ممنونم درست شد Big Grin
    ۱۳۹۱ آذر ۱ ۰۳:۵۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS