/
  • ثبت فقط یک بار درسال

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی ثبت فقط یک بار درسال
    نویسنده پیام
    back door آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 88
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ اسفند ۶
    اعتبار: -1
    تشکرها : 13
    ( 5 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #1
    ثبت فقط یک بار درسال
    سلام من یک کد دارم که میزاره یک سایت فقط یک بار در ثبت بشه تا اخر دنیا حالا چی کار میتونم کنم که هر یک سال یک بار اضافه بشه مثل
    سایت
    http://google.com
    رو اد میکنن حالا این رو دیگه هیچ وقت نمیشه ثبت کرد اما من میخواهم در هر سال یک بار بشه اضافه کرد یعنی امسال یک بار سایت دیگه یک بار و سال بعدیتر یک بار به همین روند

    این کدیه که میگه فقط یک بار تا اخر دنیا اد شه
    با عرض پوزش مشکل حل شد
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ فروردين ۲۸ ۰۵:۵۶ عصر، توسط back door.)
    ۱۳۹۱ فروردين ۲۸ ۰۵:۰۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,479
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: ثبت فقط یک بار درسال
    خب یه فیلد از نوع تاریخ تو دیتابیس اضافه کنید که وقتی کاربر میخواد سایت ثبت کنه اون تاریخ رو بگیره و مقایسه کنه که آیا یک سال از ثبت قبلیش گذشته یا نه، اگه گذشته بود بتونه ثبت کنه...
    ۱۳۹۱ فروردين ۲۸ ۰۶:۳۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    back door آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 88
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ اسفند ۶
    اعتبار: -1
    تشکرها : 13
    ( 5 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: ثبت فقط یک بار درسال
    مشکل حل شد Big Grin ولی ممنون
    ۱۳۹۱ فروردين ۲۸ ۰۷:۰۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS